icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
siska765
16. máj 2014

@ivca88 aha ok ved ked je doktorka mala by vediet viac,ja len tak ze keby nahodou

snapi
16. máj 2014

Uf baby, no ked pozeram na tie testy.....nemam s tymto velke skusenosti, ale ktory den po meskani MS by mala byt pekne viditelna druha ciarka? ja som sa testovala po 7 dnoch meskania. Na prvy pohlad tam ta druha ciarka nebola, ale pod lepsim svetlom vidiet slabulinku ciarku. Bolia ma vajecniky a picha podbrusko ako pri MS, som nervozna ako zvycajne v tieto dni, hormony so mnou lomcuju.....Mala som vsak v minulosti cystu na vajecniku, tak sa obavam, ci nebude zase...ach. kolko dni cakat a ist k lekarke? nechcem volat sestricke, lebo ta vzdy panikari a potom vystresuje aj mna, aj ked naposledy to bola cysta, tak bolo aj fajn, ze tak spanikarila...

ivca88
16. máj 2014

@snapi mne povedali ze som dosla skoro ked mi 6 dni meskala - lebo na sone nic nevideli ..a na krv este cakam......
ze najlepsie je ist ked ti 10 dni meska ......

ale ja byt tebou tak radsej idem... ked si mala tie tie cysty .... a aj tak v pondelok to uz bude 8 dni 🙂

snapi
16. máj 2014

@ivca88 v pondelok to bude uz 12ty den meskania....test som si robila pred dvoma dnami. zajtra rano si chcem spravit zase, tak som zvedava...

no praveze my sme sa o dietatko nesnazili, pouzivali sme prezervativ a aj prerusovany styk, tak preto sa obavam, ci to nebude cysta opat...no uvidim, co sa ukaze zajtra teda na teste a ak do pondelka nic, tak sa objednam...

ivca88
16. máj 2014

@snapi pocuj... je to ich robota aby nas vysetrili ... aj keby si sla aj kazdy druhy den ku gynde s rym te sa bojis ze mas cystu... taj radsej chod .... lebo raz si tak mozes zachranit zivot

kristinka28
16. máj 2014

vidite nieco to je nagativne nie lepse odfotit neslo 😒

karmela
17. máj 2014

@kristinka28 do polky maš čiarku od spodu ale pravdepodobne je to skreslený vysledok a treba spravit další test.Drzim palce

kristinka28
17. máj 2014
kristinka28
17. máj 2014

to som upravila ..karmela

zvolsiinylogin
17. máj 2014

@kristinka28 ahoj, v navode masmat plusko, alebo len ciarocku? na tom spodnom vidno cele plusko... 🙂 🙂

zvolsiinylogin
17. máj 2014

@kristinka28 a nemas lepsi fotak?mas to dost rozmazane...inac na tych modernejsich mobiloch su celkom dobre fotaky, musis to fotit priblizne z 10 - 15 cm vzdialenosti....ja mam nokiu, starsiu a aj mne to tak foti...skus priblizovat a oddalovat, az to bude najostrejsie a cvakni...uvidime lepsie 🙂

kristinka28
17. máj 2014

@zvolsiinylogin plusko ale vies uz som blazon ak to teraz nebude tehu koncim z testovanim,,,vsade mi robia duchy to uz neni normalne ☹ ,,este 3 dni do mrchy je mi luto ze som nepockala kym vyschol a som vyhodila,,,,myslis ze ak to neni tehu ze sa po uprave nieco vidi

kristinka28
17. máj 2014

@zvolsiinylogin mam fotak lenze som bola v praci a tam so fotila testik ,,,z telefonom ,,inac z fotakom dobre foti,,skoda ze som nezobrala do prace 😉

siska765
17. máj 2014

@kristinka28 podla mna by tam malo byt plusko a ja tam plusko aj vidim , cize nadej je 🙂 pockaj este a sprav nejaky iny ked ti budu meskat

zvolsiinylogin
17. máj 2014

@kristinka28 uz by sa ti nezmenil...po uschnuti by len ciarocky boli vyraznejsie....skus klasicky papierovy desiatkovy ....ale myslim si, ze sa vam podarilo...... 🙂

zvolsiinylogin
17. máj 2014

@kristinka28 s upravou, ci bez upravy, ja tam vidim peknu farbu....to je dolezite....

ivca88
17. máj 2014

@kristinka28 mojaaa.... podlamna je este vhodne pockat ,.,, ved babo este nemusi byt uhniezdene 😉 a ked bude meskat mrska a pojdes k dr.... a uvidis babo..... tak to bude krasne 🙂🙂

kristinka28
17. máj 2014

@ivca88 viem ze je priskoro len som nevydrzala a skusila tetsik,,myslis ze je nadej

ivca88
17. máj 2014

@kristinka28 ved jasne ... aj ja by som sa uz tesila .... vsetko natnacuje tomu ze som tehu ... no testy su negativné ..... a ked som s tym prisla za snubencom ... ze arasid este v brusku neni ... tak az do placu mu bolo ..... tak radsej som sla k dr. a uvidim na vysledky s krvy

ivca88
17. máj 2014

@kristinka28 lebo vyde ti pozitivny test .... budes sa tesit .... a nakoniec to tak nebude,.. a budes 100 krat smutnejsia ...

kristinka28
17. máj 2014

@ivca88 ano to je pravda ale vies ,ake sme nedockave,,tebe drzim palce nech bude vsetko ok,,,daj potom vediet 🙂

ivca88
17. máj 2014

@kristinka28 ajja tebe 🙂 ak nam to potvrdia... tak budeme tehulkovat spolu 😀 😀

shelly0056
18. máj 2014

@karmela Ahojky mam 24 rokov z manzelom sa snazime uz 10 mesiacov a stale nic. Menzes som nakoniec dostala v stvrtok 2 dni to bola normalna menstruacia potom zoslabla a dnes uz nemam nic nechapem co sa stalo cakala som ze menzes bude silny a trvat dlhsie po tej vyvolavacke lenze nic. Bolia ma prsia a citim sa akosi divne. Mam pocit ze moj lekar to niak nechce riesit kvoli mojmu veku ale ved na veku predsa nezalezi. ☹ ☹ ☹ ach no neviem ako Dalej postupovat.

karmela
18. máj 2014

@shelly0056 moja ked sa paru nedarí otehotniet 10mes uz by bolo na case začať to riešiť.Lekari vravia ze dávaju tak rok snaženia a potom uz to riešia.Si mladá ano ale to neznamená,ze nemáš nárok nato aby ti spravil základne vyšetrenia po 10mes.snazenia.Ale zase mozte byt obaja zdravy ako lusk a presne ta veľká túžba po babetku a myslenie nato tomu bráni.Ale to nieje Ospravdlnenie treba sa dat vyšetriť ked budeš mat vsetko ok tak potom partner a užívať si jeden druhého držím palce.Navrhni ty sama doktorovi,ze chces aby ti spravil hormonalny profil,alebo odsledoval ovulaciu a poradil kedy sa snažiť.Na sone keby ta sledoval pekne ti ukaze ake maš uz folikul a povie ti dajme tomu teraz sa najbližšie tri dni snažte a moze to vijst hned.Tak držím palce

ivca88
18. máj 2014

Kočkyyy ... dnes je to 12 dni co mi meska... mala by som byt v 6-7 tt..... furt cakam,na vyskedky s krvy ci som tehu ....
no rano ked som sa utela ... tak som mala na papiery hnede čiastočky - ako keby vlasky .... co to je ????///

nebolo toho vobec vela... cely den lezim v posteli .. muz ma z nej nepusti ... od v tedy som na nohavickach nic nemala ... no ked si skusim dat papier dnu - tak to tam je ...

Zajtra idem ku gynde ... no aj tak sa bojim ... nevuete co to je ?

karmela
18. máj 2014

@ivca88 môžeš špiniť niekedy to neznamená nič a je to normalne inokedy to moze znamenať komplikácie.Tehu test ti vyšiel pozitivny ? Ak ano idem na tvojom mieste na pohotovosť a tam ti povedia hned nacom si nemusíš čakať do zajtra a strachovať sa.Chod tam stym,ze zacinas špiniť ak maš pozitivny tehu test povec aj to a ze Cakas na Vyskedky.

shelly0056
18. máj 2014

@karmela Ach pekne ti Dakujem za povzbudive slova. Poviem ti len tak ze zo zaciatku sme nato velmi mysleli ale teraz uz vobec nie povedali sme si ze kedy to pride vtedy netlacime na pilu ako sa povie ale znepokojuje ma to. Som po vyvolavacke a myslim ze tri dni krvacania nie je nic moc dnes uz nemam ani spinenie. Nechapem preco sa tak lekar chova preco to neriesi neviem ci mam zacat na neho tlacit. Neviem ani to kedy budem mat teraz ovulaciu a ci niaku budem vobec mat na moju otazku ako mam zistit kedy mam ovulaciu mi lekar ani neodpovedal tak ja ti neviem nie som predsa jasnovidka a ked som mu povedalal ze kupujem ovu testy jeho odpoved bola nekupujte vsak zbankrotujete to je odpoved povedz sama. Asi uz zacnem na neho tlacit alebo ho uplne zmenim. Potrebujem poriadnu menz. a potom sa mozne snazit bez nej to urcite nepojde.

zvolsiinylogin
18. máj 2014

@ivca88 mne sa takto 9 dni prejavoval posledny menzes miesto klasickych 7.......nic, iba na toaletaku a cerstva krv...nakoniec to bolo uhniezdivanie 🙂 ....styri dni po tejto cudnej menzes som robila test, a dialnice ako do kosic.... 🙂 tak.... 🙂

ivca88
18. máj 2014

@zvolsiinylogin no mne sa to zda neskoro na uhniezdenie... no,písala som na online gynekologickú poradnu a tam mi odpisali ze pokial to nieje krv a netečie so mna... ze to je špinenie ... tak staci ist zajtra ku gyn. A ešte ma pochvalili ze lezim nonstp v posteli ....
Takze uvidim.... ci mi zacina menzes alebo sa na 9 mesiacov stopne 😀

ivca88
19. máj 2014

Takze... aj ked to bolo iba hnede spinenie na toaletaku,... dnes v noci o 4-5 rano som zacala strasne krvacat ..... cakals som do 7 rano a volala som o vysledky krvy - moj hcg je 2 celá čosi.... takze niesom (,u doktora som bola ked mi meskali 6 dni)

Takze aj napriek vsetkym priznakom .... aj napriek 12 dnovemu meskaniu menzesu ..... niesom tehotna

A aj napriek tomu ze babatko chceme .... tak najnblizsieho pol roka o tom ani nechcem pocut 😀 lebo za tych 12 dni meskania som sa toklko krat stresovala .... ze az !

ostatným kočkam prajem vela stastia 🙂