icon

Čo si myslíte o tomto tehotenskom teste?

zara91_
Dnes o 17:28
Čo si myslíte o tomto  tehotenskom teste?
anonym_0e1ad6
Dnes o 17:32

@zara91_ mas ho premoceny viac nez treba. Ale nic sa tam nerysuje.

zara91_
autor
Dnes o 17:33
@anonym_0e1ad6

@zara91_ mas ho premoceny viac nez treba. Ale nic sa tam nerysuje.

@anonym_0e1ad6 Ďakujem. Nemám s testami skúsenosti a netušila som, kde presne by sa mala druhá čiarka objaviť. Škoda. Tak snáď nabudúce.

anonym_3c5e47
Dnes o 17:39
@zara91_

@anonym_0e1ad6 Ďakujem. Nemám s testami skúsenosti a netušila som, kde presne by sa mala druhá čiarka objaviť. Škoda. Tak snáď nabudúce.

@zara91_ nemusis vobec tusit kde presne sa ma objavit, ked budes tehotna, tak ju nemozes prehliadnut 🙂

anonym_aa0cb0
Dnes o 18:42

Ja nechápem to nahananie čiarok a duchov
My sme sa snažili dlho
Test som si robila jeden jediný krát ked mi ms neprišla po 10 dňoch a boli uz iste náznaky ale to boli koľajnice ktore sa nedali prehliadnuť
Inak by som sla k dr na vyvolavacku

zara91_
autor
Dnes o 19:28
@anonym_aa0cb0

Ja nechápem to nahananie čiarok a duchov
My sme sa snažili dlho
Test som si robila jeden jediný krát ked mi ms neprišla po 10 dňoch a boli uz iste náznaky ale to boli koľajnice ktore sa nedali prehliadnuť
Inak by som sla k dr na vyvolavacku

@anonym_aa0cb0 aj my sa snažíme veľmi dlho. Mám za sebou aj operácie maternice. Testy som nerobila. Skúsila som prvýkrát a myslela si, že to červené vľavo je druhá čiarka. Preto som sa opýtala na názor. Žiadne naháňanie čiarok tu nie je. Nemusíte byť hneď protivná. Pekný večer želám. A nabudúce trochu pochopenia, keďže asi sama viete aké to je, ak sa roky nedarí. 🙂

anonym_d5a63b
Autor odpoveď zmazal
anonym_d5a63b
Dnes o 19:50
@zara91_

@zara91_ takto by mali vyzerať čiarky

zara91_
autor
Dnes o 20:06
@anonym_d5a63b

@zara91_ takto by mali vyzerať čiarky

@anonym_d5a63b ďakujem veľmi pekne. Už budem vedieť do budúcna a samozrejme, zo srdca blahoželám.