Čo si o tom myslíte?
Ahojte potrebujem poradiť . 1 test robený pred menštruáciou .Následne 3 dni menštruácia slabšia ako zvyčajne ale klasická krvácala som. Cca 3 dni po nej po krvácaní ďalšie dva testy a veeelmi slabucke čiarky. Robila som dva oba rovnako.Neriešila by som len stále chodím na wc,je mi zle od žalúdka ,teplota 37-37/3,bolia ma vaječníky ,maternica . Tie ďalšie po menštruácii testy by ma nenapadli robiť vsak menštruácia ...len bolo a je mi blbo . Ku gynekologicke som objednaná až po novom roku. Môže to byť aj zápal ? Mala niektorá podobne?

Držím palce nech je všetko v poriadku🤗
Môžem sa spýtať na čo sú tie vitamíny dobre ?
@ingrida1127 čo som čítala na dobre delenie a dobry vývin zárodku ak som správne pochopila
Stupat by malo obden, cize aj ked mas dva dni po sebe rovnaku ciarku, stale to moze byt ok. Ale bol to test robeny z ranneho mocu, ci teraz? Lebo aj prijem tekutin pocas dna dost vie ovplyvnit vysledok.
@babovka2321 teraz ako ste spomínali v tú istú hodinu pred 5 min som robila
Príde mi to rovnaké ako vcera
Veď keď si taka nesvoji z toho a nechces ísť k lekárovi tak si daj ako samoplatca v labaku zisti hladinu HCG a hneď budeš vedieť či si tehotná. Ak áno tak hneď vid k svojej lekarke a nenechaj sa odbiť.Ak nie tak počkaj do nového roku môže to byt ako si písala chystá vtedy sú teh. testy väčšinou pozit
@lala123 čo to stojí nevieš nahodou?
@lala123 Ak mám zápal čakať dva týždne paráda na budúce otehotnenie ale spravím to inak zajtra pôjdem na urgent
Ja by som aso nevydrzala cakat. Supla by som sa na urgent, paradoxne tam teraz byva pomerne prazdno. Spravia sono a mas vysledok. Vies ci ano, ci nie a hotovo. Ak je tam zapal alebo cysta, poriesia to, ak si tehu, aspon nebudes na Silvestra pit ;) a partnerovi to mozes oznamit pod najvacsim ohnostrojom. Inak na cysty pozor. Sama som na nu skoro umrela. Praskla a nic ma nebolelo, len mi bolo divne. Partner ma presvedcil, ze podme na urgent. Spravili sono, nasledne sok skolabovala a do hodiny ma operovali. Prisla som v hodine 12. Uz som sa vlastne dusila krvou v dutine brusnej
Vďaka žienky pôjdem hneď zajtra a dám vedieť keby to stúpalo ale toto mi nesedí nebudem čakať dva týždne na termín u lekára .
@mucuinka podobne, dve krvné cysty na Štedrý den, operovali má hneď..
Inak mne tiez nesilnela ciarka na testoch na zaciatku tehotenstva. Napriek tomu, ze to bolo zdrave tehotenstvo nakoniec. Tieto testy su ale na domace pouzitie, vysledok je bud alebo, nedaju sa pouzit na hodnotenie vysky HCG a podobne. Mozu samozrejme ukazat aj silnejsiu ciarku, co moze svedcit o zvyseni HCG, ale aj nemusi. Ovplyvnuje to totiz vela veci. Hlavne nema zmysel porovnavat ranny a poobedny test napriklad, iba ranny a ranny.
Ja len dúfam že to nie je rakovina 😨 lebo to hcg neukazuje iba tak...do tých 2 tyz by som zbláznila myslite na mňa ozvem sa
Podla mna ti test zosilnel, to je dobre. Ked uz nemas bolesti, tak hadam to bude fajn, pri mimomaternicovom by asi skor zosilneli a nie zoslabli. Drzim prsty
@mikasz Keď ja ani neviem ak som ,,otehotnela,,kedy pretože som mala menštruáciu krvácala som večer budem múdrejšia uvidím čo mi povedia lekari
Moc mám ok zápal nemám vylúčil aj mimomaternicové aj cystu a mám volať o dve hodiny na krv kôli hcg. Na sone ešte nič vidno nebolo pripadám si ako debil nemohli sa mi tie testy mýlit ?? Čo som robila ?? Vyssie? Hcg??
Vraj iba nejaká zmena v maternici sa možno deje a nejaká bodka a to všetko ale zatiaľ negatívne nič tam ine nevidel. Pozeral ma dost dlho 🙄
Ak som tehotná tak asi budem zapísaná v g.knihe rekordov a naj blázon
no ked nejaka bodka tak to moze byt tehu😊
@angi07 to mi povedal iba ako žene nezapísal to otázka môžu sa mi tie testy vyššie mýliť ?? Na to hcg domáce ?
Obcas sa testy mozu mylit, ale nie tolke. Testy zase nemas natolko silne, aby muselo byt v maternici uz nieco vidno podla mna. Ja som mala silnejsie a aj tak nevideli presne, sak preto som aj skoncila v nemocnici s podozrenim na mimomaternicove. A jedna lekarka mi tvrdila, ze to uz musi byt nieco vidno a druha, ze co stresuju, ze v takom stadiu tehotenstva este nemoze byt nic vidno... Ostava len cakat no. Hlavne ze vylucil mimomaternicove. Najhorsie je cakanie prve tyzdne tehotenstva, ci sa potvrdi, ci sa vyvija spravne... Ale ked to nie je mimomaternicove, tak to aspon nebezpecne nie je.
presne tak tolko testov nemoze byt zlych 😊 z krvy uvidis ked ti brali na HCG.ja som mala pozit.test iba po 9 dnoch meskania napr...po 3 dnoch meskania som mala negat.ani duch tam nebol
Žienky nič z toho povedali mi že malé hodnoty bábo odišlo ...že to boli zvyskove hcg z tehotenstva 😑
je mi to luto ale v kazdom pripade by nebolo na skodu skocit na kontrolny uzv po tyzdni alebo tak...alebo spravit test po 3 dnoch ci nie je silnejsi...vsetko je mozne.
To by ti hadam mali povedat po minimalne dvoch odberoch, kedy sleduju rozdiel v hodnotach..

@ingrida1127 tie vitamíny papám kázala mi inofolik combi premium a hneď som aj kúpila skúsim pretestovat o dva dni a zavolám jej že tam niečo je ak tam aj o dva dni bude