Čo znamenajú rozdielne výsledky tehotenských testov?
Neviem či môžem byt tehotna alebo nie. Podľa vsetkeho som v 10 tt.
@nikushik12345 ale ukázal. Veď od ovulácie do menštruácie sú presne dva týždne. A v deň menštruácie už býva tehotensky test obvykle pozitívny v prípade tehotenstva
@danielad9 menštruáciu som mala mať 8.11 poslednu som mala 11.10 styk som mala 30.10 takze do menštruácie to bolo len 9 dni do dnešného dna to je 15 dni test mi vyšiel na 14 den mozno som blbá ale vsade citam ze dve týžde mi ešte neukáže
@nikushik12345 Ty fakt neovládaš základné veci. 2 týždne od styku bez problémov vyjde pozitívny test
Na tebou počítaný 10. týždeň sú tie čiarky veľmi slabučké. Ak by si bola reálne v 10. tt., tak ti na teste vyjdú také koľajnice, že by ti fakt až oči vybili.
@nikushik12345 jaj, vôbec nevieš počítať týždne tehotenstva. Trosku si to nastuduj a pochopíš, ako to funguje
@nikushik12345 určite nie si v 10tt...na to sh čiarky skabe...skôr si otehotnela toho 30.10 tam by to sedelo
@nikushik12345 tak potom vieš, že dva týždne od styku test už ukáže tehotenstvo
@nikushik12345 a preco si sa netestovala uz pred mesiacom,ked mas byt v 10tt? To znamena,ze ti vynechala menstruacia
@nikushik12345 Takže si otehotnela počas správneho užívania HAK a ešte si aj už ako tehotná dostala normálnu MS, resp.krvácanie z vysadenia HAK. Žasnem. Toto je možné len tu na MK.
@nikushik12345 ake odpovede ste vlastne ocakavali,ked ste sem napisali? Pretoze na vsetko mate svoje presvedcenie,tak mi pride tato diskusia dost bezpredmetna,tehu vam prajem pekny den
@zuzanockamt pane bože co ti mam teraz klamať ze hak som vôbec nebrala a ani ms som nemala ? Vies kolko zien ma este ms a je tehotna? To ze ty si sa s tým nestretla neznamená ze to nie je možné
@nikushik12345 je možné aby mala žena ms aj keď je tehu...ale podla intenzity tvojich testov to úplne sedi na to, že si otehotnela toho 30.10 a nie skôr...
@nikushik12345 Nie, nie je to možné, aby mala žena v tehotenstve menštruáciu. To ti povie každý gynekológ. Menštruácii predchádza ovulácia, tá v tehotenstve nie je. Môže ísť o nejaké slabé krvácanie, no určite nepripomína menštruáciu a je to veľmi zriedkavé. Teda okrem tohto fóra, tu ozaj každá druhá až do pôrodu. Internet znesie
@nikushik12345 gratulujem...vidíš, je to ako sme ti písali, zd si otehotnela toho 30.10
Pekne tehulkovanie

@nikushik12345 tak sa nepýtaj, keď všetko zneguješ. Nastuduj si, ako sa počítajú týždne tehotenstva, ako sa zisťuje, kedy je ovulácia a ako stúpa hcg atď. Fakt ma vytacaju takéto ženy, čo chcú počuť len to, čo si predstavujú. Pekný večer.