Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@marisse2428 tazko povedat, niekedy aj ovulka boli, ale na tu je asi este skoro, podla mna. No za normalnych okolnosti nic by nemalo boliet v bruchu tak, ze sa v noci na to zobudis ☹ tak drzim palce
@marisse2428 hod sem ešte foto testu na bielom podklade. A priznaky si môžeš aj nahovárať, aj podvedome
Ahojte
Babenky vidite tam nieco?
@erickatt Paci sa
@sebik20 mne sa tam tiez zda slabulinka cirocka
@miriamn76 - bola som u dokiho, bola tam zastupujúca lekárka, som povedala všetko čo sa stalo aj testy.
Nevysetrila ma, ani sono nespravila.
Toľko mi povedala, že mohla som byť tehotná, keďže test to ukázal ale sa to neudrzalo,preto prišla na.
A že prsia ma bolia preto lebo som brala hormonálne lieky.
Mám počkať či príde mrcha v septembri, keď nie tak mám ísť za svojím gynekologom.
V centre sme neboli a teráz neviem ako , keďže neviem ako bude s ms
Ty ako ?
@miriamn76 ahoj, dlho som tu nebola. Takže sa pokusas? 🙂Ja som už v 15 týždni. Najbližšie ma čakajú tripple testy. Zatiaľ sa zdá o.K. Amniocentezu som odmietla. Pôjdem len na to morfologicke sono. NT bolo v norme. Tak sa modlím. Prvé tri mesiace to ale so mnoho riadne hadzalo. Dúfam, že sa to už ukludnuje. 🙏
@lela123 jej moja teda ako rychlo to utieklo ani sa nenazdas a drobec bude stebou☺vsetko bude v poriadku ak bolo nt ok rak uz bude len dobre☺. Hej zacali sme skusat tento mesiac som myslela ze po potrate to bude sup sup no asi som sa preratala zajtea cakam milostivu. Skusime do konca roka a ked sa nepodari uz to nechame tak a zmierime sa stym ze spolocne mimi mat nebideme.
@sebik20 nic tam nevidim je negativny skus o par dni
Dievcata ja vidím..voľným okom
Ja som dnes 10dpo a test som este nerobila.. Ale strasne ma bolia bradavky a brusko.. No uvidime.. Len tak medzi recou 🙂
@tonjadabik2 no ja som na tom dost podobne ale kedze test bol jak sneh vcera poobede tak si myslim, ze to moze byt aj z toho pre ma prist ms za chvilku😩

@yennn pardon, MS bola 10.8... tiez si nemyslim, ze tehotenstvo.. ale neviem co vsetko sa moze takto prejavovat... ale dakujem vam za odpoved