Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@luta13 ahoj zlaticko dnes som bola u dr.urobil mi ultrasvuk povedal ze niesom tehotna a videl tam 9 vajicok na ktore povedal ze su velmi male maju 4mm a maju mat 20mm ze niesom neplodna ze budem mat este druhe babo 🙂 ms mi meska 15 dni a predpisal mi progesteron ktori mam pit 5dni a v stredu ked ms nepride tak som tehu tak ze nvm co stoho bude a ze mam schudnut ☺
Ahojte tak zajtra idem k Dr.som zvedava ci nieco uvidi podla poslednej MS by to mal byt 7tt tak dnes vypocitala sestricka, ale strasne sa bojim ci bude vsetko v poriadku...mam dost vysoku vahu ktora mi zostala po prvom tehu..myslite ze mozu nastat nejake komplikacie pri tehu ak som tucnejsia ? Mate nejake skusenosti ?
@ivonetta Drzim palceky na dnesnu kontrolu a pevne verim, ze vsetko je v uplnom poriadku...Co sa tyka vahy, tak neviem, ake su "vedlajsie" ucinky ked je zena pribratejsia, ja len za seba pisem, ze horsie sa Ti bude asi dychat pri dlhsej chodzi (ako budes postupne priberat) a aj nozky Ti mozno viac opuchnu (naleju sa vodou hlavne v 3.trimestri)...No na vsetko sa pytaj svojho Dr., ten Ti najlepsie povie, ake su mozne rizika, ci ako to nazvat...Hlavne bud v klude, ved najdolezitejsie je zdravie babätka, Ty uz o nejak zvladnes...Vela vitaminov jedz a obmedz sladke (ak ho jes kazdy den ako ja)...🙂
@val9 Tvoj test zo vcera rana je trosku rozpity navrchu, ale // vidim aj napriek tej machuli...Testuj za 2 dni, skus Lady max testik...Hod potom fotecku zas a drzim palceky...No, co uz, ak si tehulka na 100% a ked mate termin svadby fixny, budes sa vydavat s balonom v satach 😉...Ale ak sa vam da termin svadby posunut, posun si ho mesiac-dva po porode, budes mat krasnu druzicku, ci druzbu v bielom...Mozete hned spojit svadbu s krstom, ak by ste sa brali v kostole...Juj, to by bolo romanticke velmi vsetko...Drzim palceky, nech vam to vyslo a nech je drobca uz v Tvojom lone 😉

@veja232 velka gratulacia🙂 zrovna dnes som na teba myslela..ze uz je to aj mesiac🙂