icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

matik7
6. nov 2017

@veja232 velka gratulacia🙂 zrovna dnes som na teba myslela..ze uz je to aj mesiac🙂

veja232
6. nov 2017

@matik7
Ďakujem 😊

sangre
6. nov 2017

@wilinkaa to.je samozrejme bez,debaty

sangre
6. nov 2017

@val9 mala si este pockat do rana predca je to este skoro ale ja tam.vidim tu druhu ciraku

lulila098
6. nov 2017

@sangre negatív vyťahuje kanaliky

val9
6. nov 2017

@sangre bola som nedočkava, ale slubujem ze si od testovania uz davam pokoj a pekne cakam 🙈

zuzu1109
6. nov 2017

@veja232 už som čakala na tvoju správičku 😘❤️🌹 a je krásne pozitívna!!!
Gratulujem a teším sa tebou ❤️❤️❤️ Je to krásne, veľa zdravicka prajem a budeme ďalej pokračovať v podávaní si správ 😉

zuzu1109
6. nov 2017

@matik7
@veja232 inak baby ja už mám aj nevoľnosti :( začalo mi to v piatok a vy sa ako máte?

veja232
6. nov 2017

@zuzu1109
Ďakujem krásne 😇 😊 ja zatial žiadne nevoľnosti, nič ma netrápi. 🙂

reyka
6. nov 2017

Ahojte, dám to aj sem, tu sa mi zdajú ľudia byt omnoho lepší v tejto skupine 🙂 čo si o tomto myslite? Vadny test? Zajtra spravím nový, z ranného mocu, tento je z poobedia. Je ešte priskoro, 24 DC, DPO neviem. Prvé dve v limite, posledné dve po limite. Ďakujem za tipy 🙂

bibuska2
6. nov 2017

@luta13 ahoj zlaticko dnes som bola u dr.urobil mi ultrasvuk povedal ze niesom tehotna a videl tam 9 vajicok na ktore povedal ze su velmi male maju 4mm a maju mat 20mm ze niesom neplodna ze budem mat este druhe babo 🙂 ms mi meska 15 dni a predpisal mi progesteron ktori mam pit 5dni a v stredu ked ms nepride tak som tehu tak ze nvm co stoho bude a ze mam schudnut ☺

ivonetta
6. nov 2017

Ahojte tak zajtra idem k Dr.som zvedava ci nieco uvidi podla poslednej MS by to mal byt 7tt tak dnes vypocitala sestricka, ale strasne sa bojim ci bude vsetko v poriadku...mam dost vysoku vahu ktora mi zostala po prvom tehu..myslite ze mozu nastat nejake komplikacie pri tehu ak som tucnejsia ? Mate nejake skusenosti ?

luta13
7. nov 2017

@wewe28 ahoj, nie, nesibe Ti, je tam slabucka druha /...Drzim palceky, aby silnela 😉...Hod potom zas foto...

luta13
7. nov 2017

@veja232 No vidis, tolko si sa nevedela dockat kontroly...Este raz gratulujem k dobremu vysledku, drobciatko je krasne vidiet...Uzivaj vsetko a pekne priberaj do bruska 😘🤰

luta13
7. nov 2017

@catallea aj na Tvojom testiku vidim //, testuj zas o 2 dni a verim, ze budu silniet 😉...Drzim palceky 🙂

luta13
7. nov 2017

@ivonetta Drzim palceky na dnesnu kontrolu a pevne verim, ze vsetko je v uplnom poriadku...Co sa tyka vahy, tak neviem, ake su "vedlajsie" ucinky ked je zena pribratejsia, ja len za seba pisem, ze horsie sa Ti bude asi dychat pri dlhsej chodzi (ako budes postupne priberat) a aj nozky Ti mozno viac opuchnu (naleju sa vodou hlavne v 3.trimestri)...No na vsetko sa pytaj svojho Dr., ten Ti najlepsie povie, ake su mozne rizika, ci ako to nazvat...Hlavne bud v klude, ved najdolezitejsie je zdravie babätka, Ty uz o nejak zvladnes...Vela vitaminov jedz a obmedz sladke (ak ho jes kazdy den ako ja)...🙂

luta13
7. nov 2017

@val9 Tvoj test zo vcera rana je trosku rozpity navrchu, ale // vidim aj napriek tej machuli...Testuj za 2 dni, skus Lady max testik...Hod potom fotecku zas a drzim palceky...No, co uz, ak si tehulka na 100% a ked mate termin svadby fixny, budes sa vydavat s balonom v satach 😉...Ale ak sa vam da termin svadby posunut, posun si ho mesiac-dva po porode, budes mat krasnu druzicku, ci druzbu v bielom...Mozete hned spojit svadbu s krstom, ak by ste sa brali v kostole...Juj, to by bolo romanticke velmi vsetko...Drzim palceky, nech vam to vyslo a nech je drobca uz v Tvojom lone 😉

luta13
7. nov 2017

@bibuska2 velmi drzim palceky, aby to bolo tehotenstvo...Prajem Ti to a verim tomu...Ked budes po dalsej kontrole, napis mi sem zas, nech viem, ako si dopadla...Hlavne vela oddychuj 😉

veja232
7. nov 2017

@luta13
Áno konečne som sa dočkala 😊 ďakujem 😚

ivonetta
7. nov 2017

@luta13
Dakujem za podporu ..no kontrola dopadla tak ze som prisla do cakarne a bola totalne plna ☹ tak som isla domov a pojdem zajtra (muz je po nocnej a asi by to do nejakej 10-11 z malym nedal )🙂

luta13
7. nov 2017

@ivonetta no nevadi, pojdes zajtra, hlavne bud v pohodke, nic Ti neutecie...Pekny dnik prajem 😉

val9
7. nov 2017

@luta13 Ďakujem ti veľmi pekne za pozitívne slová 😘 Momentálne som v režime oddychu a netestovania.
Počkám do piatku a testem zasa.
Všetko bude tak ako má byť 😉 🙏 až mi to je divné, že začínam byť pokojná 😇❤

wewe28
7. nov 2017

@catallea kedy budeš opäť testovať?

wewe28
7. nov 2017

@luta13 Ďakujem...určite dám vedieť. Skúsim vydržať do soboty.

luta13
7. nov 2017

@val9 To je len dobre, ze si pokojna 😉...Ja som bola pri oboch tehu uplne pokojna, asi preto, ze som tuzila po oboch detoch a moje telo, aj mysel boli na tehulkovanie pripravene uplne...Nemalo ma co zaskocit 😉...V piatok hod zas fotecku testiku 🙂

wewe28
7. nov 2017

@reyka ahoj. skúšala si dnes test? Tento je síce čudný, ale na pozadí toho všetkého sa mi tam marí druhá čiarka.

val9
7. nov 2017

@luta13 uvidíme len tak si nahovaram, ze bežne takto pred MS som bola nervózna, hádala som sa s priateľom na hlupostiach a teraz nic 🤗 Dúfajme ze piatok nic nepride 🙈❤🤗

wewe28
7. nov 2017

@val9 sme dve čo sa budeme modliť aby v piatok neprišla 😀

val9
7. nov 2017

@wewe28 a ako si na tom? Ja mam od nedele mravcenie v bruchu ako pred MS a aj sem tam tmavy hlien, ale myslim pozitívne 😅

wewe28
7. nov 2017

@val9 no mňa od včera bolí brucho...ale tak zvláštne. Ako píšeš...také mravenčenie, občas bolí a hlien totálne priesvitný a vodový. Stále kontrolujem či neprišla mrcha. Dnes sa mi aj hlava točí...tak uvidíme. Cítim sa tak inak ako štandardne pred mrchou. Verím, že to vyšlo.