Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@luta13 ms mam dostat 17-teho...
len mne uz bolo zvlastne to ,ze ja som pre MS mala 7-8dni spisnit a nic, spinila som pred vcerom a to ties len ozaj slabulinke take jasne cervene , a potom nic , cely tyzden sa citim taka nafuknuta ,tak som si povedala a urobim si dnes test aj tak bude negativny ako kazdy mesiac ....a co nevidim ... :D NEMOHLA SOM TOMU UVERIT ... preto chcem vediet aj Vas nazor , ci ozaj vidim dobre..
@matka295 - prvý cyklus som reagovala na clostil dobre, len vtedy sa nepichol pregnyl.
Druhý cyklus aj keď som brala clostil nebola ovu a teraz tretí cyklus som brala 3 x 1 tabketku od 3 dc 5 dní.
Som veľmi zvedavá,neviem sa dočkať soboty.
Pichne mi kamoška čo študuje za porodnu asistentku.
❤
@morandia to brusko som mala dost dlho nafuknute..stale som si musela dat espumisan aby to preslo...
@morandia Nenamýšľaš, je tam krásna čiarka... Gratulujem potichúčky...
@karmela Ale aka si hnedučka 😍
@kotatko12345 no boli sme s malou v Maďarsku 4dni pri bazénoch dobre to padlo..Len bruško som zakrývala 😊
@karmela ja som bola v zahradke pri bazene posledne dni ked bolo teplo a normalne som nevydrzala dlho na slnku.inak som stale lezala aj 2-3h...
@karmela "vyser" uz na tuky - neries...Ja som tiez mala tuky a neriesila som ich vobec - kazdeho som mala v pazi, co si mysli...Dolezite bolo babätko v brusenku, ze pekne rastie 😉...No aspon ma drobcek zasobu, keby si nahodou nestihala jest - ma odkial cerpat vyzivu 😘...Brusenko krasne 😀
@morandia no na to aku mas peknu ciarku na tehu testiku, myslim, ze ovu by mohol byt uz silne pozitivny...Skus, uvidis 😉 ...Zevraj sa ma robit z ranneho mocu, no ja som moj ovulak robila okolo obeda, alebo poobede (presne uz neviem o kolkej) v prvy den meskania MS...A to som v tom case ani nevedela, ze aj ovulak ukaze tehu 😉...Kuk moj album "Druhe dietatko Sebastian" (ruzovy testik je ovulak)
Ahojte tak pekne som si vás precitala...všetkým kyore sa snažíte držím prevelmi palce aby to vyšlo...ja som asi prvý krát v živote nedockava na ms aby uz konecne prišla a mohli sme sa snažiť ☺
@karmela vyzeras super ☺

@morandia áno môže to byt znakom tehu nafúknutá unavená 😃 Aj ja som to tak mala mne hneď rástlo bruško enormne rýchle teraz sa to spomalilo