Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@marisse2428 ano, staci ist k Dr. az po Vianociach, no ja by som aj tak zavolala k Dr. a nech Ti on da termin na kontrolu...To bude najlepsie riesenie podla mna a budes mat istotu, kedy tam mas ist 🙂...Ked budes po kontrole, daj potom vediet, ako ste dopadli 😉
@luta13 asi tam budem zajtra volat. Dnes sa u mna objavil ruzovkasty vytok, ale len ked som bola na wc, odvtedy nic. Je to normalne na zaciatku tehu, ci sa mam bat? Vecer som si robila este test a ked to porovnam s testom z rana, tak zosilnel. A dakujem, urcite dam vediet 🙂
@marisse2428 krasne testiky...Ruzovy vytok mohol byt sposobeny roztahovanim maternice, ak to bolo len jednorazove spinenie, neboj nic...Kontrolu si urcite dohodni...Aspon na krv, keby Ta zobral, budes mat kludnejsie Vianoce, ze vsetko je v poriadku...Mozno Ta objedna este na buduci tyzden...Zavolaj, uvidis, co povie 😉
@luta13 no tam to chodi tak, ze aj keby som prisla zajtra, tak ma zoberie. Len akurat zajtra sa tam nemam ako dostat, tak si tam iba zavolam a skocim buduci tyzden, ozaj je to lepsi napad 🙂❤️

@kudusko a berieš aj progesteron?