icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

zuzka1120
6. feb 2018

@prskavka2223 ahoj🙂
Mňa by zaujímal recept. Môžem poprosiť prosím?

ivusik1111
6. feb 2018

@luta13
Ďakujem moja za tvoje slova ❤️

ivusik1111
6. feb 2018

@bibuska2
Prirodzene 😀. Skúsila som ovu testy na odsledovanie ovu a hneď sa nám podarilo , tiež som pila alchemilku do ovu a brala femibion a aj duphaston po ovulacii 🙂

ivusik1111
6. feb 2018

@sangre
Koľko Vám vyšlo NT ? Nám tiež merali včera 🙂

prskavka2223
6. feb 2018

@zuzka1120 poslala som ti IP 🙂

sangre
6. feb 2018

@ivusik1111 1,1mm a tebe ale to bolo 23.1.dneska sme boli na konzultacii zajtra amnio a uz sme 16tt takze sme popredu v pietok mam vysledky

zuzik1985
6. feb 2018

@prskavka2223 ahoj,ja by som tiež prosila ten zázračný recept 🙂

ivusik1111
6. feb 2018

@sangre
My sme boli včera a vyšlo nám 1.00 mm takze super ... my sme dnes 12+6 ;) držím prsty zajtra určite všetko dopadne dobre 🙂 pozerám ze ty chodíš do Gynaex tuto v ba ?

sangre
6. feb 2018

@ivusik1111 ano vymenila som doktora lebo co ta predtym bola to bola cista katastrofa nikdy viac teraz chodim k Mudr.Divekymu oni su aj porodnici v ruzinove a maju sukromnu ambulanciu v gynaex ako fakt perfektny doktori na urovni ale ten utz mi robil doktor Gabor fakt sikovny vsetko poukazoval premeral perfektny a su na jednej chodbe

prskavka2223
6. feb 2018

@zuzik1985 napisala som ti IP 🙂

ivusik1111
6. feb 2018

@sangre
Áno áno viem lebo ja chodím k dr Krizkovi ml tiež robí v Gynaexe ale ja k nemu chodím do Ružinovskej nemocnice 🙂

macka67
6. feb 2018

@prskavka2223 ahoj, mohla by si mi prosím poradiť recept na ovuláciu? Ďakujem pekne 🙂

sangre
6. feb 2018

@ivusik1111 aha jasne a su super ze ??vies co ja som.mala doktorku Gavornikovu v interklinik a utz trvali ze 5min a nic ti nepovedala uplne ze dobre ze ta uz nesla vyhodit z ambulancie sak najprv som.isla k.nej na ten.prvy utz co si myslim.ze je dost dolezity a uplne ze nic nezmerala vymyslene hodnoty tam dala ja ze a dost a kamoska mi dala cislo na Divekyho a hned ochota mily hned mi vybavil toho Gabora nech nam to cele pomera a vsetko takze spokojnost vies ked sa ti stanu take veci cakas od toho lekara zaujem a ona absolutne nic ...v gynaex hned sa zaujimali vypytovali a starali ako fakt klobuk dole

ivusik1111
6. feb 2018

@sangre
Ved to ze lekári tam sú naozaj super ... ja si Krizka neviem vynachváliť ... fakt skvelý lekar ktorý všetko vysvetli poradí podporí a vypočuje ...takze rodiť budes v Ružinove ? 😊

ikonica
6. feb 2018

@prskavka2223 ved ten recept hod rovno na plochu... nech nemas tolko roboty s postou ;)

bibuska2
6. feb 2018

@elinka1051 ale testy mas pozitívne

bibuska2
6. feb 2018

@ivusik1111 vaw uvidim ako to bude somnou teraz beriem clostibegyt a potom mam pit duphaston tak uvidime

vyvka
6. feb 2018

Zienky zlate potrebujem poradit som mesiac po potrate pred otehotnenim som si robila ovu testy ktorymi som sa riadila ale nepodarilo sa 🤷‍♀️ Az ked sme sa snazili kazdy druhy den bez testovania prestala som sa pozorovat ... testovat a podarilo sa no moje stastie netrvalo .. dlho co uz ..
Zaciname od znova prva Ms este sice neprisla ale uz sa snazime ... kedze po potrate sa vsetko meni by som potrebovala zistit kedy mam ovulku atd ale citala som ze niektore baby si meraju bazalnu teplotu ... ja som to nikdy nerobila je lepsie sa riadit ovu testamy alebo si merat bazalnu teplotu ??
Neda mi to lebo ...posledne dni mam hlien ako pri ovulacii no nezda sa mi to aby bola ovulka ale ms este nebola ...
tak som si povedala ze sa zacnem trosku zase pozorovat ..
Mozno mi to pomoze dakujem za kazdu radu 😉

elinka1051
6. feb 2018

@bibuska2 testy mam pozitivne, musim vydrzat do nedele a ak by som nekrvacala, tak nasadim progesteron. tak mi povedala lekarka. taketo pozitivne testy uz som mala a do tyzdna bum, zacala som krvacat..

kaja_73
6. feb 2018

@prskavka2223 Môžem pekne poprosiť aj ja ten recept na ovuláciu...

betina1984
6. feb 2018

@prskavka2223 tiez poprosim recept 🙂

semolinka
Autor odpoveď zmazal
ceklis
6. feb 2018

@prskavka2223 aj ja poprosím recept 🌹 ďakujem

zvedava_cica
6. feb 2018

@prskavka2223 ahoj ja by som mala záujem

zvedava_cica
6. feb 2018

Ahojte kocky ukazujeme mi len text a obrázky vôbec? Prečo neviete poradiť?

simbatko
6. feb 2018

Ahojte robený dnes poobede

simbatko
6. feb 2018
simbatko
6. feb 2018

Nechápem preco neukazuje foto...

boglarkaszabova
6. feb 2018

@simbatko pravdepodobne je velky format tak ti to nedovoli sem nahrat, skus upravit foto alebo este raz odfotit aj mne to zvykne obcas robit

simbatko
6. feb 2018