icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

zuzsat
9. feb 2018

@betina1984 uz pomocou ultrazvuku povedali ci je tam kde ma . takze asi tolko ...

dada2610
9. feb 2018

@elinka1051
Ahoj, kedze som tu citala prispevky v ktorych si spominala alergie a lieky napisem tI moju skusenost...
Tiez som alergicka, mam podobne alergie ako ty na macky, perie, prach rozne pele... kratky cas som brala zodac, no musela som ho vysadit (stale som po nom spala), zacala som uzivat zenaro a beriem ho uz niekolko rokov. Koncom minuleho roka som bola na kontrole u alergologicky, tak som sa jej pytala, ze ked sa snazim otehotniet ci mozem brat aj nadalej zenaro. Jej reakcia ma priznam sa trosku zaskocila😊 okamzite vysadit lieky a vobec ich neuzivat, vraj sa lieky na alergie nemozu uzivat pocas tehotenstva. Cez zimu ich neberiem, a ked zacne pelova sezona, mam prist znova na kontrolu a bude sa to riesit solnymi roztokmi. Takze lieky vobec neberiem, zatial nemam ziadne tazkosti, ale zaroven si kazdy den davam lyzicku medu a mozem povedat, ze to ma super ucinky😊 takze teraz neviem, co si mam o tom mysliet, ked tebe lekarka povedala uplne opacnu vec 🤔

tonjadabik2
9. feb 2018

@liliputka23 Ďakujem...myslíš že to môže byť aj mimo? Alebo ešte môže zosilnieť?

elinka1051
9. feb 2018

@dada2610 teraz si o tom čítam na na nete. som zhrozená!! a je to posledné, čo ma veru napadlo. určite si ho radšej nebudem dávať, tiež tie lieky beriem už ako drogy. ďakujem krásne za rady a rovno si idem dať za lyžičku medu 😘

liliputka23
9. feb 2018

@tonjadabik2 urcite zosilnie neboj aj ja som mala slabu a potom viac silnu mne teraz meska 18dni a mam taketo ciarky

tonjadabik2
9. feb 2018

@liliputka23krasne čiarky silné nádhernéeeee Gratulujeeem snáď aj mne zosilneju. Ale ja som už v 6tt tá neviem no..

monika20111990
9. feb 2018

@prskavka2223 ja si prosím my sa z manželom snažíme už rok a pol😑a nedarí sa muž mal tiež nie dobrý spermiogram..

kristina6014
9. feb 2018

@monika20111990 aj my sa, snažíme rok aj tri mesiace, manžel tiež ma zlý spermiogran :( ešte mne dala spraviť nejaké vyšetrenia a nasadila INOFOLIC .. pretože gynekológ čo som mala pred tým to vôbec neriešil

monika20111990
9. feb 2018

@kristina6014 ja som užívala inofolic a mpj manžel tiez užíval folandrol a nepomohlo nám to tym ťa nechcem odradiť možno tebe pomôže budem držať palce

kristina6014
9. feb 2018

@monika20111990 no vyskúšam, dam tomu šancu.. a keď nie tak potom už iba to umelé alebo neviem čo, hádam sa mu po vit. E, zinku a pestrej strave trochu aj ten spermiogram upraví.. vy máte čo zlé?

monika20111990
9. feb 2018

@kristina6014 nám povedal dr. Že hormóny všetko v poriadku akurát že nie sú optimálne asi spomalené neviem presne ale že mal mužov ktorým rovno povedal e nebudú mať deti a nakoniec majú povedal že sa musíme častejšie snažiť ja som v poriadku

janedoe
9. feb 2018

@dada2610 mne lekarka tiez vysadila lieky na imunitu, alergiu, ale aj astmu.

janedoe
9. feb 2018

@liliputka23 Podla mna by si uz krvacala a mala bolesti. Ja som tiez vyklepana z mimomaternicoveho a pytala som sa kamosky a ta uz od 6tt krvacala a mala bolesti. Viem, ze sa to neda pausalizovat z jedneho pripadu. Ale myslim si, ze v 8tt by si si uz bola ista 😊 Lebo drobca uz je dost velke.

@tonjadabik2 ono to podla mna neni moc slabe, alebo az tak. Ale dost je rozmazany ten test. Ak chces mozem si urobit tehu test na porovnanie. Pred par dnami som mala podobnu. Ja som mala ovulku den po tebe 😉

tonjadabik2
9. feb 2018

@janedoe noo tak skús porovname

dasaa
9. feb 2018

@elinka1051 tiež mam alergiu ale keď som otehotnela nemohla som brat žiadne lieky na alergiu

elinka1051
9. feb 2018

@dasaa ďakujem za radu, nejako to vydržím a aj bude zle, skúsim morskú vodu a preventívne med 🍯

elinka1051
9. feb 2018

@elinka1051 ak bude zle... Pise si to ako chce 🙂

matik7
9. feb 2018

@tonjadabik2 aj ta kontrolna ciarka je akasi zvlastna. Urob si iny test, tam ti to urcite ukaze lepsie..

liliputka23
9. feb 2018

@janedoe no sak ja sa ib uistujem mala by som byt podla ms 7+4tt ale clovek nikdy nevie ci niesom aj menej lebo ked mi meskali tyzdrn na teste nic nebolo. O par dni uz krasne ciarky

dasaa
9. feb 2018

@elinka1051 mne dal aspoň sprej do úst náhradu lieku ktorý môže počas tehotenstva

elinka1051
Autor odpoveď zmazal
elinka1051
9. feb 2018

@dasaa budem sa informovať. Ďakujem. Vidíš, nikdy by ma nenapadlo sa hlbšie zaoberať alergiou a tehotenstvom. Okrajovo som spomenula a viac neriešila

dasaa
9. feb 2018

@elinka1051 popravde povedať ani ja som nevedela ze lieky sa nemôžu brat. Mne sa alergia začína v jari a to už som bola vtedy tehotná potrebovala som lieky tak som išla ku doktorovi. Mam veľmi zlatého doktora keď videl ze som tehotná hneď mi povedal ze lieky nemôžem.

janedoe
9. feb 2018

@liliputka23 verim, ze vsetko bude v poriadku 😊 Moj muz mi stale nadava, nech na zle veci ani nemyslim. Tak nemysli ani ty 😊 A mas aj daky dovod, preco mas strach? Ci len taky bezny strach ako kazda, kym neuvidi bit srdiecko 😊

sangre
9. feb 2018

@liliputka23 podla mna ked ty test neukazal.po tyzdni meskania tak budes menej ako podla MS takze tiez myslim.ze bud v klude ze este nebolo srdiecko ...

liliputka23
10. feb 2018

@janedoe no ved treba myslet pozitivne ..ja som o jedno prisla v 7tt tak preto tie obavy ale dufam vsetko bude v poriadku

elinka1051
10. feb 2018

@dasaa u mňa alergia, kombinovaná s ekzemom, ak nemám liek, tak je to dosť zle. Ak som niekedy vynechala, tak som si musela dat dithiaden, také stavy. No nič, musím sa poradiť s MUDr .

dlucy
10. feb 2018

@dada2610 ahoj lieky na alergiu sa niektore mozu potvrdila mi to alergologicka aj gynekologicka. Ja beriem zodac ale viem ze sa mozu aj ine. Mne zacinaju alergie uz v marci tak som zvedava ze ake to bude teraz v tehu 😉

janedoe
10. feb 2018

@liliputka23 velmi dobre ti rozumiem. Az moc 😊

veronika2703
10. feb 2018

tak baby dalsi mesiac za nami...v utorok mam dostat MS..skusila som dnes testnut ale nic sa mi tam nezda :/ myslite ze este je nejaka sanca tento cyklus? ten spodny test je nejaky zlty, je to OK? este sa mi to nestalo..dakujem 🙂