icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

kata011
20. jún 2017

@petuska18 zatial nic nevidim

kata011
20. jún 2017

@domidee zatial nic nevidím

luta13
20. jún 2017

@ejuska2586 nemas mi zaco dakovat, pisem, co vidim...Na piatok drzim palceky, nech si najdes na testiku vyrazne // ❤

ejuska2586
autor
20. jún 2017

@luta13 Ďakujem. Veď uvidíme. Nechám sa už prekvapiť. Končím na teraz s testovaním. V piatok podľa teploty buď testnem, alebo sa pripravím na mršku...

miriamn76
20. jún 2017

@luta13 dakujem moja pekny dnik aj tebe😚😚

maj2011
20. jún 2017

baby a ktoré trhu testiky odporúčate?? skúsenosť?? aby som vedela na čo sa zamerať 😉

luta13
20. jún 2017

@miriamn76 Dakujem ❤

sticker
kata011
20. jún 2017

@maj2011 ja jednoznacne rapiclear kazetkovy....ukazal mi ako prvy ducha uz na 8 DPO ked ine vobec...ale pozor robia kanaliky vzdy treba sa to naicit rozlidovat....kanalik je vzdy siva tenka čiarka.na tychto je dokonca predlaceny na novom uz kanalik kde ma byt duch...ale duch musí byt doruzova...podla mna su najcitlivejšie na trhu

luta13
20. jún 2017

@maj2011 ja som jednoznacne za Lady max test (kupis v Dr.max lekarni)...Drzim palceky, aby si si nasla vysnivane //...Hod nam foto, ked budes testovat 😉

michaellab
20. jún 2017

Ahojte dievčatá, ozývam sa aj ja .... trosku si idem pre podoru, už je to tretí mesiac teraz cca mi skončila ovulacia, testovať sa budem až budúci tyzden okolo stredy až piatka....tutu mutu bolo 4 krat počas ovulacie, resp. 2 x pred a 2x pocas nej, ovu testy som si nerobila nestihala som ich objednat ale priznaky boli ako z knizky ano viem mozno neprebehla .... dufam, ze sa to podarilo už... velmi by som chcela...kazdy mi povie ze tlacim na pilu a ze sa zbytocne zameriavam na to ze ked si urobim test budu II ale ako sa to "neda" ked chcete ? vsak ked velmi tuzite je to prirodzene... a sklame ma vzdy taky povrchny nazor ze boze ved to neries pride to vtedy ked to nebudes cakat..... :(

liliana2222
20. jún 2017

@luta13 ďakujem, verím že náš anjelik Sebastianka na nás dá pozor a tentoraz to dotiahneme do úspešného konca. Aj keď strach je obrovský

kata011
20. jún 2017

@michaellab presne ja tiez take reci nemusim...ja som sa stale sledovala a testovala a nakoniec s pomocou božou to.hneď vyslo.....zatiaľ to.vyzera ze sa vam mohlo podarit....mysli na to ze budes tehu ....potom daj vediet ako si dopadla..myslim ze pokial ste obaja zdravy urcite to teraz vyslo😘

michaellab
20. jún 2017

@kata011 verim aj ja, zdravy sme vekovo si myslim, že ideal, ja 29 , muz 35 prve dietatko bolo na prvy krat

luta13
20. jún 2017

@michaellab ahoj, tiez som neznasala nazory ludi, ze "netlac na pilu", kedze som chcela HNED byt tehulka!...Aj ked sice je to pravda sväta, ze cim viac tlacis, tym horsie - akoby psychika potom blokovala otehotneniu...Cim viac zena chce a zaobera sa denno-denne touto myslienkou a na nic ine nemysli, len na //, tak nam zenam z toho potom prepina - mne tak prepinalo tiez asi mesiac a kazdy den som sa riadne vyrevala, ked mm bol v praci - na nic ine som nemyslela, len na to, ze chcem uz mat babätko v brusku...Ked som od tejto silnej myslienky trosilinku upustila a povedala som si, ze budem sa snazit menej na to mysliet, tak v tom case som uz mala bubacika pod srdcom, aj ked som o tom este nevedela...No testuj az ked Ti bude meskat MS, inak budes zbytocne sklamana, keby si mala dusika na teste a potom by dosla aj tak MS...Ja som nikdy netestovala pred terminom MS, az ked meskala...Vzdy mi chodila rano a jeden mesiac v den MS ked rano neprisla, tak vecer som testovala Lady maxom a ten snehobiely doslovne...Ja slzy v ociach a za hodku dosla normalna MS 🙄 ...Bola som neskutocne smutna a sklamana 😢...O mesiac neskor som zostala tehulka - v case, ked som si povedala, ze spomalim a budem sa sustredovat na ine "Hobby" ako na upätu predstavu, ze chcem tehulkovat hned! 😀 ...Velmi Ti drzim palceky, nech sa Ti Tvoj snicek splni coskoro 😉...Boh Ta zehnaj!🙏...Prajem pekny dnik 😘

luta13
20. jún 2017

@liliana2222 moj druhy syncek ja Sebastianko 🙂...Verim, ze Boh vam tentokrat poslal do zivota zdraveho drobceka a dotiahnete to do uplneho konca a budes si v naruci drzat svoje zive a zdrave, vonave babätko...Vas anjelik z Nebicka dava na vas oboch pozor kazdym dnom...Verim, ze mas to velmi tazke, ale musis verit Bohu, ze vsetko je tak, ako byt ma a ze vsetko bude dobre!...Boh vas ochranuj 🙏😘

maj2011
20. jún 2017

@luta13 jasné hodím 😉 len ešte počkám par dni, hoci by som najradšej testovala už dnes no asi zbytočne, MS ma prísť okolo 25ho. snažíme sa zatiaľ iba druhy mesiac tak uvidíme, ze ako. prvého synatora sme dali takmer na prvú supu 😀

michaellab
20. jún 2017

@luta13 ďakujem za pekne slova, áno budem sa testovať až v obdobi menstruacie, aj ked vydrzat bude velmi tazke 🙂

domidee
20. jún 2017

@luta13 ms by sa (ne)mala dostaviť za 7 dní

domidee
20. jún 2017

@kata011 okej v pohode 😉

mirkovci
20. jún 2017

@luta13
@kotatko12345 ja na to baby pozerám zo všetkých strán. Ale veď keď tam.bol duch pred pár dňami,dnes by bol už silnejší....no uvidím,ďakujem za podporu 😘😘

kotatko12345
20. jún 2017

@mirkovci skus si kupit LADY MAX ten je naaj testik

wendy73
20. jún 2017

Baby myslíte,, že tam niečo je ?

voskovka
20. jún 2017

@wendy73 ja vidim uplne zretelne

kotatko12345
20. jún 2017

@wendy73 nemyslime...Vidime ze si tehulka😍😍🤰

ikonica
20. jún 2017

@wendy73 vidim a ami vvelmi hladat nemusim... Gratulka 👍

wendy73
20. jún 2017

@voskovka
@kotatko12345 baby to vážne? 😍 nemala by byť ta ciarka silnejšia?

kotatko12345
20. jún 2017

@wendy73 Važne.kolko si Dpo?? 😉

ikonica
20. jún 2017

@wendy73 bude aj silnejsia len vydrz... Kolko to meska?

wendy73
20. jún 2017

@ikonica nooo zatiaľ iba jeden deň ale už som to nevydržala a musela som spraviť test 🙊

kotatko12345
20. jún 2017

@wendy73 tak o 2-3 dni bude silnejsia😉