icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

luta13
27. feb 2018

@ja17ay kym nepride MS, nic nie je stratene, aj ked test vysiel tak, ako vysiel...Skoda, ze si zbytocne testovala moc skoro, zase si smutna z toho ☹ ...Prajem Ti, ak by nahodou MS prisla, nech sa vam zadari v nasledujucom cykle, aby si sem opät pridavala duchov, no tentokrat silnejucich, alebo rovno //...Boh Ta zehnaj! 🙏❤

luta13
27. feb 2018

@janedoe aj ja som pri prvom behala skoro hola - aj v zime...Vonku sneh, mraz, zimisko, ja len tricko, natelnik a vetrovka...A v miestnosti len v tielku letnom bez rukavov, tak mi byvalo teplo velmi...Po porode mi to zostalo, isla som skapat od navalov pri kazdom kojeni...Trvalo to velmi dlho...Ked som zacala druhykrat tehulkovat, mrzla som, kym som nehodila teplu dlhu sprchu a nezababusila sa do "cibulovych vrstiev"...Doteraz mi to zostalo, ze navecer ma prepadavaju stavy velkej zimy - aspon jedna fyzicka spomienka na druhe tehulkovanie 😉...Su to tie najkrajsie spomienky, ake v zivote mam 🤰...Snad este raz Boh da a pozehna moje lono - je to moj najväcsi sen, znovu to zazit vsetko ❤

zuzka1120
27. feb 2018

@ja17ay aj ja tak presne, o tri dni mám mať ms. Ale testy mi duchovali akoby a prsia ma bolia dosť inak ako zvykli ( intenzívnejšie)a aj teplotu mám zvýšenú, tak som dúfala.... 😖

janedoe
27. feb 2018

@luta13 urcite pozehna 😊 Je to uzasny pocit. Aj ja by som chcela tri deticky, ak sa zadari. Mne inac pri prvom bolo tiez teplo a chvalabohu mi to potom tiez zostalo, takze som sa dostala na teplotnu uroven maleho a muza. Dufam, ze teraz mi to neostane 😂

luta13
27. feb 2018

@zuzka1120 nevzdavaj sa, kym nepride MS...Testy si mala s //, ved si ich videla...Ak sa aj inak citis ako inokedy, myslim, ze to mohlo vyjst...Verim a cakam s Tebou na silnejuce //...Dnes si netestovala, ci uz pockas na den D, kedy snad MS nepride? 🙂

luta13
27. feb 2018

Zienky, toto som nasla u "ejusky" na profile, je to krasne, musela som to sem skopirovat:

"Deti nám Boh len požičal.
Požičal, aby sme si prešli intenzívnym kurzom. Kurzom, ako milovať niekoho viac, ako seba, ako zmeniť naše najhoršie chyby, aby sme dieťaťu dali lepší príklad.
A naučili sa mať odvahu.
Áno, to je ono!
Byť matkou, alebo otcom je najväčší akt odvahy, ktorý môžete urobiť, pretože to znamená, že sa stávate prístupní iným druhom bolesti, neistote a strachu zo straty niekoho, kto je vami tak milovaný.
Deti nie sú naše, sú len pôžičkou. Sú tým najväčším a najúžasnejším úverom, pretože naše deti sú len naše, pokiaľ sa nevedia postarať o seba. Potom už patria ich životu, ich osudu, ich rodinám.
Boh vždy žehná deti, pretože my sme už nimi požehnaní ❤ ...." Josè Saramago

ja17ay
27. feb 2018

@luta13
@zuzka1120
Uvidíme. Samozrejme, ešte kuuuusok malinkej nádeje tam je, tak počkám, či príde ms , alebo nie. Ale podbrusko ma už od večera bolí, tak sa na to pripravujem...
😑

ja17ay
27. feb 2018

@monyka25 a už si testovala?

7adka77
27. feb 2018

Ahojte baby tak bola som u dr. A vôbec nič nevidel :( že možno náznak ale že to je zrejme nič. Tak mi vzal krv a že zajtra podľa výsledkov teda čo bude ach

monyka25
27. feb 2018

@ja17ay nie a asi ani nebudem,chodim na folikulometriu a tento mesiac nic nevidel 🙁....ale tebe drzim palce aby to vyslo

luta13
27. feb 2018

@7adka77 Hlavu hore moja!...Zobral krv, zajtra Ti oznami, ze si tehulka a ze Hcg je v norme...Neboj, chce to len cas...Testy mas krasne, nemas preco smutit, len je este skoro asi na sono...Len vyckaj...A ver babätku, ze je v Tvojom brusku...Posielam Ti kopec pozitivnej energie a velke objatie...Pekny dnik prajem ❤

sewie
27. feb 2018

@ja17ay mne 11dpo ukazal tiez negat a 13dpo uz bol pozitivny 😊este to nic nemusi znamenat

albiva
27. feb 2018

Ahojte. Koncom januára som mala MS a druhú som už nečakala. Čo sa ale nestalo, túto nedeľu som dostala menštruáciu, trvala len dva dni a bola taká slabšia. Inokedy mám prvé dva dni hodne silné... Zdalo sa mi to divné, dnes robím test a hľa... Slabá druhá čiarka 🙂

luta13
27. feb 2018

@albiva krasne //...Gratulujem a myslim, ze si tehulka...Tie 2 dni "akoze MS" bolo asi len spinenie, ci slabe krvacanie z dovodu uhniezdovania, ci roztahovania maternice...Skus testovat zas za 2 dni, ci su // silnejsie...Hod sem potom foto...Drzim palceky, nech silneju 😉

albiva
27. feb 2018

@luta13 ďakujem, ano, skúsim. Prvé bábätko nam vyšlo na prvý šup, druhé tymto pádom na druhý 🙂 snad bude všetko ok, budúci týždeň idem k lekarke. Ta mi hovorila, že keďže toľko teraz kojim (dcérke idú stoličky, tak sa nejak rozcuckala), tak nemám tak skoro čakať 😊

ingba
27. feb 2018

Baby takže teraz takto som cca 12dpo ms meska už 3 den tento mesiac sa posunula ovulka včera priam neviditelna bola

luta13
27. feb 2018

@ingba tmavne veru, na teste je okom viditely duch druhej /...Testuj zas za 2 dni, verim, ze bude silniet...Drzim palceky 🙏😘

luta13
27. feb 2018

@albiva Daj potom vediet, ako si dopadla u Dr...😉

zuzka1120
27. feb 2018

@luta13 Ďakujem pekne za povzbudenie Lutka❤
Áno už skúsim testovať az pri meškaní ( aj keď,mne často mešká)

lenka277
27. feb 2018

Ahojte. Je naozaj bezne ze niekto ma poobede silnejsie ciarky ako rano? Dnes som testla rano a nie su take vyrazne ako poobede🤔

boglarkaszabova
27. feb 2018

9.tt 😍😍😍

zuzsat
27. feb 2018

@lenka277 podla seba a co osobne poznam no aj to co u vidim tak kazda mala silnejsie ciarky... to je len mytus ze ranny moc... reap. v neskorsom stadiu tehu ok.ale ak ide o duchov ircite a testovanie pred ms alebo den ms tak jednoznacne o 11.00 testovat

lenka277
27. feb 2018

@zuzsat vdaka🙂 lebo zostala som neista rano ked som to uvidela. Je to pre mna prvykrat, mozno budem davat blbe otazky ale nechcem nic zanedbat😌.

ja17ay
27. feb 2018

@sewie
@monyka25
@zuzka1120
Kočky tak schválne som si teraz urobila test... 12dpo - 26DC dnes. Hrozne ma už boli brucho , tak sa stále kontrolujem, či už neprišla. Test biely no...

mini007
27. feb 2018

@ja17ay ja tam stale tu druhu ciarku vidim

mini007
27. feb 2018

@ja17ay troska upravena fotka

val9
27. feb 2018

@ja17ay ahojky ja by som pockala uz na tvojom mieste..a ked bude meskat vela ist k lekarovi . ja po tych ciarkach co som mala zrazu som robila test vcera a vyslo mi toto ..... neverim uz testom fakt vcera bolesti uz ako pred ms a ms nikde ... bazalka druhy den rano 37.1 😒😠 tento je z lekarne ( ale na vlas sa podoba tym co mam z ebay, ruku do oha za to, ze to su oni by som fakt nedala )

ja17ay
27. feb 2018

@mini007 dakujem
Fakt ju tam vidíš? Ja nič len biely test ako decembrový sneh.

ja17ay
27. feb 2018

@val9 naozaj sa podobá tým čo si mala. Pepino nemáš? Že by si skúsila ten večer? Ja sa držím len ich.

val9
27. feb 2018

@ja17ay na vlas je rovnaky, este aj farbu ma tu istu aj dlzku aj sirku vsetko ... tak som tu raz pisala, ze sa tie testy prebaluju by som ruku fakt do ohna nedala ... nemam ja som sa rozhodla pockat naozaj..kamoska, ktora robi v lekarni mi sama povedala, ze robila 5 testov kazdy inej znacky 3 pozitivne 2 krat negativny.. najlepsie je pockat kym meska cca 10 dni a ist k lekarke kaslem na testy