Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@lucinka511 chuti mi z neho viac jesť ale nikde som nepovedala že som rapídne pribrala len že som pribrala u mňa sú aj 4 kg dosť..... Každá žena reaguje inak, ja tak reagujem aj na kyselinu listovú 🤷 neviem prečo.... Ale psychické zajedanie to nie je to sa neboj 😉
ženy potrebujem radu, bola som s manželom deň pred ovuláciou, ktorá bola v sobotu 10.5 aka je šanca že došlo k oplodneniu vajička?Potom sme boli spolu v pondelok....ale dni pred mrchou sme boli spolu každy druhý deň. Chcem sa spýtať kedy je vhodné si urobiť test?Mám bolesti v podbruši ako na mrchu už niekoľko dni. ďakujem za odpovede
@maj2011 nas prvy syn bol "muzove posmyknutie kolien" a pre mna 7 rokov vysnivane babätko...Druhy syncek bol mnou vymodleny priamo do Boha a podaril sa nam na 2.cyklus - on je moj Anjelik z Neba, aj mu tak obcas poviem, pretoze tomu verim, ze to tak je...Drzim palceky, aby to bol aj Tvoj pripad a nasla si si vysnivane // 😉
@mirkovci Tfuj, tfuj, tfuj!...Na Lady max vidim ducha a na onestep minidusika, ci maly tienik...Kazdy test ma inak farbivo, cize jeden Ti ukaze nieco, druhy nemusi nic...A po druhe, je to z vecerneho mocu...Jednoznacne pockaj, ci pride zajtra MS, ak nie, testuj pozajtra rano Lady max testikom...Pevne verim, ze vam to konecne vyslo!...Nezahadzuj tento test, nechaj na porovnanie s druhym, ked budes robit...Drzim palceky 🙏😘
@bluebell0412 ahoj, nie lepsiu foto nemam, dotycna mi poslala len tuto jednu 🙂
@ejuska2586 ale este nie je ms ci? ach jo... tak drzim palce v dalsom cykle
@ejuska2586 to má mrzí moja nabudúce to určite výjde 😇😘😍

@ikonica dnes druhy den meska