Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@monyka25 dakujem 🙂 uvidis, bude toto ok
@luta13😊 vždy sa tak poteším keď mi napíšeš.
Ms ešte nedorazila, ale prsia mi už ide roztrhnúť 😏
Už ju čakám každú chvíľu.
Rozmýšľam, že zájdem k dr skôr na stimuláciu, mala som začať od apríla ale že by som si dala skôr na podporu duphaston. ( Narvhol mi duphaston alebo clostil, ale mne príde duphaston ako priatelnejšia forma.)
Ďakujem, že na mňa myslíš 😘
Ty sa máš ako?
Baby dnes som bola na Folikulometrii 12 den od Menstruacii
Folikul mal 17mm pondelok som obiednana zase ci praskol aky velky by Mal byt aby
Praskol ? Alebo je to Individualne ??
@ja17ay a este jedna otazocka ... nestihla som sa to spytat lekara hned utekal prec 🤦♀️
beriem ... tabletky na podporu ovulky clomid
Tak preto .. ta Folikulometria...Bol nam povedane sa snazit kazdy druhy den ... lebo ze potom su spermie silnejsie a nepresvihnem ovulku ...
Tak to aj dodrziavame .... sex sme mali vcera a potom by sme Mali mat Nedelu ...
Pokaslem tym nieco ked budem mat aj sobotu Aj nedelu ? Nechcem presvihnut ovulku a teraz Neviem ci len pokracovat v tom ze az nedelu ..Alebo aj sobotu 🤔🤔
Prepac mozno Blba otazka No niekde som citala ze nieje dobre mat sex kazdy den
Kocky neskutocne ma dnes boli hlava ale uz mi je fakt na skapatie myslite ze mozem si dat polku paralenu 500🤔🙄
@vyvka ja ked som bola na folikulometrii, mali 20 a 24 mm, tak nam kazal snazit sa tri dni po sebe. A boli z toho dvojcata 🙂
@betina1984 wau kraasa
tak .. ak tym nic nepokazim .. Sa budem snazit sobota nedela Pondelok nech si to uistim .. 😆
A kedze vcera bol sex aj keby praskol dnes co samozrejme neprasknem si Myslim ze ..
By to malo byt ok kedze bol sex vcera
Ja uz som cela dopletena 🤦♀️😆😆
@vyvka staci vzdy obden. A ked uz to mas takto odsledovane, tak tie tri dni pred ovu a cez by malo uplne stacit.
@sangre mne pomohla kava s trochou citrona. Mne to poradil gyndos.
@ingba krásna čiarka koľko dpo? 🙂 alebo už mešká? 🙂

@miskak33 predychavaj kazdy vnutorny stres a snaz sa byt aj napriek tomu v pohode...Vyloz nohy a relaxuj ak sa Ti da...Babätko je isto tam a vsetko je o.k...Ver drobcekovi a Bohu...Prajem pekny den ❤