Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586 Ale divim sa ze ako ochranuje domci alebo ako sa vola kedze minule mne pisala aby som ich uz tam neriesila ze niesu normalne ako rypu doma...
@kotatko12345 Dobre, neriesme to tu. Je to "bordel" z inej skupiny. Nechcem zaspinit i tuto. Ja som si napisala svoj nazor a koncim. Nema to zmysel.
@ejuska2586 ja tu nejdem nic riesit .je to zbytocne.😆..Inak kedy koncis v praci☺
@kotatko12345 o 15:45
@ejuska2586 ja tak rovnako dnes dole
Presne ako piše @ejuska2586 aj ja tam cosi vidim naznak
@jasminkaj tak skus este za 2 za 3 dni
@jasminka77777 na Tvojom originali a aj na "ejuskou" upravenom Tvojom testiku vidim dusika...Drzim palceky, aby silnel 😉
@ejuska2586 je mi luto, ze tento mesiac Ti to nevyslo, no Ms zatial neprisla, takze nadej je stale 😉...Ak nie, dalsi cyklus je Tvoj...Drzim palceky 🙏😘
43 DC zacinaju krce v podbrusi, bolest bradaviek...MS sa uz hlasi 😢 ..ach...baby dalsi cyklus to snaaad uz dame 😢
@luta13 Dakujem.Stale sa Ms nedostavila zajtra urobim dalsi 😊
@luta13 Nie, už mi včera klesla teplota a to hovorí samo za seba. Dnes už od rána špiním, takže v priebehu dňa príde mrchaňa... Nevadí, snažíme sa ďalej... :-*
@7adka77 Uvidis, kym nie je, stale je nadej. Merias aj bazalnu teplotu, ci nie?
@wendy73 Super, gratulujem a prajem bezproblemove tehotenstvo s uspesnym koncom 🙂
@ejuska2586 ďakujem, dúfam ze všetko dobre dopadne, mám už dve sekcie za sebou.
@ejuska2586 ahoj meriam meriam 37,1 mam zatial stale lenzeeste mam do utorka cas ( tak nejak cca kedze som mala uplne posunutu ovulku na 34dc)...a uz idu symptomy ako byvaju bezne pri ms...a testy ngt..takze nemyslím že by nejaka nadej zostala veru 😕
Kočky, ja dnes 1DC. Takže popíjam alchemilku a potichu trpím tie bolesti a kŕče. Ale už teraz sa teším na ďalší mesiac. Užijeme si s mužíčkom snaženie a uvidíme, či a čo z toho bude. Tentokrát by mal byť doma celý mesiac (minulý prišiel tesne pred ovulkou z pracovnej cesty), takže na to máme celý mesiac ❤
@ejuska2586 ahoj,alchemilku môžem piť aj mimo snaženia?? Ja som si ju kúpila pred pôrodom a vypila som len 2 šálky
@ejuska2586 drzim palce, nech je dalsi cyklus ten tvoj 🙂 ❤

@kotatko12345 Neries to uz. Budeme tu a hotovo.