icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

vyvka
14. mar 2018

Prosim zienky moze mi niekto upravit .. fotky ??
Vidite tam nieco??
Vcera som Mala pekneho dusika dnes nevidim nic 🤦‍♀️ Dakujem :*

archanjel008
14. mar 2018

Mas upravene paci sa🙂

vyvka
14. mar 2018

@archanjel008 dakujem bohuzial tam nic nieje no
Nevadi som 10DPO snad nejaka sanca tam este je 🙂

archanjel008
14. mar 2018

A pozri moje vidis nieco no najlepsie je testovat 14 dni po ovulke

vyvka
14. mar 2018

@archanjel008 zda sa mi ze sa ti tam nieco tlaci asi len skoro testujeme

archanjel008
14. mar 2018

@archanjel008 no ale ja tam vidim naznak ruzovej ciarky

archanjel008
14. mar 2018

@vyvka no ja som mala ovulku 2 a 3 marca mozno tak neviem

vyvka
14. mar 2018

@archanjel008 tak pockaj este 2-3 dni .. uvidis
Alebo skus inu znacku ja som vcera mala pekneho dusika a dnes.. nic
Sice som tehu test robila poobede a dost vela som pila ale ... to som aj vcera robila test vecer ... tak neviem

denuss
14. mar 2018

@vyvka podla mna na tvojom teste nieco je.a uz som sa s tym stretla, ze jedna zienka davala duchov 5DPO, som si hovorila, ze to nemoze byt, musi to byt falosne tak skoro, ale ona uz mala aj nejake priznaky, potom asi 2 dni mala ciste testy a ako sa blizil MS tak sa zase objavili duchovia a krasne tmavli..a ma babo😊tak uvidis.ale vsak teoriu pozname😁ze je najlepsie pockat, kym nemeska, potom je uz vsetko jasne😊..v kazdom pripade ti moc drzim palce, aby si sa aj ty tesila z //!

vyvka
14. mar 2018

@denuss tak dufam ze ...
Budu tmavnut mne sa stava uz 3 den ze po limite sa mi tam Objavy ..dusik
Dnes tak isto v limite skoro nic o hodku na to .. som skusala fotit trosku upravena foto .. a teda ja tam nieco vidim .. co ty na to ?

archanjel008
14. mar 2018

@vyvka ano vidno vidim ho aj ja

vyvka
14. mar 2018

No a fotka v negative .. ale po limite to ma stve

patka905
14. mar 2018

@vyvka mislim si že tam je niečo držím palce silno 🙏🏼

vyvka
14. mar 2018

@patka905 dakujem si Mila uz ma to stve tie mini dusiky ktore treba hladat 😁 ale urcite to poznas aj sama ako nahle sa objavy co len naznak druhej ciarky na teste
Tak sa s testovanim neda prestat 🤦‍♀️

patka905
14. mar 2018

@vyvka pravda že to poznám ja som si povedala že už nebudem testovať počkám či príde ms. Ale meriam si bazalnu teplotu mám do ms 8dni a mám 37.01

vyvka
14. mar 2018

@patka905 ako dlho uz Merias bazalku? Ja ju totiz nemeriam vobec neviem aka je moja teplota ... aku mas zvycajne teplotu 37.01
Je uz zvysena ??

zvedava_cica
14. mar 2018

No ahojte....tak ja dnes testla z dr.max a posielam na porovnanie test z 11.3 a z dnes 14.3 na oboch je slabučky dušik ale nesilnie.....takže asi len tie dr.max testy robia tich duchov.....jedna foto je upravená.Čo hovoríte?

zvedava_cica
14. mar 2018

Horný je z 11.3 a spodny 14.3

archanjel008
14. mar 2018

@zvedava_cica podla mna o trosku zosilnel uz ti meska?

patka905
14. mar 2018

@vyvka moja nemeriam dlho 3den 😊
Vcera som si ju merala o 05:20 mala som 36.01 a dnes 31.01 meriam si ju v pošve
Nerozumiem tomu jak to v chodí

vyvka
14. mar 2018

@patka905 neviem vobec kedze si ju nemerial ale citala som ze by sa Mala meriat hned potom ako sa preberies a vlastne nemalo by sa stavat s postele
A merat si Ju priblizne podobny cas pol
Hodka hore dole nevadi
S posvi je teplota najistejsia 🙂

Len si Ju treba merat dlhsie aby si zistila ... kedy ti teplota stupa a kedy naopak klesa je to trosku ... zlozitejsie tak ja sa spolieham na ovu testy .. este ma zatial
Nesklamali ... a mame sex kazdy druhy den takze
Si myslim ze ovulku by sme zmeskat nemali
Inac obdivujem baby ako si ty ktore vydrzia s testovanim 😁

zvedava_cica
14. mar 2018

@archanjel008 ešte nie ,mám mať menzes až 19.3

archanjel008
14. mar 2018

@zvedava_cica tak potom uz ani nestestuj az v den menses to uz budu ciarky ako hrom🙂

patka905
14. mar 2018

@vyvka meriam si hneď po prebudení nevstavam s postele vôbec
No uvidíme minuli mesiac ma dos sklamali tie testy preto som si povedala že už ich nekúpim 🙂 ale tvoje testy vyzerajú nádejne tak nepochybuj moja držím ti silno palčeky 🤞🙏🏼

zvedava_cica
14. mar 2018

@archanjel008 no som hrozne zvedavá....neviem sa dočkať čo bude....keby si mala pravdu,boh ti zehmaj

zvedava_cica
14. mar 2018

@patka905 ani ja neviem ako to funguje ,ale ak to teraz nebude tehotenstvo tak idem aj ja merať,musím to naštudovať

vyvka
14. mar 2018

@patka905 tak ti drzim palceky nech to tento krat vyjde som sledovala minuly mesiac tvoje testiky
Mala si tam dusikov velmi slabuckych A to mame asi kazda
Vsetky si najdeme nejakeho “ ducha “ napriek tomu ze tehu test je uplne negativny aj predosle tehu zacinalo takymi dusikami Tak stale mam nadej kedze som len 10DPO a zhruba 10-12 dni do mrsky mozno sa len skoro testujem uvidime co nam osud prinesie 🤞👏😇

sangre
14. mar 2018

@vyvka to som.vobec nemala ani zahu ani to.lamanie noh tak to ti neviem.povedat len mi bolo.zle a unava

patka905
14. mar 2018

@zvedava_cica moja tvoje testy majú dusikov sú to pekne dve ciarki verím tomu te si tehu držím ti palce 🙏🏼

patka905
14. mar 2018

@vyvka nech nám zo vijde ten zo mesiac 🙏🏼🙏🏼 Držím nám obom palce