Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@archanjel008 dakujem bohuzial tam nic nieje no
Nevadi som 10DPO snad nejaka sanca tam este je 🙂
A pozri moje vidis nieco no najlepsie je testovat 14 dni po ovulke
@archanjel008 zda sa mi ze sa ti tam nieco tlaci asi len skoro testujeme
@archanjel008 no ale ja tam vidim naznak ruzovej ciarky
@vyvka no ja som mala ovulku 2 a 3 marca mozno tak neviem
@archanjel008 tak pockaj este 2-3 dni .. uvidis
Alebo skus inu znacku ja som vcera mala pekneho dusika a dnes.. nic
Sice som tehu test robila poobede a dost vela som pila ale ... to som aj vcera robila test vecer ... tak neviem
@vyvka podla mna na tvojom teste nieco je.a uz som sa s tym stretla, ze jedna zienka davala duchov 5DPO, som si hovorila, ze to nemoze byt, musi to byt falosne tak skoro, ale ona uz mala aj nejake priznaky, potom asi 2 dni mala ciste testy a ako sa blizil MS tak sa zase objavili duchovia a krasne tmavli..a ma babo😊tak uvidis.ale vsak teoriu pozname😁ze je najlepsie pockat, kym nemeska, potom je uz vsetko jasne😊..v kazdom pripade ti moc drzim palce, aby si sa aj ty tesila z //!
@vyvka ano vidno vidim ho aj ja
Horný je z 11.3 a spodny 14.3
@zvedava_cica podla mna o trosku zosilnel uz ti meska?
@patka905 neviem vobec kedze si ju nemerial ale citala som ze by sa Mala meriat hned potom ako sa preberies a vlastne nemalo by sa stavat s postele
A merat si Ju priblizne podobny cas pol
Hodka hore dole nevadi
S posvi je teplota najistejsia 🙂
Len si Ju treba merat dlhsie aby si zistila ... kedy ti teplota stupa a kedy naopak klesa je to trosku ... zlozitejsie tak ja sa spolieham na ovu testy .. este ma zatial
Nesklamali ... a mame sex kazdy druhy den takze
Si myslim ze ovulku by sme zmeskat nemali
Inac obdivujem baby ako si ty ktore vydrzia s testovanim 😁
@archanjel008 ešte nie ,mám mať menzes až 19.3
@zvedava_cica tak potom uz ani nestestuj az v den menses to uz budu ciarky ako hrom🙂
@archanjel008 no som hrozne zvedavá....neviem sa dočkať čo bude....keby si mala pravdu,boh ti zehmaj
@patka905 ani ja neviem ako to funguje ,ale ak to teraz nebude tehotenstvo tak idem aj ja merať,musím to naštudovať
@patka905 tak ti drzim palceky nech to tento krat vyjde som sledovala minuly mesiac tvoje testiky
Mala si tam dusikov velmi slabuckych A to mame asi kazda
Vsetky si najdeme nejakeho “ ducha “ napriek tomu ze tehu test je uplne negativny aj predosle tehu zacinalo takymi dusikami Tak stale mam nadej kedze som len 10DPO a zhruba 10-12 dni do mrsky mozno sa len skoro testujem uvidime co nam osud prinesie 🤞👏😇
@zvedava_cica moja tvoje testy majú dusikov sú to pekne dve ciarki verím tomu te si tehu držím ti palce 🙏🏼

Prosim zienky moze mi niekto upravit .. fotky ??
Vidite tam nieco??
Vcera som Mala pekneho dusika dnes nevidim nic 🤦♀️ Dakujem :*