Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Ja uz ani neviem baby ci sa oplati testovat testiky biele rozmyslam ci nemam zle testy lebo vcera som robila tehu test ktory bol kupeny z lekarne a bol tam slaby dusik a teraz som skusala one step Kupila som ich Online a uplne biely
a to som si myslela ze 11DPO budem mat uz krasne dusiky
A nic 😕
Myslite si ze sa este nieco moze objavit ci uz je to malo pravdepodobne ?
ms podla menstruacneho kalendara mam mat az 26 Marca
@zvedava_cica ja som si robila ale čistá Beloba dnes, síce pred dvoma dnami sa mi niečo tam zdalo ale mam ešte 6 dní do MS tam dúfam ze ešte nie je nič sfratene🙏😊
@denuss testujem urcite ... skoro uz som z toho jelen
Som 11DPO no ms ma prist podla
Menstruacneho kalendara 26.marca cize o 11 Dni kedze v january som prisla o babo na zaciatku tehu tak niesom si ista ci ms nemoze prist skor ci neskor
Beriem clomid na podporu ovulky bola som aj na folikulometrii a mam potvrdenu ovu s krvi tak som ...tak velmi verila ze to vyjde ze 11DPO uz tam bude aspon pekny dusik a dnesny testik Biely nechapem
Myslis si ze je to len Velmi skoro ??
Videla som ze baby ... sem davaju testiky aj citala som starsie konverzacie a 11DPO uz mali krasne dusiky v predoslom tehu som mala peknu ciarku uz 6Dni pred ms no netusim kedy Bola ovulka kedze som to
Nekontrolovala som trosku....nedockava kedze beriem tie tabletky na podporu ovulky a mam posledne 2 mesiace k tomu prvy krat v zivote velmi bolestila a silna ovulka ...no vies
Robila som si prilis velku nadej 🙂
A teraz neviem ci to je uz stratene alebo len prilis
Skoro ...
@haannka dnes nie som v robote,zajtra si urobim sim zvedava
@vyvka ajoj,to je individualne pri synovi som mala na 14deň kolajnice ako svet a pri duhych tehotenstvach inak,jedno bolo na 11 den a ďalší na 17 deň ono to záleží od mnoho faktorov.....nadej umiera posledná
@nivea93 ešte máme čas....neboj budú čiarky treba veriť až do mršky
@zvedava_cica no bodaj by si Mala pravdu ze je to skoro mam to asi Popletene nechapem popravde
Tomu mozno to vyznie ze som Blba 🤦♀️😁😁
Ale myslela som si ze zalezi na tom kedy bola ovulka a kedze ovulka bola nedelu a dnes som 11DPO tak to uz by teorieticky mohlo dojat k uhniezdovaniu tym padom ...by som na testiku mohlo nieco
Byt nikdy som nebrala do Uvahy to ci mam do ms 5 alebo 8 dni ak chapes kedze ...
Som brala do Uvahy len ovulku cele zleee
😆🤦♀️
@vyvka neboj ešte je čas,všetko pride v pravý čas,máme ešte nádej.
@vyvka aj ja mám stále z toho galimatiáš....a to som zdravotník 😂 ine hovorí kniha iné prax
@zvedava_cica
Testy som obiednavala online One step
Ale celkovo su Divne toto je moj dnesny testik uplne hore je fabribo ale pod sa nieco risuje samozrejme to vidim
Len ja Neviem ako ty ...
No podla mna skor duchuju ... lebo ked som mala test z lekarne bud tam nieco bolo pekny dusik alebo vobec nic
Pozri na testik
@vyvka no tu ozaj nič nevidím
@zvedava_cica to je jedno proste asi musim byt Trpezliva 😁😆
@vyvka presne
Neuverita co sa mi deje rano biely test teraz krasny dusik viditelny
Testy si zomna robia srandu ??? 🤦♀️🤦♀️
@lenka277 Ahojj neviem to vobec sfotit
Telefon strajkuje skusala som
A trosku upravila .. neviem ci nieco vidis no volnym okom
Ju vidim aj ked manzel vobec
Ale dnes rano som mala
Uplne biely test tak vidim rozdiel ale to asi len ja pride mi to ze testy su Blbe ved rano nic a poobede
Dusik no nezda sa mi to co povies ?

@zvedava_cica a ty si nerobila dnes?