icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

luta13
22. mar 2018

@zoja82 vidim ruzovkasteho ducha...Drzim palceky, aby tmavol 😉

luta13
22. mar 2018

@julkapo krasne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
22. mar 2018

@biela_sova som rada, ze krasne rastiete 😉...Pohladkaj brusenko za mna a uzivaj nadalej vsetko 🤰🌷

vyvka
22. mar 2018

@luta13 dakujem velmi pekne za podporu ... pomalicky mi uz konci ms ...a my sa pomalicky ale isto mozeme zacat snazit ..no slubila som si ze sa uz testovat skoro nebudem tento krat som Mala ponaucenie ... bolo to velke sklamanie ... a to zazivat kazdy mesiac nemienim dufam ze to aj dodrzim
Snazim sa na to vobec nemysliet a uzivat si vsetko co pride .. len cim blisie je snazilkovanie ovulka tym .. tazsie je nemysliet na nic

luta13
22. mar 2018

@bonica na Tvojom teste vidim ducha...Drzim palceky na dalsie testovanie, nech su z toho riadne kolajnicky 😉

luta13
22. mar 2018

@vyvka viem, ze je to neskutocne tazke, no musis vydrzat...Pre pokoj Tvojej duse, lebo tieto sklamania Ti nerobia dobre na psychicku a potom si zbytocne zas v strese aj dalsi cyklus...Uvolni sa, trosku si posnivaj o babätku, ale povedz si, ze ked to bude mat prist, tak to pride...Verim, ze ked to budes brat trosku "lahsie" a nebudes tolko "tlacit na pilu", ze prave vtedy to vyjde...Najdi si zatial inu zalubu, kedze si doma unudena...Sprav si relax, napusti vanu, zazni sviecku, precitaj dobru knizku, chod s muzom do kina, ci na dobru veceru...Trosku sa odosobni od plodenia a hlavne od testovania...Ver, vyjde to! ❤

vyvka
23. mar 2018

@luta13 krasne napisane ...
Verim ze to vyjde velka vdaka za podporu snad sem coskoro dam krasny testik 🤞❤️😍 dakujem este raz som rada ze ..tu mame taku babu ..ktora vie stale tak Pekne povzbudit

hennyinnsbruck
23. mar 2018

@luta13 ahooooj dakujemmm.... Ja bola u lekarky koli prechladnutiu tak hned ma pozrela.. Sliznica vysoko, 4.3mm fliacik je Tam, hcg 150-zodpoveda 4tt... Za dva tyzdne idem na kontrolu tak uvidime.... Bojujem s cigaretami snazim Sa znizovat... 5denne ze smiem snaziiiiiiim..... Tak hadam to tento x potiahneme do uspesneho Konca

luta13
23. mar 2018

@vyvka Dakujem za mile slova 😉...Rada podporim aspon slovne, ked vycarovat vam vsetkym // neviem...Ak by som vedela, carujem doradu kazdej z vas a zrusila by som Ducha na teste!...Vznikla by nova tema "Carujeme //" ...Prajem Ti krasny dnik a ak vies nejake rucne prace - napr.strikovat, hackovat, tak to rob, to je fajn cinnost 😉

bonica
23. mar 2018

@luta13 ms zatial.neprisla dnes 8 den test este neribim.cakam boli ma brucho ako pred ms tak som.zvedava ci pride ci nie

luta13
23. mar 2018

@hennyinnsbruck tak zatial Ti to teda bezi fajn, verim, ze za 2 tyzdne bude fazulka krasne vidiet 😉...Tie cigarety nevies uplne vypustit - v co najkratsom case?...Bola by si moc nervozna bez nich?...Postupne ak budes znizovat, mozno prides k zaveru, ze fajcit a davat babätku nikotin cez pupocnik do toho malickeho vyvijajuceho sa telicka, je uplna blbina...Prepac, no prisla si o nejedno babätko uz a to je dovod na to, aby si sa vykaslala na cigy a aj na vinko a podobne, ak si obcas das 1-2dl...Nechcem Ta poucat, je to Tvoje rozhodnutie, Tvoj zivot...Ja som prestala pri prvom fajcit v den, ked som vysla z ambulanice s potvrdenim, ze som tehulka (6tt.), predtym, ked som nevedela ci teda som (ten osudovy tyzden, ked meskala MS), ci nie som tehu, som fajcievala aj 15-20cig. denne, aj marisku som si dala a vinko kazdu chvilku som pila...Od toho dna razny koniec...Bola som tak stastna, ze som tehotna, ze som chut na nic z toho ani len nemala...Pri druhom tehu som prestala fajcit na treti den testovania, ked boli uz jasne // - dovtedy som nechcela uverit, zeby som bola tehu...Drzim palceky teda na boj s cigami, je to hnus...Najdi si na Google fotky, ako babätko trpi, ked mamicky do neho "nechtiac" davaju jedy!...Ako sa v brusku brani ruckami, ktore si dava pred tvaricku...Tak zatial sa maj krasne, oddychuj a tes sa na dalsiu kontrolu...Prajem pekny den 😘

luta13
23. mar 2018

@bonica bolest bruska moze byt aj z roztahovania maternice, ja som mala v case ne-ocakavanej MS take pocity, myslela som si, ze kazdu chvilku pride MS, no a aj vytok som mala, tak som behala stale na wc, ze asi uz prisla MS...No ta uz neprisla...Verim, ze ak by si teraz testovala, ze budu uz na teste //...Ked budes testovat, hod sem zas foto 😉...Drzim palceky 🙏❤

bonica
23. mar 2018

@luta13 mam aj taky vytok tiez furt chodim.ze uznas je tu a.nic a pali ma vsetko od sppdu

luta13
23. mar 2018

@bonica verim, ze na 99% si tehu...Ja by som testovala na Tvojom mieste aj hned 😉

bonica
23. mar 2018

@luta13 pôjdem kupit

hennyinnsbruck
23. mar 2018

@luta13 vies ake vycitky mam... Ja predtym fajcila Krabicku denne teraz Sa zmestim pod 10....vcera od 9-16 nefajcila som myslela ze ma slak trafi.... A zas byt nervozna tiez neprospieva... Velmi ma to sere, prave preto ako si pisala ze uz o Dve som prisla.... Kym pojdem k Doktorke chcem byt na nule s cigami... Alebo ozaj tu 1-2 max.... Dufam uvidim fazulku o 2 tyzdne a osvieti ma.... Teraz si to nejak neviem uvedomit este ze som tehu 🙈

luta13
23. mar 2018

@hennyinnsbruck nemaj vycitky, aj ked viem, ze nemat ich nejde, kedze fajcis...Neboj, ked uvidis svoje vytuzene a tazko vybojovane babätko za 2 tyzdne, aj zabudnes, ze si fajciarka - presne ako ja som v tom 6tt.prestala hned v tej minute a cigy som po prichode domov odovzdala mm, ten ich dofajcil 😉 ...Je to tazke, ale verim, ze to das 😉...Si silna zena, zivot Ta isto posilnil kazdym jednym sklamanima a kazdou stratou, ktorou si presla...Prestat fajcit bude pre Teba po tom vsetkom uz len "malina"...Bud pozitivna vo vsetkom...Pockaj, pride jarne pocasie, hned Ti bude veselsie a vsetko sa Ti bude zdat krajsie, lahsie a budes nabita energiou... 🌷🌞❤😘

hennyinnsbruck
23. mar 2018

@luta13 dakujem za krasne povzbudive slova si mila
😘😘inak Alkohol nepijem vobec kavy menej I ked Sa smie a Ani nechyba.... Aj s cigaretami to dam... Dakujem este raz.
😍

sangre
23. mar 2018

@hennyinnsbruck ahojky inak poznam.maminky fajciarky ked boli tehotne a vraj im.lekarka povedala.ze zas neni uplne dobre stym seknut ze tak.zrazu kvoli.mimcu ze aby zas nemalo abstak viete jak myslim
@luta13 tym.samozrejme nejdem podporovat ze fajci dalej len teda co mi kocky vraveli ze ostali pri tej cige jedna dve za den tak.neviem.len co som.pocula a deti su pohode tak drzim.palce ✊

sangre
23. mar 2018

Kocky boli sme na zakladnom.morfo po amnio a malinka si akurat davala prsok do ust tak nam.to cvakol v utorok ideme na ten velky morfo tak to budu fotecky drzte palce (zatial je vsetko v poriadku)🤗🤗

bibuska2
23. mar 2018

Baby ja neviem ci ten test je len rozliatym alebo je tam duch druhej čiarky 😞

bibuska2
23. mar 2018
sangre
23. mar 2018

@bibuska2 fuu tazko povedat ale ja ti vidim.daco aj.ked je rozliaty nemas este jeden ze by si.urobila

ludka0611
23. mar 2018

@bibuska2 ťažko povedať ale na tej druhej foto ja vidím dusika... Najlepšie by bolo urobiť ešte jeden ... Držím palce 🙂

bibuska2
23. mar 2018

@sangre ahoj no ten druhy bol negatívny večer som si ho robila

sangre
23. mar 2018

@bibuska2 aha jasne a uz ti meska ci kolko si DPO ??Tak vidrz do nedele a v nedelu urob ..

bibuska2
23. mar 2018
sangre
23. mar 2018

@bibuska2 ano.mas pravdu negativne 🙄🤔

metoyou12
23. mar 2018

Čo poviete na toto? Vyzerá to ako polovičná čiarka, alebo akoby len ryha a v nej tieň. Po zaschnutí, viditeľný aj z predu. Tak ja neviem, máte skúsenosť s týmto testom že by to robil? Ja som ich mala zatiaľ stále biele

emili31
23. mar 2018

@metoyou12 hej ja toto mavam od nich furt...vnutri su akoby ryhy a hadzu "tiene", alebo je vidno biely kanalik a za nim sa urobi taka tienova ciarka tenka ..nem dobre su :( nerobili to volakedy