Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@anna12221 ahoj, netestuj, v tomto tyzdni by ti uz blednuca ciarka neukazala problemy v tehu. v tomto vysokom tyzdni by si musela najprv krvacat, alebo ine problemy mat. telo by sa az do vypudenia plodu spravalo ako tehu aj keby to bol zamlcany potrat test by nebledol. takze sa vobec nemusis obavat. a teda nema vyznam ani testovat. kedze hcg u teba musi byt nad 5000. takze netestuj naozaj to uz neukaze test. vela radosti v tehotenstve.
@sasa1983 to je papierik nie druha Ciarka
@sasa1983 tu si myslela?
@hennyinnsbruck jezis. Ja poznám z osobného skúšania len tie kvázi kazetové. Tieto papierikove sú o to posunuté ..ospravedlňujeM sa. Ale v tom prípade je ten test úplne čistý.
@hennyinnsbruck tú. Yes
@sasa1983 v pohode 😉😉😉aj ja som sa musela Dva x nan pozriet kym som prisla na to ze to je papierik
🤭
Ženy len ja som taká čudácka že sa teším aj z pregnylovej čiarky?:D
@dada2610 ahoj ja som mala taky najsilnejsi ovu test ako ty mas ten predposledny test vtedy mi lekar povedal ze neprebehla ovulacia a predsa som otehotnela 🙂
@mirkabe je to pekne vidiet gratulujem 👍
@boglarkaszabova no trochu sa bojím, lebo ma bolí brucho ako pred menzesom... už máme jedného chlapca, ale nepamätám si ako to bolo pri ňom.... vtedy to bolo viac menej náhodou, nejako sme sa nesnažili, takže som to aj neskoro zistila, keďže môj cyklus si robí čo chce...
@bibuska2 je tam niečo vidieť
@hennyinnsbruck ahoj pozri sa ďalej nie tam gde si to označila tam viem že je papier

@vyvka aha dik za tip...ja tieto uz vypouzivam mam este 7 a asi sa na to vybodnem uz..ked bude meskat skocim do dm pre pepina a uvidim