icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

daniela2227
18. apr 2018

@vyvka pane boze 😟 mne dali tyzden na rozmyslenie..zvazujem sukromne sono..lebo brucho mi rastie..vaha stoji...k tomu to bleskove sono dnes..a nenajdeny vajecnik...som zmatena ze az...drzim ti palce nech ti to tentokrat vyjde...ja uz mam 2 potraty za sebou tiez

miirkka1
18. apr 2018

@vyvka nie je ten test s modrou ciarkou clearblue????nechcem ti robit nadeje,vidim,ze velmi tuzis po babatku Ale clearblue(nie digital)ked rozoberies ma po ocikani vzdy modru slabu druhu ciarku.Len musi byt dostatocne silna aby ju bolo vidiet aj cez to okienko.Preto sa nema rozoberat bo ked na vzduchu to este schne a ciarka silnie .Z vlastnych skusenosti vravim a aj ked si precitas fora na nete,tak je to tak.Vyhadzujes vela penazi za testy...pockaj chvilu kym bude meskat ms..takto sa trapis....

vyvka
18. apr 2018

@miirkka1 ahoj nie nieje to clear blue .. neviem ako sa ten test vola je to normalny test .. s tych lacnejsich
Mali ho v tescu zijem v zahranici digitalny som este neskusala zatial .. len obycajne ..

vyvka
18. apr 2018

@ja17ay
dakujem potesila si ma ze tu ciarku nevidim len ja .. cez Vikend skusim .. pockam par dni .... s digitalnym je velmi drahy bojim sa zeby som sa netestovala velmi skoro alebo zbytocne
Lebo nechapem ..preco One step je negativny a ostatne
Slabo pozitivne ... v predoslom teh mi tento one step ukazal
Krasnu ciarku Nechapem ved uz
mal
Ukazat ja mozne ze ma menej farbiva nez ostatne ??

vyvka
19. apr 2018

One step test dnesny .. rysuje sa tam nieco ???

krajcovicka
19. apr 2018

@ikonica neboj ešte to bolo skoro 😘

krajcovicka
19. apr 2018

@vyvka ja vidím ✊🏻

vyvka
19. apr 2018

@krajcovicka Boze si tie testy nerobia srandu 😁

sangre
19. apr 2018

@vyvka nemas fotku este nerozobraty ten.test

ikonica
19. apr 2018

@krajcovicka dnes mi robil moj gyn zas... Podla neho je to ok... Ale srdiecko este nic... Ak nebudu problemy, mam prist o mesiac...

zvedava_cica
19. apr 2018

@vyvka kedy ma byt menzes? Lebo mne sa zda ze sa na vsetkych testoch nieco ukazuje

vyvka
19. apr 2018

@zvedava_cica mal byt vcera

vyvka
19. apr 2018

@sangre nemam :(

zvedava_cica
19. apr 2018

@vyvka velmi som zvedava ako to dopadne....lebo tieto testy su skoro pozitivne ....mala hranica je tam medzi duchom a vyrsznymi//.moj nazor je že smienko je zasadene 😁 aj ti meškávaju?

vyvka
19. apr 2018

@zvedava_cica Stava sa mi ze ms pride o den dva neskor no testy
Som mavala negativne nechcem sa vopred tesit ... musim vydrzat 🙂

krajcovicka
19. apr 2018

@ikonica ja by som na tvojom mieste skočila tak o dva týždne, si vymyslíš, že máš kŕče alebo čo, lebo čakať mesiac je des, poznám to... a utrogestan Ti nepredpísal?

vyvka
19. apr 2018

@zvedava_cica len to ze som fajciarka a
.. nakolko mam take testy asi By som nemala fajcit pre istotu co myslis ?

ja17ay
19. apr 2018

@vyvka
Jej no črtá sa ti to tam, už by mohli pomaly silnieť, skús zase aj poobede, možno máš silnejšie hcg podvečer, ako ráno. Par dievčat to tu už tak mali ✊🙂

vyvka
19. apr 2018

@ja17ay
One step velmi pomaly silnie
Asi ma malo farbiva lebo vcera som si robila 2 rozdielne znacky a boli tam velmi pekne ciarky vyditelne len ten one step ma stve aj ked dnes je tam ovela silnejsia ciarka na one step teste
Len ju neviem odfotit
Ale pekne viditelna ale.. slabsia ako na tomto teste... ten bol robeny vcera pozri foto

zvedava_cica
19. apr 2018

@vyvka toto je dnešný?

vyvka
19. apr 2018

@zvedava_cica ten vcerajsi len som ho lepsie odfotila
A je to ina znacka dnesny bol one step

miirkka1
19. apr 2018

@vyvka teraz tie ciarky vyzeraju super...pridu mi ruzove....ked testuj vecer al.rano a daj vediet.Ale vyzera to velmi nadejne....podla mna ti to asi teraz vyslo...budem drzat palce...one step ukazuje zevraj neskor zevraj vobec to neukazuje ako 10tkovy...aspon co som citala recenzie

vyvka
19. apr 2018

@miirkka1 No ved pride mi divny nato ze je 10tkovy tak
Dnes tam mam slabulinku ciarocku a vcera na .. 25tkovym tato pekna ciarka ... uz si ich nekupim

zvedava_cica
19. apr 2018

@vyvka dufam ze ti nedavam falošné nádeje ale podla mna sa podaril pokladik

zvedava_cica
19. apr 2018

Kedy si zas urobis? Priznaky nemas?

miirkka1
19. apr 2018

@vyvka aspon tu ked citam o tej znacke na amazone ale nie su kazetove tak pisu ze ukazuju strasne neskoro...kukala som aj youtube porovnavanie testov a tiez one step bolo najslabsie vidiet a na ostatnych lepsie.Kamaratka je tehotna 6+2 ,pred 10dnami si robila one step bo sme robili naraz spolu a vtedy nemala ani slabeho ducha...

vyvka
19. apr 2018

@zvedava_cica pomalicky si zacinam nahovarat ze nam to vyslo len sa bojim ze budem sklamana ale dnesny rany test je pekny len ho neviem odfotit pekna ruzova ciarka ..som zvedava ci ju uvidi manzel 😁😁

Priznaky nemam ziadne .. len ma boli brucho ako pred ms ziadne bolave prsia .. a neviem na isto nakolko si prsia dokladne nikdy neocumujem 😆😆😆 ale
Zdaju sa mi byt o trosku vetsie a aj bradavky su dos tmave a vytrcaju
Inac ja mam male prsia tak .. tie bradavky atd je to vyditelna zmena

miirkka1
19. apr 2018

@miirkka1 skus odfotit ten one step poloz na kancelarsky papier a daj na parapetu na okno...vtedy by to malo byt lepsie vidiet

miirkka1
19. apr 2018

@miirkka1 ja som mala pri prvej slabeho ducha a nemala som bolave prsia..len trochu unavena...takze nemusis mat priznaky...mne nebyvalo ani zle ani nic ako ostatnym babam

vyvka
19. apr 2018

@miirkka1 no su hrozne ...
A to som si myslela ze su citlive zbytocne vyhodene peniaze inac mam
Na teba otazocku snad mi budes vediet pomoct
Zijem v zahranici ale prve 12-16 tyzdne by som to tu vobec nechcela riesit chcela by som ist na slovensko ..
V january som v 8tt prisla o babo hlavne koli super anglickym lekarom ktory neboli ochotny osetrit ma ked som krvacala ...

Tak neviem kedy by som Mala ist na sk
Chcela by som cim skor .. ze ak by som nahodov nedaj boze zacala
Krvacat alebo co hned zajdem na Gyndu lenze zase nepojdem v 4-5 tyzdni kde mi nikto nebude vediet pomoct ... myslis si ze ak pojdem 6-7 tyZden tak by to bolo tak
Akurat ??