Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586 tak už mi MS v sobotu prišla :(
@miirka25 Ach jaj. To ma mrzi... Drzim palce v novom cykle. Mne uz konecne konci, tak sa mozeme opat snazit...
@n1colette Kedy ste sa snazili naposledy? Ak vcera, tak staci zajtra. Ak nie, tak by som to poistila uz dnes (pre istotu) a potom aj nasledujuce dni...
@ejuska2586 veď toto, že naposledy včera 🙂 takže lepšie bude počkať do zajtra 😇
@n1colette Tak stačí zajtra 🙂 Ale keď bude chuť, môžete kľudne aj dnes. Je to len na vás. Ideálne je každé 2-3 dni vraj...
@ejuska2586
@ikonica
Dakujem baby.. dufam, ze sa mi to podari na zajtra naplanovat 😀 hlavne nenapadne 🙈
@n1colette Určite áno. Veď mi ženy vieme, ako na tých našich...
@nivea777 Skôr som to pochopila tak, že aby chlap nemal pocit, že "musí", lebo ovulácia. U nás je to tiež tak, že to mužíčkovi nevešiam na nos. Len som iniciatívna a jemu sa to páči....
@nivea777
@ejuska2586 tak tak, naplánovať to tak, aby nemal pocit, že je to naplánované 😀 ale niekedy je to veda.. veď to poznáte.. najmä takto cez týždeň, ked je unavený z celého dňa v praci..
@ejuska2586
@n1colette ja som si to tak plánovala 2 mesiace..každý druhý deň sex a zadarilo sa až v mesiaci keď sme spolu spali len 2x a neplánovane
@nivea777 My sme to takto riesili 2x a 2x som ostala tehotna 🙂
Ahoj,
prosím vkladajte svoje príspevky do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Ďakujem
Adminka fóra
@ejuska2586 ale cely mesiac kazdy druhy den ci?
@ikonica Anooo. Okrem mrsky. A ked bola ovulka, tak sme tusim este aj castejsie...
@ejuska2586 uffff tak toto asi nedame :D my asi pri nasej frekvencii nepocneme :D
@ikonica Tak aj my mame take mesiace, ze takmer nic... A potom su take, kedy sa musime krotit, lebo by sme sexovali furt....
@ejuska2586 haha my pomaly kazdy den..ale mam pocit ze manzel to uz zobral ako len oplodnit ma.. Neviem ako casto teraz..mame mat sexik..
@tonjadabik2 Kazdy den urcite nie. Aj spermosky sa potrebuju obnovit. Aj to mpze byt dovod preco sa vam nedari...
@ejuska2586 hej ved ja viem len sa bojim ze sa netrafime do ovulky
@tonjadabik2 ak budete mať sex každý druhý deň tak sa určite trafíte do ovu,to sa neboj
Podla vlastnej skusenosti dat si od milovania pauzu a potom v spravnom case zacat a mame overene s manzelom ze to funguje,hned sa podarilo a bol stoho troska v soku ze hned,lebo som mu hovorila ze to tak rychlo nebude.
@nivea777 Dakujem som uz z toho zufala..
@tomasko27 Dakujem krasne

@n1colette tak (ne)mala by prist niekedy medzi 25.-28.dc... ale mozno bude meskat lebo ovu sa posunula asi kvoli inofolicu a o dva dni neskor... uvidime... a dakukem.. ked to nevyslo, tak sa idem snazit na to cele kaslat... uz mi z toho hrabe 🙂