icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

ikonica
4. máj 2018

@trblietava vsak hej... len ono ja uz mam jednu zlu skusenost za sebou tak uz na to pozeram skrz to....

trblietava
4. máj 2018

@ikonica rozumiem ti , keďže máš za sebou 1 potrat tak máš určite strach , to asi nezmenis.. Ale verim že toto tehotenstvo už dopadne dobre, myslím na teba ❤

ikonica
4. máj 2018

@trblietava diky... snad si ponesieme nase pokladiky v decembri domov.... mas tip na pohlavie? len tak pocitovo...

ceklis
4. máj 2018

@katesocka skúsila som to teraz odfotit, vidíš niečo? :( tak veľmi veľmi by som chcela takú druhu krásnu čiarku 🙏🏻

ceklis
4. máj 2018

Tu je to s bleskom, je tam take slabé, no niečo tam je

ikonica
4. máj 2018

@ceklis no nieco tam skutocne je... nepanikar ;) urob test zajtra rano alebo az v nedelu rano.... verim ze duch zosilnie ;)

trblietava
4. máj 2018

@ceklis ja tam vidiiim na obidvoch 😊

ceklis
4. máj 2018

@ikonica
@trblietava juj baby, taká som nedockava a len sa bojím či zosilnie. Ale nijako to aj tak neovplyvním 👍🏻 Ďakujem

trblietava
4. máj 2018

@ikonica Predtým , keď som ešte tehu nebola som chcela stále dievčatko že bude mala parádnica a teraz keď už tehu som, myslím si od začiatku že mám v brušku chlapčeka 😉 aj ty máš nejaky pocit čo to bude? Dnes som chcela skúsiť domaci test zo sódou ale potom som čítala že sa to robí až po 12 tt, tak som nerobila 😀

katesocka
4. máj 2018

@ceklis aj ja vidím, hlavne na tej foto bez blesku, ale aj na druhej. Ráno tu budem čakať nový test kde už bude viditeľnejšia čiarka 🙂

trblietava
4. máj 2018

@ceklis neboj taká čiaročka by mala silnieť, držím palce 😇 hlavne je teraz dôležité aspoň sa snažiť byť v kľude

ikonica
4. máj 2018

@trblietava mm povedal ze vyrabal chlapca, tak mu budem verit...aj sama nejak podvedome chcem viac chalala ale zas mi je to jedno hlavne nech je tu a zdrave....aj podla cinskeho kalendara vychadza chlapec... tak to sa este nacakame, kym sa toto dozvieme :D idem uz zalomit...aspon pocas spanku mi nie je zle :D

ceklis
4. máj 2018

@katesocka
@trblietava ďakujem Vám moc baby za nádej 😘❤️😇🌹

ja17ay
4. máj 2018

@ceklis
Ahoj moja,... práve som sem prišla a pozerám tvoje testy.... to vážne vidíš ako biele?
Veď je tam na každej fotke vidno ducha .
Podla mna to vyšlo, uvidíš rano a to som aj ja zvedavá ❤❤❤
Je to tam 😍😘

ceklis
4. máj 2018

@ja17ay počúvaj 🙂 tebe som dnes chcela pisat kvôli tomu hcg po ivf. Ako je to s ním? Prečo by malo byt horšie zachytiteľné ako pri prirodzeným otehu? 🤪 neviem ako inak sa to spýtať

ceklis
4. máj 2018

@ja17ay a ďakujem za ten pozitivizmus 🌹😘😘😘

katesocka
4. máj 2018

@ceklis nádej umiera posledná a musíme vždy veriť, do poslednej chvíle 🙂

simbatko
4. máj 2018

Ahojte vidite niečo?

lela123
4. máj 2018

@trblietava super😊

lela123
4. máj 2018

@simbatko ja bohuzial nic

lela123
4. máj 2018

@ceklis ale ja tam pekne vidim druheho ducha

lolita555
4. máj 2018
hennyinnsbruck
5. máj 2018

@simbatko nic🙁

zvedava_cica
5. máj 2018

@ceklis aj mme sa zdá že tam je duch klop klop

chuchu86
5. máj 2018

Ahojte, dnešný test

katesocka
5. máj 2018

@ceklis No ako? Netrpezlivo čakám 🙂

hennyinnsbruck
5. máj 2018

@chuchu86 nic nevidim

19940711
5. máj 2018

Co myslite, je tam nieco? 🤷🏻‍♀️

ceklis
5. máj 2018

@katesocka nič :( ráno bol ten test úplne žltý!!! Večer som pila multivitamínovy džús a neviem či to nejako nepokazilo test 😂😂😂 skúsim to odfotit ked prídem domov, no druha čiarka nikde :(

ceklis
5. máj 2018

@19940711 je tam ✊🏻