Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ikonica rozumiem ti , keďže máš za sebou 1 potrat tak máš určite strach , to asi nezmenis.. Ale verim že toto tehotenstvo už dopadne dobre, myslím na teba ❤
@trblietava diky... snad si ponesieme nase pokladiky v decembri domov.... mas tip na pohlavie? len tak pocitovo...
@ceklis ja tam vidiiim na obidvoch 😊
@ikonica
@trblietava juj baby, taká som nedockava a len sa bojím či zosilnie. Ale nijako to aj tak neovplyvním 👍🏻 Ďakujem
@ikonica Predtým , keď som ešte tehu nebola som chcela stále dievčatko že bude mala parádnica a teraz keď už tehu som, myslím si od začiatku že mám v brušku chlapčeka 😉 aj ty máš nejaky pocit čo to bude? Dnes som chcela skúsiť domaci test zo sódou ale potom som čítala že sa to robí až po 12 tt, tak som nerobila 😀
@ceklis neboj taká čiaročka by mala silnieť, držím palce 😇 hlavne je teraz dôležité aspoň sa snažiť byť v kľude
@trblietava mm povedal ze vyrabal chlapca, tak mu budem verit...aj sama nejak podvedome chcem viac chalala ale zas mi je to jedno hlavne nech je tu a zdrave....aj podla cinskeho kalendara vychadza chlapec... tak to sa este nacakame, kym sa toto dozvieme :D idem uz zalomit...aspon pocas spanku mi nie je zle :D
@katesocka
@trblietava ďakujem Vám moc baby za nádej 😘❤️😇🌹
@trblietava super😊
@simbatko nic🙁
@ceklis aj mme sa zdá že tam je duch klop klop
@chuchu86 nic nevidim

@trblietava vsak hej... len ono ja uz mam jednu zlu skusenost za sebou tak uz na to pozeram skrz to....