Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zuzka1120 To sa aj ja pytam uz skoro 4 roky...vydrz,urcite sa ich dockas.
@kukurica77 my sa snažíme rok nepretržite a masívne fakt.
Také to je ťažké na psychiku.
Koľko testov som spravila za ten rok...
Držím ti palce Kukurička 💓🍀
@zuzka1120 ach...co ti budem pisat,my 4 a tiez intenzivne,uz sa nam aj sex zunoval...ale tuzba je velka a stale v kutiku duse verim,ze to pride.Mas za sebou aj nejake vysetrenia?
@kukurica77 áno máme všetko možné za sebou a u oboch je všetko v poriadku.
Priateľ mal zo začiatku pomalšie spermie ale už aj to je v poriadku po vitaminoch. Teraz som skúsila po všetkom možnom ( vitaminoch) Inofolic tak uvidíme.
@monika1791
Ahoj, teším sa V júni na tvoje testy, ja mam ms až od dnes , tak s @ruzicccka budeme v tom dalsi mesiac už tri 😁
@zoja82 od infolicu si pribrala?
@eliska1986 odkedy som ho začala brat, tak tusim do tyždna som mama plus 2kg..naliata vodou som bola, lebo som jedla normalne, aj ked som mala zvysenu chut na jedlo...netusim preco, ale bola som z neho nervava a mala som taky vnutorny nepokoj
@eliska1986
@zoja82
Musí v tom byť pravdy lebo aj ja mám vlčí hlad, priateľ sa smeje že sa bojí niekedy že zjem aj neho a to mám 45 kg ( 157 cm ) len
@zuzka1120 ja viem, ze som vybrala jedno necele balenie a jedno cele mam este doma, lebo som si objednala do zasoby..a presne ako pises mala som v tom obdobi problem s nespavostou a to trvalo este dlho po tom, normalne som sa nevedela utriast celu noc a na druhy den som bola strasne rozbita a to sa mi stavalo tak raz, dvakrat do tyzdna
@ja17ay Už sa aj ja teším😛nech už mi tá MS pride
@zuzka1120 tak ja by som skusila kombinacia vitexu s gynexom.Ovulacne testy,nech vies,kedy mas ovulku a sup a to,ale tak asi uz mas co-to zasebou,tak len verit,ze to pride co najskor.Drzim palce
@kukurica77 ďakujem za radu ☺️💓
@monika1791 tesim sa ze sa idete
Snazit skor ..
Skus este raz tehu ak ti ms meska
@ja17ay
@monika1791
Tesim sa Baby .. v juny budeme vsetky 3 tehotene 👏😁
@zuzka1120 aj ja tolko vazim.No kazdy ma upozornuje ze som chuda.Ze nech nieco robim zo sebou.No ja pribrat veru neviem
@eliska1986 tiež mám ten problém,ale teraz som si povedala,že budem veľa jesť. Tak jem neustále a dúfam že aspoň dve kilá sa mi podarí pribrať. Aj keď na moju výšku je to ok. Lebo niesom kostra len mám nech to nevyznie zle ale dobrú postavu si myslím. Ale tak ak mám pribrať aby som mohla otehotnieť tak skúšam pribrať.
@ruzicccka Test mám negatívny a cez ovulku mi malý prevracal celú noc takže to som si 💯 istá😛No už sa teším🤗no dnes som 30DC tak mi mešká možno iba 1deň
@monika1791
Takze hned .. po ms sa zacinate snazit ? 🙂
@ruzicccka Áno😃

@danko85 podla mna pozitivny.Tisko gratulujem,len nech pekne silnie