icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

kvecinka321
24. máj 2018

@emili31 neboj sa! Druhy test ti to možno vyvráti a nebudeš musieť sa trápiť a rozmýšľať, či si tehotná alebo nie... chápem že nie vždy je všetko ideálne ale ak by si aj bola tehotná všetko zvládnete spoločne určite... moja sestra čaká piate a vekový rozdiel medzi poslednými dvomi je rok a teraz zas bude rok...

zvedava_cica
24. máj 2018

@emili31 odpadnem od zvedavosti ...si silná žena Everest zdoláš ...ideš

sangre
24. máj 2018

@emili31 ahoj noo test vyzera byt pozitivny ale urcite urob iny a dalsi a budes mat istotu nebudes vstrese ...drzim palce .

ruzicccka
24. máj 2018

@emili31
Ja to do zajtra...nevydrzim aj za teba 🤦‍♀️😁😁😁

kukurica77
24. máj 2018

@emili31 ak mas este testy one step ,rak skus spravit zajtra,pripadne o 2 dni,tam zistis,ci ciarka silnie,alebo nie...asi by to bol zazrak,ale to sa v zivote deje a nie je nic krajsie ako zazrak,ktore my uz dlhodobe cakatelky verime kazdym dnom.Drzim palce,nech to dopadne tak,ako si ty zelas...este sa stresovat nemusis,mozno to bol skutocny falosny duch...

luciabel
24. máj 2018

Kedze my sme sa o babatko snazili vyse skoro 2 roky takze som si testy robila skoro kazdy mesiac. Naposledy tyzden pred ocakavanou MS ( co je este prilis skoro..az po vynechani sa ma robit) ..na teste nic. No na druhy den som nanho pozrela neviem preco a bola tam slaba ciarka tzv. duch..po par dnoch som si test zase spravila uz bola ciarka jasnejsia. Hned som bola na odber krvi. A teraz uz som v 10+4tt.. 😍🙂🙂

sangre
24. máj 2018

@luciabel noo malo by sa robit ked ms meska ale mam.podobnu skusenost ze tiez mi ukazal test pekneho ducha viditelneho 6/7dni pred ms takze je to ozaj individualne ale ja uz som.na sebe citila ze sa daco deje teda prsia tak preto a ja pred ms som.nemala ziadne priznaky jak mavaju niektore kocky pred ms ...

emili31
24. máj 2018

@kvecinka321
@zvedava_cica
@sangre
@ruzicccka dievacata dakujem za povzbudenia..zajtra rano robim dnes to nema zmysel, mame v bratislave 30 stupnov , furt len pijem takze by to nemalo ani efekt..ah yay...muzovi to ani nepoviem..o mesiac sa stahujeme, ma plnu hlavu cenovych ponuk za kuchynu, skrine, zariadenie....len vecer sa ukludnuje vinom aby ho neslahlo, do toho dve mini deti.. :D zajtra rano ma bud slahne alebo zazalujem one step za 24h kolaps :D

ruzicccka
24. máj 2018

Baby to co je ?? Nic som si neobjednavala ...
A mi prisli 50 ovulacne a 10 tehotenske testy
Znamenie z hora ? 😂😂😂😂

emili31
24. máj 2018

@kukurica77 moc drzim palce aby sa vam zadarilo, ale treba mysliet pozitivne a popri tom riesit pricinu..dnes medicina vie vselico uz 🙂

emili31
24. máj 2018

@ruzicccka :D :D zeby one step cital temu duch na teste ?:D

sangre
24. máj 2018

@ruzicccka a to ti len tak doslo nechceli peniaze ??😂😂

ruzicccka
24. máj 2018

@sangre
Ano nic mi nikto nestiahol len mi to prislo na adresu a ja som si ani. ..nic neobjednavala ... vobec

ruzicccka
24. máj 2018

@emili31 no asi ma maju radi 😁😁

ja17ay
24. máj 2018

@ruzicccka
Nechcú stratiť stálu odberatelku, tak ta chceli potešiť 😀

sangre
24. máj 2018

@ruzicccka sranda mozno znamenie 😍

ruzicccka
24. máj 2018

@ja17ay
To som
Necakala .. ale aspon mam ovu testy
Asi sa stala niekde chyba si myslim

ruzicccka
24. máj 2018

@sangre bodaj by si mala
Pravdu 😁

sangre
24. máj 2018

@ruzicccka uvidis ten jun uplne vypnes zmenis klimu a bum 😂😂

zvedava_cica
24. máj 2018

Tie testy zakop na záhrade do júla

zuzka1120
24. máj 2018

Vidíte tam prosím niečo?
Sú to dva dni po sebe robené testy ráno a večer, úplne vrchný je včera večer robený ale asi kanálik to je však? 😣
Ms mi mešká deň a mám neskutočné kŕče v bruchu občas počas dňa už štyri dni ale ms nikde zatiaľ, prsia mám na podhľad väčšie ale možno je to prichádzajúcou ms. 😣

queeeen
24. máj 2018

Ahojte. Ja som mala poslednu ms 26.4 .. ovu 9-10.5... Styk 10 . Dnes ocakavana ms zatial nic a test takto. Ako ked sa poriadne zapozeram aj vidim nieco ale to neviem asi len vidim co by som chcela vidiet neevieem neznasam cakanie 🙄🙈🙈

ja17ay
24. máj 2018

@queeeen
Negativny zatiaľ 😐

ja17ay
24. máj 2018

@zuzka1120
Na tom vrchnom z tych štyroch je niečo, ale podľa mňa ryska, je to veľmi tenučke 🤔

sangre
24. máj 2018

@zuzka1120 ahojky na jednom.daco sa tlaci ostatne myslim.ze.nic
@queeeen prepac ale myslim ze negativne

zoja82
24. máj 2018

@zuzka1120 mne raz tento test urobil taky kanalik, podobny ako mas na fotke hore a potom mi ms prisla :(

sangre
24. máj 2018

@emili31 noo som.zvedava tak rano testuj a hod to sem

zuzka1120
24. máj 2018

@ja17ay
@zoja82
@sangre Ďakujem kočky <3 🙂

zoja82
24. máj 2018

@zuzka1120 je to s nami hladatelkami duchov tazke, kazdej by som dopriala, aby sme si nasli riadne hrube čiarky najblizsie🍀

emili31
24. máj 2018

@sangre no aj ja... muzovi som zajtra vecer dala opustak, ide na nejaku vinnu akciu tak pride az sobotu....cize bude doma len dnes vecer a zajtra rano ale to sa bude. tvarit ze este spim 🙈ja neviem jak mu to ja poviem bozinku ak rano bude ciarka ...ako vazne sa bojim ze uz sa v robote nebude na nic sustredit a zruti sa 😐
@zuzka1120 nieco sa tam crta... vypada to tak na 8 dpo-mohlo by to tak byt? bola si s muzom cca 8 dni dozadu? kludne sa mohlo zadarit