Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@luta13 ďakujem 🙂
@judit_ka ako? 😊
Tak ja som 1DC. Čiže júl snazilkujeme zasa.🤞
@hennyinnsbruck ahoj, no zatial nijak test dalsi radsej nerobim. Ms neprisla. Prsia ma bolia coraz viac. Miestami krize. A podbrusko ma boli ako keby som mala ms dostat a ked skm v klude uolne citim v okoli maternice pulzovanie a chvenie ako keby motyliky tam mam
@judit_ka 😊 velmi som zvedava co z toho bude. Dufam kolaje ako hrom 😉
@hennyinnsbruck tiez som velmi zvedava. Tak som sa potesila tomi testu s tymi krasnymi ciarkami a ptm take sklamanie na dalsom teste. :/
@judit_ka to ti verim.. Dufam to neni biochemicke... Ja by som testovala o sto sest😂😂😂
@val9 jul je tvoj ❤

@dzukeles mozes sa tesit je to tam je to pozitivne
Ahojte, ja som si krásne dve čiarky našla včera a dnes na teste. Ale nejde mi prilepiť foto. Tak sa teším, naše tretie ... a držím všetkým snažilkám palce, aby ste našli tie dve koľajničky čím skôr ❤
@martaniana super gratulujem pekne tehulkovanie prajem ❤️🤰🏼
@val9 ja uz o 3 dni skor prave spinim 😔 takze sa tu aj lucim kedze moje snazenie ak bude mozne bude az v decembri.Tak ak sa zadari daj mi vediet a drzim prsty aby to vyslo cim skor a aj ostatnym.Potichucky vas budem sledovat ako sa v dari a budem sa tesit z vasich pozitivnych testikov.❤
Ahojte viesm ze tu to asi nepatri ale chcem sa opytat co si myslite o domacich tt zo zubnou pastou
@roxi11 ahoj.. To som nepocula a podla mna je to hovadina. Kedze tt reaguje na tehotensky hormon... A tt nestoja vela, naco take neiste veci skusat 😉😉
@romci22 ahojky zamna negativny 😕
@hennyinnsbruck mam este 3 dni do MS..este stale dufam.. 🙂
@romci22 este sa moze zjavit... Drzim palceky
@hennyinnsbruck asi možno chcela vyskúšať už vyskúšať ale nemala doma test 😶
@zvedavabuduca asi..... 😁😁
Ahojte dievčatá. Mam 2 dni do MS. Pred 4 mesiacmi som mala biochemické tehotenstvo po 3 tyzdnoch som o to prišla a mala som velmi slabe čiarky, a dneska som si spravila test lebo sa dáko divne citim. Co si o tom myslite? Prosim..zacala som brat kyselinu liatpvu, pijem caje atď.. Som unavena, neviem spat na brusku co ma prsia bolia a bradavky ani nehovorim.. 😀🍀

@lela123 ahoj moja, pobozkaj za mna maleho princa 🙂