icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 ahaa aj tak drzim palceee 😵

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 omyl chcela som dat ❤

matka295
6. júl 2017

@ejuska2586 moja je to ťažké pre mňa veľmi. Nehovorím že som si prežila niečo podobné ako ty viem že je to horšie len keď ja to ani neviem vysvetliť. Ja som to brala tak že to sme splodili bábätko .... Proste som na chvíľku bola šťastná a myslela príliš pozitívne 😒

ejuska2586
autor
6. júl 2017

@matka295 Neboj, bude dobre. Zatial nestracaj nadej. Kym nie je mrska, tak je stale nadej...

matka295
6. júl 2017

😘 ďakujem ti za oporu 🤗

chuchu86
6. júl 2017

@prskavka2223 - my sme to riešili tak, že doki mi predpísal clostibelgit na ovuláciu a aj pregnyl injekciu aby vajko prasklo.
Ale aj inofolic je dobrý na anovulacny cyklus.
Ale ešte počkaj, môžeš mať aj neskôr ovu na 18-19 dc .
Výdrž,ale resty rob každý deň.
Keď nebude ovulka Treba to riešiť
Ja som brala clostil 3 mesiace a nezadarilo nám.
Momentálne beriem iba inofolic, a chcem výškusat ten gél conceive či jak sa volá.
Keď do októbra nebudem tehu, pôjdem do centra neplodnych.

mikimi
6. júl 2017

Baby vidíte tam niečo ?

prskavka2223
6. júl 2017

@chuchu86 inofolic som brala aj ja aj conceive plus gel sme pouzivali 3 mesiace a ani z toho nic ☹...26.septembra sme objednany na reprodukcnu imunologiu tak som zvedava ako dopadnem tam. Hej budem robit ovulacne az do MS a uvidim ci budem mat alebo nie
Ked nie tak musim k dokimu a povedat mu.

chuchu86
6. júl 2017

@prskavka2223 - áno, tak nám teráz bude rok, že sa nedarí.
Nerozumieme tomu prečo, na viktorovi sme pracovali 8 mesiacov a druhé sme ani nevedeli že sa podarilo.
A teraz nič. Mám z toho depku, snažím sa nemyslieť negatívne ale nedarí sa.

prskavka2223
6. júl 2017

@chuchu86 aj ja uz mam debky z toho...2 roky sa snazime,nedavame si pozor a naraz tento rok v januari ciarka na teste ze mi akoro oci vypadli a vydrzalo nam to 5tt ☹...zacala som krvacat a potratili sme. Uz je jul a zase stale nic ☹. Beriem kyselinu listovu a priatel uziva Selezin ace...velmi som zvedava ked budu vysledky z tej imunologie. Poznam 3 kamosky,ktorym pomohli prave tam. Kazdy mi vravi,ze tento rok je velmi plodny atd,ale na mna sa kedy stastie usmeje ☹.

ejuska2586
autor
6. júl 2017

@mikimi Nevidim nic, zial ☹

ejuska2586
autor
7. júl 2017

Žienky, já mám aj dnes pozitívny OVU test - 3 deň v kuse (robím 3x denne teraz a prvý ráno hneď po zobudení, keďže ten mi ukazuje najpresnejšie, lebo cez deň pijem ako blázon) a teplotka zatiaľ nestúpla napriek tomu, že som včera pociťovala bolesti v krížoch aj vaječníkoch. Nevadí... Aspoň môžeme dlhšie "trénovať".

ejuska2586
autor
7. júl 2017

A testiky su taketo...

ejuska2586
autor
7. júl 2017

Trošku som to upravila, aby bolo viditeľnejšie...

ejuska2586
autor
7. júl 2017

@tonjadabik2 Ahoj moja. Ty dnes ako? Aká je teplota? ❤

@matka295 Ahoj Zlatko? A Ty? Napíš mi, že neprišlaaaa. Veľmi na Teba myslím a držím Ti palce 🙏🤰👶

matka295
7. júl 2017

@ejuska2586 ešte neprišla moja

ejuska2586
autor
7. júl 2017

@matka295 Super super supeeeer. A testik si neskusala, ci sa neumudril?

jajkaaa3
7. júl 2017

Žienky, neviem či ste skúšali, ale mne na plodnosť pomohli kvapky gynex, kupila som si ich na nete, nie v lekarni( tam to nemaju). Mala som aj cysty a dr mi predpisal duphaston aalr kamoska mi povedala o tych kvapkach tak som lieky vysadila( brala som ich 3 dni). a po tych kvapkach som bola po 3 m na kontrolu a pobedal ze cysty niesu a odvtedy som uz mrsku nedostala, az po porode. skuste tie kvapky, ruku do ohna za nich nedám, že mi pomohli, ale myslím si že vďaka nim. ked sme sa snažili tak som sa dočítala že sú aj nejaké kvapky pre mužov. tak dúfam, že som aspoň niekomu poradila 😉

matka295
7. júl 2017

@ejuska2586 neskúšala moja 😘 ešte počkám do nedele ak nič testnem a uvidíme čo na ňom bude.

ejuska2586
autor
7. júl 2017

@jajkaaa3 Ahoj. Tiez som pocula na tie kvapky same chvaly. Ale ja som zial alergicka a tie kvapky vraj obsahuju kopu byliniek, takze mne by asi viac uskodili ako pomohli. Ale isto su dobre, ked si ich zienky tak chvalia...

ejuska2586
autor
7. júl 2017

@matka295 Držím palce drahá. A potom čakám infoškyyyyy.

ejuska2586
autor
7. júl 2017

@prskavka2223 Ahoj. Ak sa mozem pridat do debaty: Aj mne zistili pricinu potracania prave v Nitre. Aj mi uz stanovila liecbu, ktoru zacnem brat hned ako otehotniem. Teraz sa uz snazime, tak snad sa coskoro dockame...

matka295
7. júl 2017

@ejuska2586 jasné moja 😘

tonjadabik2
7. júl 2017

@ejuska2586 ajoj mojka klesla dnes

ejuska2586
autor
7. júl 2017

@tonjadabik2 A ako klesla?

tonjadabik2
7. júl 2017

@ejuska2586 pozri v grafoch

liara30
7. júl 2017

matka295 Ahooj.Kolko ti uz meska?Citala som tu par tvojich sprav.Ja mam podobny problem.Meska mi 9 dni krize bolia strasne prsia bolia len rano inac nie a 2 testy negativ resp.videla som ducha ci kanalik ci co to je.(test Woman Secret)V pondelok asi pojdem na gyndu..

alilka
7. júl 2017

@liara30 women secret zleeeee...tie kanáliky robia jedna radosť

alilka
7. júl 2017

@ejuska2586 môžem sa ťa spýtať ,ty máš akú dg?ohľadom tych potratov?

ejuska2586
autor
7. júl 2017

@alilka Mám vysoké NK bunky a extrémny nedostatok vitamínu D. Vit. D už užívam a tie NK bunky vo mne zabíjali plod. Preto keď otehotniem, tak mi budú dávať fraxiparín + nejaké infúzie na blokovanie tých NK buniek...