Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@dracik07 ja som to Tak mala tazko povedat ci je to ta prava ciarka .. kedze tie one step maju stale nejake ciarky
Rano nic o hodinku na to ciarka pekne vyditelna vecer nic a tak sa mi to opakovalo dookola 😁😁
Dufam samozrejme ze to nieje aj tvoj pripad ak tehu si ciarka bude kazdym dnom o cosi silejsia takze ak si dnes mala
Slabunku ciarku zajtra by uz Mala byt
Krajsia silnejsia
@dracik07 urob zajtra poobede este jeden test alw rovnaky a uvidis. Moze to byt prava ciarka aj nemusi tazko veru povedat...
@dracik07 dak foto
@ruzicccka presne mne vysla riadna ciarka na 5dpo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 co je nemozne a pri One Step ako hldela som ako puk nato 🤣🙈 a na 9dpo biely jak sneh 😣
@monika2101 ja som 10-11dpo, uvidime rano ci nieco ukaze pripadne skusim iny test kupit
@dracik07 toto nemoze byt falosna ciarka👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌👌
@monika2101 pri one step vazne je mozne vsetko
Tam mas bud peknu ciarku alebo nic 😂
@dracik07 Gratulka😁
@ruzicccka
@hennyinnsbruck
@monika2101 nič z toho. One step robia takéto falošné ciarocky. Dnes ráno ten istý test biely ako sneh 😪
@dracik07 aaaaaale😮😮😮😮😮😮😮😮
@hennyinnsbruck nemas nahodou zvysne ?
@hennyinnsbruck aká je to značka?
@dracik07 znacka neviem veru.. Vzadu pisu po nemecky ja ich mam z Amazonu
@hennyinnsbruck a nevieš aké sú Rapid clear. U nás majú v lekarnach väčšinou len tieto
@dracik07 neviem moja ja zijem v rakusku nejaky ten rocik....☺️
Moja ... one step pouzivam uz velmi dlho kedze su lacne a ja by som sa testovala aj cele dni ..ked viem ze by bola sanca na tahu tak pouzivam one step
Ja kupujem napriklad 60 kusi za 5 libier
( zijem v UK ) takze chapes ze nimy nesetrim
Ako tak som ich uz preskusala to sa nimy testujem aj 3-4x za den rano poobede
Vecer a medzi tym 😁😁
Ale nikdy mi taku ciarku.. neurobil
Ta falosna je velmi slabunka tensia no vyditelna volnym okom ...
Takze skusila by som este jeden na tvojom mieste
Ak nic tak je mozne ze skor islo o biochemicke tehotenstvo
@dracik07 Alebo ze prave ten jeden bol chybny a zase je mozne ze vecer mas viacej hcg v moci ako rano to som presne mala aj ja
Ked som bola tehu v decemri samozrejme som mala
One step testy
Ked sa objavila ciarka vecer tak hned na druhy den rano som skusila dalsi test ktory bol negativny
Po cca 10 minutach sa nanom objavila len slabunka ciarka ktoru som videla
Len ja a vecer ten isty den ciarka uz bola
Silnejsia
Ako ta vcerajsia
@dracik07 no bez kupit normalny digy a hod foto
@monika2101
Ahoj ty ako ? Neskusala si dalsi test ?
@ruzicccka jasne biele ako nikdy 🙂

@trisha321
@ruzicccka
@hennyinnsbruck
@sissi888
dievcata a je mozne aby z ranneho moču čiarka a nebola a vecer soém len tak skusala a po 5 minutach mi vysla na one stepe ciarka a krasne viditelna?