Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@laurazma ďakujem, bodaj by 🙏🙏❤️
@katka101018 tak držím päste nech tmavne a čo by nie po takej dobe už je asi ten správny cas
@katka101018 jej super tak drzim palce aj ja aby tmavla 😉 a je nieco co ste tento mesiac zmenili ze sa dufajme zadarilo? tak aspon nadej ze netreba to vzdavat ani ked sa dlho dlho nedari! drzim palce 🍀
@katka101018 podla mna je to tam
@simbatko belsie uz ani nemoze byt... Zamna nic
@simbatko zatiaľ je biely.
@adka6666 teoretická rada znie "skús ešte o dva dni znova", no ja sama som niekedy skúsila aj dvakrát za deň (dnes už viem, že zbytočne). Tak aspoň zajtra, pozajtra. Pokiaľ Ti nedošla ms, nič nie je stratené 🙂
@stratenanajdena coto tu citam
Je mi to luto 😞 ze sa to neudrzalo
Vsetko ma svoj dôvod
Hlavu hore nikdy nevieme co bude zajtra a mozno to vyjde aj ked sa nebudete snazit nikdy Nevies
🙂 🙂 deticky uz mas nebud smutna
Napriklad ja este nemam ziadne 😢😢
Takze o to horsie to snazenie je premna
Keby ze mam a nevyjde to si poviem ze deti uz mam to nevadi no zial
Nemozem si to povedat najnovsie mam len psika
😁😁😁
@ruzicccka ešte mi neprišla ms, má prísť pozajtra, ale testy mám už biele... Ináč ani pri jednom mikropotrate som si nepovedala "nevadí, veď už mám deti", dodnes si viem za stratenými poplakať 😢 No viem, ako si to myslela z Tvojho pohľadu a situácie. Veľmi Ti prajem, aby si vytúžené bábätko mala čo najskôr! 🍀🌷🌹
PS: psík je super priateľ 😉
aj ja sa chcem opýtať, na teste druhá čiarka jemne viditeľná len kúsok ani nie do polovice?
@hestia1 zamna negativny
@hennyinnsbruck co povies na mna nic vsak 10dpo
@archanjel008 ten fialový je robený 10 dpo? Testuj stále s rovnakými testami. Na tom finálovom ako by niečo bolo
@archanjel008 ak nevadí, upravila som ti to. Ale je to tam vidieť aj bez toho
@hestia1 ináč aj mne sa zdá, že má byť ešte bližšie tá čiarka ku kontrolnej...
Ahoj meska mi 34 den ..na 24 den som robila test vysiel negativny mozem sa na vysledok spolahnut ?
@00medved sprav si ďalší, ak je to 10 dní od posledného, jeden deň nemusí byť vidno nič, a o dva dni už môže byť druhá čiarka na teste 🙂
@stratenanajdena ale uz je to dost dlha doba 24 dni si myslim ..neskor som otehotniet nemohla lebo sme sa rozisli

@katka101018 podla mna ano 🙂 😉