icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

stratenanajdena
3. okt 2018

@archanjel008 tak to máš ešte nádej aj čas 🙂 Ak tam je, cca o dva - tri dni by mohla byť silnejšia, hoc by bola slabunká, ale viditeľná pekne voľným okom.

stratenanajdena
3. okt 2018

@val9 dobre robíš podľa mňa, ale klobúk dolu, že vydržíš. Držím palce! 🍀👍

val9
3. okt 2018

@stratenanajdena nic ine mi neostava, a k lekarke nebudem bezat ked mi meska iba 1 den 🙂 takze cakame 🙂

merien259
3. okt 2018

@stratenanajdena toto su testy z piatku a soboty

merien259
3. okt 2018

@hennyinnsbruck ano to bude asi najrozumnejsie ist k lekarovi a hned zajtra dakujem

hennyinnsbruck
3. okt 2018

@merien259 drzim palceky... Tie testy su pekne😊😊

stratenanajdena
3. okt 2018

@merien259 slabunkú ružovú čiarku pekne vidno. Odvtedy si neskúšala? Lebo ak je posledný zo soboty, na dnešnom už bude druhá čiarka oveľa silnejšia. Musí byť, ak je to normálne tehotenstvo.
V každom prípade choď k dr., on Ti vezme krv na hcg, a hlavne nech vylúčia príp. mimomaternicové. Nech Ťa skontrolujú klasika, keď Ti až tak neskoro ukázalo.

merien259
3. okt 2018

@hennyinnsbruck 😊😉 akosi tomu este nemozem uveriť dve deticky uz mam a toto je neplanovane

dominika_sk
3. okt 2018

@val9 aha, lebo ja mam take tiene na každom teste čo si urobi, dokonca to vidno aj keď je suchy, ja ešte verim :D

merien259
3. okt 2018

@stratenanajdena ano robila.som aj vcera rano a je ciarka silnejsia

stratenanajdena
3. okt 2018

@merien259 máš fotku? alebo vieš odfotiť prosím? (ach, tá zvedavosť ;) )

merien259
3. okt 2018
stratenanajdena
3. okt 2018

@merien259 veď Ti to krásne stúpa! Vyzerá to byť na dobrej ceste. Isto skoč čo najskôr k dr. Držím palce! 🍀🍀🍀
(A ak môžem skromne poradiť, tak skúšaj vždy rovnakú značku.) ;)

merien259
3. okt 2018

@stratenanajdena ano to som mala v plane len som nestihla tu lekáreň kde maju mamatesty tak som musela skocit do dr max a dakujem samozrejme hned zajtra pojdem

ruzicccka
Autor odpoveď zmazal
ruzicccka
3. okt 2018

Som vedela ze dnes nemam robit test 🙄🙄
Nieco tam je ale je to slabsie ako Vcera 😰
Ale priznam sa test som robila poobede a bol dost zriedeny kedze som dost Pila
Ms som mala mat 30 septembra
Tento cyklus som brala clomid na podporu ovulacie uz ho beriem pol roka a toto je prvy krat kedy mi meska menstrucia nikdy predtym ked som brala clomid nemeskala nechapem co Sa deje 😣😣
uz par dni mam bolesti v podbrusku a dnes pichanie na pravej strane
Su to take pred menstruacne bolesti no nie celkom nieco podobne
Na druhy tyzden pondelok cestujem na Slovensko a hned bezim na Gyndu urcite na krv a nech ma pozrie
Takze dalsi test uz robit nebudem lebo ma to hrozne stresuje zbytocne
Aj ked to baby neviem sfotit nieco tam je a je to ruzove nie vzdy sa to sfotit da
a kanalik to nieje urcite ale zase nehovorim za to musi byt tehotenstvo ..
No uvidime drzte mi palce 😣😣😣

monika1791
3. okt 2018

@ruzicccka Och moja😯 podľa mňa za tých pár dní čo testuješ by to mohlo byť už silnejšie🤔

trisha321
3. okt 2018

@ruzicccka za mna negatívne, max kanálik

hennyinnsbruck
3. okt 2018

@ruzicccka tiez nevidim nic, ani v negative😒

stratenanajdena
3. okt 2018

@ruzicccka včera bola ozaj krajšia čiarka vidno 😔😕☹ Teraz to možno môže byť kanálik, ak vôbec...
Pokiaľ Ti neprišla ms, nič nie je ešte stratené. Test by slabší byť nemal, ale pokiaľ je to úplný začiatok a žena veľa pije a často ciká, môže to skresliť výsledok (na začiatku). O dva dni by mala byť isto silnejšia ako včera, možno už aj zajtra, ak je to prosperujúce tehotenstvo. Myslím na Teba 🙏

polovnicka92
3. okt 2018

@ruzicccka ja ju vidim a je mi sympatickejsia ako ta vcera 🙂 skus vedla seba oba suche odfotit

stratenanajdena
3. okt 2018

@polovnicka92 nabi si baterku, už len 30% 😀😀😅

teraz ju troška vidím aj ja, no v mojom pc som ju vytiahnuť nevedela... Ale mne sa zdá silnejšia tá horná.
Kiežby to vyšlo aj Tebe @ruzicccka! 🙏❤

ruzicccka
3. okt 2018

@stratenanajdena dakujem krasne ak vydrzim skusim az za par dni a skusim inu znacku ...

Dam vediet ak samozrejme nedorazi ms za ten cas

ruzicccka
3. okt 2018

@polovnicka92 Zda sa mi ze je trosku brubsia? Ona je na zivo vyditelnejsia nez na fotke a dakujem za upravu 🙂
Si zlaata 🙂

Ako som pisala nevravim
Ze ide o tehotenstvo ale kanalik to nieje mozno falosna ciarka 😁😂😁 ale slepa urcite niesom kanalik urcite nieje ruzovy aspon sa mi zda ze by to tak Malo byt
Dufam ze za par dni tam nieco bude silnejsie aj ked
Uz tomu moc neverim 😣

ruzicccka
3. okt 2018

@stratenanajdena ano urcite ta horna je silnejsia no necham to na osud

stratenanajdena
3. okt 2018

Mne to fakt nedalo baby. Niečo tam je. Horný je ten zo včera a spodný z dnes @ruzicccka
Počkáme s Tebou 🍀

polovnicka92
3. okt 2018

Babyy ja som to neupravovala niak 🙂 a nemusis mi dakovat! ;) len som to priibliizila 😊 ano hrubsia mi pride a taka ruzovejsia 🙂 ... mne pride skutocnejsia ta druha praveze bodaj by boli vsetky skutocne ktore zienky si zelaju 😍
Smejem sa za baterku uz nabijam 😁😇 dakovala 🙂

boredka
3. okt 2018

@stratenanajdena podla mna je tam sanca...drzim palce 🙂

ruzicccka
3. okt 2018

@hennyinnsbruck aj na spodnom nieco svieti ci..?