Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@val9 jéééééj, to je nádherná fotka! Teda test! Aaale, celé to je nádherné! ❤ Posielam Ti objatie! 🤗🤗🤗
Baby som na svk 🙂 a chcela by som skusit nejaky test len zo zvedavosti slovensky som este nemala 😂😂😂
Ktory je dobry ?? 🙂
@ruzicccka Dr max
Ja dnes 22 DC a test takto... raz tam vidim ducha a raz nie, prosim neodcudzujte ma za to ze som testovala tak skoro, ja som si ho chcela uz minuly tyzden robit, ale som si povedala, ze ak si ho vydrzim cez vikend nespravit, tak si ho mozem v pondelok... viem ze je na to skoro, ale pri minulom tehotenstve som mala uz na 25 DC dusika
@scales ja bohuzial nic nevidim 😒
@hennyinnsbruck ved ani ja, len som sa utvrdila v tom, ze je to velmi skoro ked mi chyba 8 dni do MS... skusim o tyzden
@ruzicccka značka PLUS lekáreň, ale tyčinkový. No ja som ho nepoužívala do prúdu, dlhšie mu trvalo, kým nasal, tak do pohárika. Nie ten papierikový lacnejší. Mne najskôr ukázal ten tyčinkový, bol najcitlivejší. Aj woman secret tyčinkový je fajn.
tento je TOP
https://www.pilulka.sk/plus-lekaren-tycinkovy-t...
@stratenanajdena ci ja tie testy najdem
Nasla som pepino a taky fialovy test top test alebo ako sa vola fialove balenie
Poznas tie testy ?
@adka6666 ta ciarka neni cela ze?
@val9 ahojky bola si na krvi? Vysledky kedy?
@hennyinnsbruck pisala som ti spravu 🙂
@adka6666 tak zamna negativny resp neplatny test. Veru urob za 2 dni😉😊
@hennyinnsbruck dobre skúsim 😊
@ruzicccka áno. ukážu, ale až neskôr. Prepáč, že píšem tak neskoro, snáď ešte zoženieš zajtra. Tie čo píšeš, majú v dm-ke. Ten, čo som Ti dala naň link v lekárňach. Nie asi v každej, ale v niektorých lekárňach áno.
@val9 ahoj, ako sa Ti darí? Vieš niečo nového? Myslím na Teba. 🌷🌹🍀
naživo to vidno lepšie ako na foto
@stratenanajdena ďakujem všetko je oki o týždeň idem na krv opäť aby sme videli ako rastie hcg😊💕💕
@lienkaam16 nevidim nic bohuzial

@val9 gratulujem 😘😘😘