Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tyxoe mne sa tiež niečo marí
@ludka0611znacka MaybeBaby... mám prvý krát takže neviem či je spoľahlivý...a tie zvyšné sú One step
@tyxoe nejaký tieň vešmi slabunko vidno, ale za oficiálnu čiarku ho ešte neberiem. No tieto mamatesty ukazujú neskôr až, skús z Kauflandu 25 citlivosť ale ukáže skôr ako desiatkové. Stojí 1 euro a sú v balení 2ks. Alebo plus lekáreň ale tyčinkový, nie pásiky. Ten tiež namoč a nechaj dlhšie nech nasiakne, lebo je nejaký odolnejší 😉 Ale tieto dva ukazujú najskôr. Držím palce!
@stratenanajdena idem kupit lebo uz ziadne doma nemam 😊som zvedavaa moc
@stratenanajdena takze tak to vyzera z kaufu zakupeny asi som si ho mala robit rano 😂 no nevadi aj to bude
@tyxoe moc tenke to je ci? Skor kanalik asi?
@hennyinnsbruck som to aj presvietila a vidno cervenu ciarku no neviem uvidime ci bude silniet zatial mrchu necitim ani nevidim 🤔
@tyxoe to je ten isty test co je vyssie?
@hennyinnsbruck hej len po zaschnuti
@tyxoe hmmm... No uvidis.. Ale zamna bohuzial negat. Ja co mam skusenosti na tehu teste mne nabehla hned ciarka i ked slabucka.(10dpo).. Po uschnuti to bol kanalik ale dufam u teba to tak nebude.
@hennyinnsbruck uvidime skusam len v novom roku uz chcem ist na umele 😊
@tyxoe dufajme ze to nebude potrebne
@darymorka
@hennyinnsbruck tak dnes 3den co meska a ranny test taky,co vy natoo?ale pocit na mocenie mam stale

@tyxoe 😞