Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@domcatko1811 nič, je rozmočený
@biba12 tento je z dnešného rána 🙂 tak už hádam... V tom bude nejaká pravda 🙂
@domcatko1811 tak tento je je jasný 🙂 gratulujem
@biba12 ďakujem. Dúfam, že bude silniet. 🙂 Len mám trochu nervy, lebo ma bolí celé podbruško stále... Ja chápem, že sa maternica zväčšuje, ale také kŕče jak pred kramami, tak mám z toho obavy :/
@domcatko1811 neboj sa, dobré to bude...Aj ja som to aké mala. O dva týždne to prešlo. A potom nastúpili ranné nevoľnosti 🙂
@biba12 mám ale trochu nervy... 😩 teraz som si robila a výsledok takýto... Moc to teda nesilnie, asi z toho nakoniec nič nebude 😞 ale krámy zatiaľ nikde tak potichu dúfam, že to vydrží a budeme sa tešiť z malej fazuľky..
@domcatko1811 a neskúsiš iný test?
@butterfly333 akože práve toto je iný druh testu - ten 25-tkovy a tie pred tým boli 10-tkove. Neviem mno. A už som v práci a nemám ako už otestovať, lebo test tu nemám...
@domcatko1811 je jasne že na 25 teste nebude čiarka silnejšia ako na 10 ... 🤷🏼♀️
@trinka tak iný zrovna u nás v drogérii nemali :/ tak som zobrala tento...
@domcatko1811 ja len aby si nezufala že čiarka nesilnie 😘
@sevcikovaa ms mala prist dnes
@sevcikovaa duch 😉
@sevcikovaa Je to duch je to krásne ružové 🙂
Ahojte žienky. Prosím poradte. Ms som mala 4.2 ale bola uplne slabulinka. To znamena ze vložka a tampon boli stale len pošpinene. Trvalo to 3 dni. Nikdy som taku slabu ms nemala. Aj po tej slabej ms mam bolave prsniky a bolest v pdbrusku ako na MS. Test som si robila dva dni dozadu a bol negativny. Nemate s tym niektora skusenost prosim? Dakujem
@sevcikovaa to už je pekná čiarocka 😊
@sevcikovaa krásna čiarka gratulujem
@kikussik kde nizko? Zamna negativny test
@hennyinnsbruck naživo je tá čiarka dosť výrazná . len je veľmi nízko
@kikussik presne ti poviem čo to je, pepino test, nie? tam sa vždy farba takto na konci rozpije a nič to neznamena
@dominika_sk áno :D

@domcatko1811 suhlas s
@dominika_sk