Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Babule viete mi poradit co to znamena? Teraz v piatok som dostala kramy,bezne trvaju 5 dni a dost silne a tieto trvali 3 dni a boli slabe,skoncili v nedelu. V nedelu rano som si robila tehu test-neh a dnes rano som si robila tehutest a visli dve ciarky...ako to mam chapat?mate s tym niektora skusenosti?
@oslik21 v tomto skorom štádiu sa určite nič nestalo 😉
@oslik21 aka je toto znackan testu+
Lady max test dr.max
Babule posledne kramy 24.2, pokus o babatko 17.3 podla ovu testu...fakt je to mozne,ze aj slabe kramy prisli? Mame doma uz jedneho drobca a tam som ziadne kramy nedostala
@oslik21 nic sa neboj,pokial si tehotna babatku sa urcite nic nestalo.Bud v klude.Kazde tehotenstvo je ine,niektore zeny slabo krvacaju aj ked su tehotne,niektore zistia tehotenstvo,ked im meska menzes...podla mna by si si mohla spravit este testy,aby si si bola ista,ci ciarka silnie a potom smer doktor.Drzim palce.
@zuzkabluzka20 to je už pekná čiarka😉
@bybaa1 na tej druhej pekne vidieť.. držím palce ✊✊✊
Ahojte kocky, netusim ako to tu funguje, ale hadam pisem dobre a nemam ist hladat uz existujucu skupinu k tejto teme.. Ak ano, prepacte.
Teda, “duch”. Uz som jednom zamlknutom potrate a mam pocit, ze som opat tehotna, avsak, akoby mi ten duch nesilnel. Samozrejme, ze sa obavam, potrebujem upokojit, mozno rovnaku skusenost..
Ruzovy test je z pondelka a modry je dnes. Co myslite?
Dakujem moc.
@editaletenayova vidieť pekne..myslim ze je to na dobrej ceste🙏🍀
@editaletenayova myslím že je to na dobrej ceste..držím palce
@editaletenayova no malo by to viac silnieť😏škoda,ze nemáš rovnaky druh testu,tak sa najlepšie porovnava
@lela123 tiez si myslim, ale hadam sa to este “zlepsi”.. ono dnes je len 28 den a vlastne mi bude menst. meskat az zajtra..
@simbatko dakujem moc, verim, ze ano 😊
@daniela2227 dakujem, snad mate pravdu!
@editaletenayova budem držať palce.Aj také som tu už videla,ze dlho nič a potom zosilnelo.😉
@editaletenayova ja mam na tretej strane,ako vyzerali moje testy,ale kazdy to ma inak.Fakt vsetko mozne som tu zažila.
@lela123 Vam sa to pekne vyfarbovalo. Robila som si dnes rano a mam pocit, ze je to to iste, co vcera poobede. Trosku sa zacinam bat...
@editaletenayova neporovnavaj poobedny a rannny test... A rob kazde druhe rano nech je vidiet progres... Vsimni moje... Prve dva testy dva dni po sebe, prvy poobede druhy rano a uplne rovnake.. Potom som robila kazdy druhy den rano a pekne vidiet rozdiely...
@ikonica dakujem. Tie ovu testy- to preco? 😊
Ja som skor porovnavala ten z pondelka s tym vcerajsim a nezda sa mi, ze by to nejako silnelo.. A ten dnesny- mate pravdu, mala som ho robit az zajtra..
@editaletenayova drzim palce aby sa to vyfarbilo tym správnym smerom. Ja mam to iste a čakám 🙂 napis potom ako to dopadlo ✊🏻

@zuzkabluzka20 to nevyzerá vôbec zle, skús ranný test