icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

biba12
27. mar 2019

@zuzkabluzka20 to nevyzerá vôbec zle, skús ranný test

oslik21
27. mar 2019

Babule viete mi poradit co to znamena? Teraz v piatok som dostala kramy,bezne trvaju 5 dni a dost silne a tieto trvali 3 dni a boli slabe,skoncili v nedelu. V nedelu rano som si robila tehu test-neh a dnes rano som si robila tehutest a visli dve ciarky...ako to mam chapat?mate s tym niektora skusenosti?

biba12
27. mar 2019

@oslik21 odfoť test...možno si ovuláciu mala neskôr... niektoré ženy majú ms počas prvých mesiacov...

oslik21
27. mar 2019

Aha

biba12
27. mar 2019

@oslik21 to vyzerá dobre , gratulujem🙂 ja by som ešte zajtra zopakovala a po dvoch týždňoch šla k dr..🙂

oslik21
27. mar 2019

@biba12 kks nvm ci sa teraz tesit abo to druhe...naschval som si robila v nedelu test,bo sme isli na chatu,vcera sme sa vratili a dost sa pilo a fajcilo 🤔 som prilezitostna fajciarka a co ak sa cosi stalo 🙄

hennyinnsbruck
27. mar 2019

@oslik21 v tomto skorom štádiu sa určite nič nestalo 😉

zuzkabluzka20
27. mar 2019

@oslik21 aka je toto znackan testu+

oslik21
27. mar 2019

Lady max test dr.max

oslik21
27. mar 2019

Babule posledne kramy 24.2, pokus o babatko 17.3 podla ovu testu...fakt je to mozne,ze aj slabe kramy prisli? Mame doma uz jedneho drobca a tam som ziadne kramy nedostala

kukurica77
27. mar 2019

@oslik21 nic sa neboj,pokial si tehotna babatku sa urcite nic nestalo.Bud v klude.Kazde tehotenstvo je ine,niektore zeny slabo krvacaju aj ked su tehotne,niektore zistia tehotenstvo,ked im meska menzes...podla mna by si si mohla spravit este testy,aby si si bola ista,ci ciarka silnie a potom smer doktor.Drzim palce.

lela123
28. mar 2019

@zuzkabluzka20 to je už pekná čiarka😉

zuzu4444
Autor odpoveď zmazal
bybaa1
29. mar 2019

Dievčatá, pls. Kanálik? Je to tenké, ale ružové. Dpo netuším. Som po druhom MA. Čiže dnes 30 DC, no ms neviem kedy príde. Ďakujem

daniela2227
29. mar 2019

@bybaa1 na tej druhej pekne vidieť.. držím palce ✊✊✊

editaletenayova
5. apr 2019

Ahojte kocky, netusim ako to tu funguje, ale hadam pisem dobre a nemam ist hladat uz existujucu skupinu k tejto teme.. Ak ano, prepacte.
Teda, “duch”. Uz som jednom zamlknutom potrate a mam pocit, ze som opat tehotna, avsak, akoby mi ten duch nesilnel. Samozrejme, ze sa obavam, potrebujem upokojit, mozno rovnaku skusenost..
Ruzovy test je z pondelka a modry je dnes. Co myslite?
Dakujem moc.

editaletenayova
5. apr 2019
simbatko
5. apr 2019

@editaletenayova vidieť pekne..myslim ze je to na dobrej ceste🙏🍀

daniela2227
5. apr 2019

@editaletenayova myslím že je to na dobrej ceste..držím palce

lela123
5. apr 2019

@editaletenayova no malo by to viac silnieť😏škoda,ze nemáš rovnaky druh testu,tak sa najlepšie porovnava

editaletenayova
5. apr 2019

@lela123 tiez si myslim, ale hadam sa to este “zlepsi”.. ono dnes je len 28 den a vlastne mi bude menst. meskat az zajtra..

editaletenayova
5. apr 2019

@simbatko dakujem moc, verim, ze ano 😊

editaletenayova
5. apr 2019

@daniela2227 dakujem, snad mate pravdu!

lela123
6. apr 2019

@editaletenayova budem držať palce.Aj také som tu už videla,ze dlho nič a potom zosilnelo.😉

lela123
6. apr 2019

@editaletenayova ja mam na tretej strane,ako vyzerali moje testy,ale kazdy to ma inak.Fakt vsetko mozne som tu zažila.

editaletenayova
6. apr 2019

@lela123 Vam sa to pekne vyfarbovalo. Robila som si dnes rano a mam pocit, ze je to to iste, co vcera poobede. Trosku sa zacinam bat...

ikonica
6. apr 2019

@editaletenayova neporovnavaj poobedny a rannny test... A rob kazde druhe rano nech je vidiet progres... Vsimni moje... Prve dva testy dva dni po sebe, prvy poobede druhy rano a uplne rovnake.. Potom som robila kazdy druhy den rano a pekne vidiet rozdiely...

editaletenayova
6. apr 2019

@ikonica dakujem. Tie ovu testy- to preco? 😊
Ja som skor porovnavala ten z pondelka s tym vcerajsim a nezda sa mi, ze by to nejako silnelo.. A ten dnesny- mate pravdu, mala som ho robit az zajtra..

ceklis
6. apr 2019

@ikonica tak dobre sa na tie testy pozerá ❤️

ceklis
6. apr 2019

@editaletenayova drzim palce aby sa to vyfarbilo tym správnym smerom. Ja mam to iste a čakám 🙂 napis potom ako to dopadlo ✊🏻