Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@monika2101 krasne,gratulujem😊
@monika2101 gratulujem 🙂
@lela123 dakujem 🙂
@diaalex dakujem 🙂
@simbatko no ja ano..ale či je to kanálik alebo ozajstná čiarka uvidíš keď urobis ďalší test.. Držím ti silno palce ✊✊✊
@hennyinnsbruck dakujeeeeeeem...uvidime😀
Baby vyšiel niekomu ten istý tehotenský test najprv pozitívne, potom negatívne a zase pozitívne ?
@simbatko žiaľ nie
@joanka7 najlepšie rovnakou značkou testovat 😉 potom vidieť rozdiel
@daniela2227 ked som kupila vcera len ten s pluskom som v rakusku a ten fialovy mi este ostal z domu no nic musim pockat este do soboty dakujem
Ja tam tiež vidím // dúfam ze bude len silnie.. Skus o dva tri dni ale tu istú značku 😊 držím palce
@zuzu_kyblik dakujem len som ako na ihlach po tolkych rokoch tento mesiac som asi citila uhniezdovanie mala som jednodnovu teplotu a zimnicu preto som si aj spravila test a tie dni do ms sa mi tak strasne vlecu
Neboj sa, viem o com hovoríš.. My sme sa síce nesnažili tak dlho, ale obaja sme boli vo februári a marci na vyšetreniach, manžel pomaly nepohyblive spermie, ja polycysticke vaječníky a keď sa zrazu objavila slabšia druhá čiarka, dní hodiny sa vliekli nekonečné dlho 🙉😁 ono aj keď sa objaví druhá čiarka, zas dlho čakáš na prvé vyšetrenie, a tak celkovo.. Ono sa ten čas vlečie už akosi stále 😁😂

@hennyinnsbruck
@dominika_sk ved prave preto ma zaujimali baby tu lebo na nete sa toho popise. Ale dakujem pekny vecer vsetkym