Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@martinkamm Vidim ciarocku! 😊 Drzim palceky,aby len silnela! 💕
@martinkamm ako vidim to pozitivne gratulujem.Ja tiez zacinam s testovanim.Priznaky uz mas?Ja musim pockat trosku, ovu test som mala slabo ruzovu ciarku tiez som 10 DPO asi skoro testovat,pockam na vikend.
Kočky tie co máte skúsenosť s alchemilkou ako sa správne pije keďže každý mi vraví inak.
Dnes som si ju kúpila prvý krát v lekárni tam.mi poradili pit ju teraz kazdy den kedze ms nemam ani neviem kedy dostanem.
A potom (ak dostanem) ako sa správne pije?
@bluebell0412 po ovulaciu po uz nie az zasa po mrche
@bluebell0412 ja som pila 2-3x za den do ovulky po ovulke nie az ked zacne dalsi cyklus
@bluebell0412 teraz kým nevieš či niesi tehu nepi ju..potom ja som pila od 1dc 2xdenne šálku..do ovu 😁
@bluebell0412 Tak tak. Teraz nepi, kym sa nepotvrdi, alebo nevyvrati tehotenstvo. Potom sa pije od 1DC do ovulky. Po nej uz nie, lebo moze sposobit potrat...
@alilka
@ejuska2586 kocky len ja som bola v stredu u dr tehotenstvo to neni vzal aj krv robil aj usg aj testy negatívne dnes som 37dc ms nikde a dr ze pravdepodobne to vyzerá na anovulacny cyklus tak teraz neviem 😕
@bluebell0412 A z krvi sa teda nepotvrdilo? Ak nie, tak si teda kludne davaj alchemilku 2x denne az do ovulky.
@ejuska2586 nie ani z krvi sa nepotvrdilo vraj som ten mesiac nemala ovu a preto neni ani ms a teraz ani neviem.kedy dostanem ani ci ovu nabehne jak ma...akurát povedal ak do 2tyz nedostanem ms tak mám prísť znova
@bluebell0412 Ono je to take vseliake. Stale mozes byt tehu, Ak si dobre pamatam, hovoril ti, ze mas vysoku sliznicu? To moze byt aj prichadzajuca mrska, ale aj tehotenstvo. Ja by som s tou alchemilkou radsej pockala kym pride mrska a potom by som zacala pit alchemilku...
@ejuska2586 ďakujem.áno vravel ze sliznica je vysoko ze buď je to tehu alebo ms príde
@bluebell0412 Tak s alchemilkou ešte počkaj, aby si potom neľutovala...
@ejuska2586 počkám teda radsej a uvidíme
@bluebell0412 Tak tak. Uvidíš, čo bude. Zatiaľ poctivo čakaj...
@ejuska2586 baby nadla som myslela ze v tychto vitaminoch je kys.listova, aj vit E,C... Mozem aj toto uzivat ked to obsahuje tu kys.listovu? Ze nemusim kupovat tu kys.listovu ale budem uzivat toto?
@tonjadabik2 čistá kyselina listová je najlepšia..ja beriem acidum folikum a to mi odporučila aj dr..
@alilka ok kupim si. Inak myslite ze aj tietto jednoduche vitaminy nastartuju spermie?
@martinkamm gratulka 🙂
@tonjadabik2 toto nieje pre spermie ..to je pre teba..na spermie je dobrý folandrol a vitamín E myslím..
@martinkamm Gratulka
@alilka sak to obsahuje vit E
@mouse14 ja mam rovnake ako pred MS len vcera nedorazila tak som testla najprv ovu a po zaschnuti takmer rovnako tmave tak som testla aj tehu a bola tam slabunka...dnes uz tmavsie one step,dr.max a aj clearblue ukazal ;)rano sa mi hlava tocila asi 2 hodky ale uz dobre
@ikonica
@tonjadabik2 dakujem babulky moj druhy pozitiv.takmer presne po 10 rokoch🙂 uz mam 9rocnu slecnu a pri nej mi dve vysli 27.6.2007 🙂
@tonjadabik2 ale to je len obsah..samotný vitamín E má väčšie zastúpenie ako vo vitaminoch kde ich je viac druhov.tsm ich je akoby z každého rožka troška..lepšie čistý..
@alilka ok Vdaka a ten Folandrol obsahuje vit E? To su vlastne vitaminy alebo neake tabletky?
@tonjadabik2 toto bude slabe podla mna. Kup si obycajnu kyselinu listovu.

@martinkamm črtá sa tam druhá čiarka😃...testni o dva dni 😉