Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@kikia999 4-6tt je velmi velky rozsah. Okolo 4 a 5 tyzdna je vacsinou vidiet len vacok, v 6-7 tyzdni je uz vidiet embrio, v 7 tyzdni vacsinou aj s bijucim srdieckom. Ale toto su tabulkove udaje. Kazdy clovek je individualny. A vela zavisi aj od toho, kedy bola ovulacia. Mozno sa ti omeskala a podla ms by si mala byt v nejakom 6 tyzdni, ale podla ovulacie mozes byt v nizsom tyzdni.
@ejuska2586 ved Stvrtok sa uvidi, ci ho nevymenim , ale uz fakt neviem za koho, lebo v nasom meste je jeden horsi nez druhy
@lvancova Ja som tiez z GA a chodim Havrankovi a som s nim na 100% spokojna. A aj Mytnikova je vraj dobra...
@alilka mne sa to az zle čítali nieto to ešte prežívať...veľmi ma to mrzí verila som od zaciatku ze toto bude mať dobrý koniec...držím veľmi palce aby operácia dopadla dobre drz sa ☹
@ejuska2586 a nevies ci berie nove pacientky ?
@ejuska2586 mala som moznost sa s nim stretnut, ked som bola u neho na 4D vo Februari tento rok , ale bohuzial mi oznamil zlu spravu a aj v nemocnici , ked som lezala , tak mi pomohol, ak mi tento vo Stvrtok nic nepovie ( dr. Sisak ) tak sa objednam k Havrankovi
@lvancova Myslim, ze berie. Aspon na stranke ma info, ze beru pacientky. Skus si tam zavolat - sestricka ti rada da info.
@ejuska2586 dakujem ti , pojdem ho navstivit
@ejuska2586 Praveze ani neviem kedy bola ovulacia ..otehotnela som uplnou nahodou ,ked som to vobec necakala😊No nejdem stresovat za tyzden pojdem na kontrolu dufam ze tam uz cosi bude 😊😊Dakujem za odpoved .
@kikia999 Istotne ano. Ked tam bol vacok, tak to uz pekne pojde, uvidis. Drzim palce...
@ejuska2586 dakujem 😇😇😇😇
@myskahryzka zlatokopka si tak priputa mozno chlapa k sebe
@nivea777 Tak ale to bude riadne sprosty chlap 😀
@myskahryzka alebo ak chce zena urobit tzv. prank na muza...
@myskahryzka ja som to videla uz viackrat na bazosi ale naco nieco take niekomu je nerozumiem.
Baby dnes ovulka. Ziadny vytok a krcok zavrety.. Bolesti pred dvoma dnami asi vajecnik aj brusko dole. Len citim brusko ako na ms.. Co sa deje???
@tonjadabik2 Mas ovulaciu a krcok zavrety? Pisala si rano, ze cez vikend bola, ci?
@myskahryzka vyzera to tak ze asi bola skor alebo co ja neviem.. Asi pred dvoma dnami neviem. Uvidime podla ms..teda ak pride co by teda nemusela
@tonjadabik2 Ale pises "baby dnes ovulka". NIe, ze by na tom zalezalo, ale tazko ti potom radit.
@cica120 negativ na tom prvom vidim dve // divaj ale skus o dva dni
@tonjadabik2 aha heeej skusim.ale nevadi ze krvacam? Neukazauje test blbost!?
@cica120 ako krvacas????
@tonjadabik2 no tak ako keby som mala menzes ale slabunky.

Ahojte baby 😊Je v poriadku ked dr podla ultrazvuku som 4-6tt este plod nevidel len vacok??Dakujem za odpovede Pekny den.