Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Áno je upravená, mám hold krám mobil a okom je to vidieť lepšie.
@jjuulliisskkaa tak potom držím pästíky, skús ešte testík o 2 dni, snáď to už bude jasné ako facka... 🙂
@lilianna1xs ale ty si mala ovu v strede cyklu keď ti tak skoro vyšiel že ? mn ešte neukáže test ale muž nalieha že mám robiť zajtra ráno.pritom som len cca dní po ..
@lilianna1xs pardon,číslo som zabudla 😁 cca 5 dní po
Vieš ja sa tým vôbec nezaoberám pretože moja babka svokra mali 8deti, a potvrdili mi aj opak toho.nemohli otehotnieť a cez MS mali styk a už bolo tehu. Ja mám štítnu žľazu a ja nemám pravidelný MS v lete som nemala dva mesiace MS takze neviem ako je to u mna ale v strede mesiaca mi už bolo nevoľno ,únava bolesti nôh asi vtedy sa uhniezdilo .
16.7 mám termín pôrodu.aj z prvým som tak rodila))))(budú súrodenci júlový obaja.)))
@lilianna1xs aha .. tak ti gratulujem nech ste zdraví 🙂 uhniezdenie je až po 7 dňoch či ? och ja neviem ako to mám tomu môjmu vyhovorit, stále trvá na to že ho chce robot pomooooc 😅😂
qjaana47 drzim palceky, aby to nebola normalna MS, ale aby drobec ak tam je bojoval...Uz tu boli take tehulky, ze testiky pozitivne, potom MS a drobcek sa krasne udrzal...Prajem Ti to zo ❤, nech je o aj Tvoj pripad 😀 Boh s Tebou!
@zuzu12345678 krasne // a ukazkovy testik predvcerajsi...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...Uzivaj si to 😀
@patkaamirko ja by som este urcite netestovala, je skoro a aby si nahodou nebola sklamana...Pockaj este tych 6 dni a potom bude vysledok aj tak krajsi, ak si tehu 😉...Myslim stale naTeba...😀...Chlap musi vydrzat s testovanim - oni sa v tom nevyznaju vobec, kedy testovat 😀 ...Povedz mu, ked je nedockavy, nech si on spravi test zatial miesto Teba 😉
@luta13 Dakujem krasne😊
@luta13 nedá si povedať 😨 že mu nemám kaziť radosť aj keď bude pravdepodobne negatívny 🙄 no čo už d ním ..ved aj testy utekal kúpiť do lekárne 😝
@luta13 dokonca mi aj povedal že mám až moc nafúknuté bruško ako pred Ms že také nemavam 😃 celý je nateseny 😘
Patkaamirko 7az 10 dni trvá uhniezdenie a to záleží na Hcg každej žene stúpa inakšie ,ja som dobrovoľná test 2 tyzdnne pred MS som cítila takú nevoľnosť a bol negatívny ale 5dni pred MS bol pozitívny.takze podľa voľby skúsiť )))))ja som skúsila len preto lebo som mala 8 každou balíku tehotenských testov doma,švagriná naposledy experimentovala)))))).presne určiť kedy si otehotnela sa nedá povedať.
@miriam111111 ahoj jasne ved si tehotba gratulujem 💗💗 digi test je najspolahlivejsi
@dominini ahoj moc ti dakujem vies len ja uz tyzden riesim ze mi tie klasicke pasikove testy vobec nesilneli.Tak sa velmi bojim toho ze preco.
@miriam111111 podla mna sa vobec nemusis bat ak ti tento digi napisal 1-2 tak tomu ver, je to citlivost 25 nie akoo klasicke namacacie testy tie su 10 ... Meska ti MS?
je pozitívny Gratulujem.
@dominini ano meska mi 3 den.Ved z toho som bola zmätena aj minuly tyzden ze aj ten clearblue ale nie digitalny mi ukazal krasnu ciarku co je citlivost 25 a tie s citlivostou 10 uplne slabucku.
@miriam111111 neboj pekne ti ukázal digi testik si tehuľka gratulujem a veľa zdravicka 😊
Miriam111111 prosim hlavne sa nestresuj lebo si este privolas sama mrchu .Mne testy silneli pomaliçky je pravda ze digi mi ukazal tiez 1-2 len akurat ten den ked mi aj digi test potvrdil tehu a konecne som tomu uverila aj ja som mala deň blbec a stres taky že by som bola uz zabijala a asi vdaka tomu stresu sa mi pustilo silne krvacanie do v tedy som len spinila ale to som mala aj pred tym v tehu.Ja teraz uz len caksm kym mi yo cele skonči a budem sa modlit aby som ostala tak lahko tehu ako teraz ale viem ze uz nebudem stresovat nevoplati sa to.
Tak ta prosim za teba aj za to malinke v brusku tes sa je tam babusko a uzivaj si to plnymi duskami budes maminka 😍😘

Pardon ešte raz