Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@peppermint no zavolala som to hlavne kvoli priatelovi, povedala som sestricke ze mam pozitivny slabo a bolesti v podbrusku ale ze menzes mam dostat az za 12 dni. Ja by som tam nesla ale kedze minuly mesiac som to mala tak isto ze slabo pozitovne velke bolesti v podbrusku a potom som zacala krvacat a celu dobu obrovske zrazeniny tak priatel chce aby som tam isla. Tak mi sestricka povedala ze spravia komplex(t)ne vysetrenie
@judit_ka Ved jasne, ak mas problemy tak chod. Ale aj tak je zvlastne, ze mas este 12 dni do dalsej menstruacie. Ved to si mala len teraz ovulaciu. Pri ovulacii byvaju tiez bolesti v podbrusku. Je nemozne, aby si mala pozitivny test z tohto cyklu. Ak by si bola tehotna este z minuleho cyklu, tak to mas naozaj velmi slabe testy...Kedy si mala poslednu menstruaciu? Isto mas este 12 dni do dalsej?
@peppermint no menstruaciu som mala dostat cca 6.1 zvykne mi blbnut ale mesiace predtym prisla normalne na zaciatku mesiaca. Neprisla mi na zaciatku januara mala som slabo pozitivne a 27.1 som zacala mam vytok s kvapkamo krvy a strasne bolesti v podbrusi 28.1 som dostala menzes s tym ze trval do 1.2 ale celu dobu obrovske zrazeniny. Takze my skoncila pred 15timi dnami. A podla mojich vypoctov by mala cca prist za 12 ... ale kedze to v january nebolo ako malo byt netusim kedy som mala ovulaciu ani ci som tehu alebo ci som bola alebo co chapes
@judit_ka Ked si mala poslednu ms 28.1., tak si mala len nedavno ovulaciu. Mozno si tehotna, ale test to zatial nemoze zachytit. Test by mal ukazat tehotenstvo v den meskajucej menstruacie. Ak mas take zvlastne cykly, tak chod na prehliadku a nech ti lekar urobi hormonalny profil. 🙂
@peppermint Co potom mozu znamenat tie slabe ciarky na teste? Testy boli dvoch znaciek a vzdy vysla dokonca zosilnela o trochu. Vcera ma zacal boliet lavy prsnik na dotyk boli dost a dnes uz citim aj pravy ale nie tak velmi. Uplne som z toho v pomykove
@judit_ka Ak mas doma testy, tak testuj dalej. Vzdy z prveho ranneho mocu. Ak si tehotna, ciarka bude silniet. Uz zajtra by mala byt silnejsia ako na testoch, co si davala vcera 🙂 Drzim palce! 😉
@peppermint No ono prave ze na rannom neni vidiet nic az poobede ked spravim je tam druha ciarka takze aj s toho som zufala ze preco rano nic a poobede su dve. Citala som ze jedna mala slabu ciarku uz 8 dni pred ms a bola tehu tak ja uz neviem :D
@judit_ka Ahoj moja, ano ovulacne testy🙂 sleduje ovulku. Len ja mam nepravidelne ykly a tento posledny som maa najkratsi / 26 dnovy/ tak zacinam s testovanim skor 🙂 ale zatial sa podla mna nic nedeje....bojim sa aby toebol anovulacny cyklus. Slabe ciarky? Vsak to je suer nie?-) vies co by som ja dala za hociake 2 čiarky? 🙂 hlavne nech tvoja silnie a nech je vsetko v poriadku 🙂 drzim palceky 🙂
@peppermint este otazka ak som s priatelom mala nechranneny styk 8 a 11.2 s tym ze sa snazime. A mala som zrovna vtedy zaciatok plodnych dni je mozne aby uz bola na teste slaba ciarka? Ci toto mam radsej vylucit? ...
@sofija18 jaaj tak tiez mam cyklus hocijaky ani netusim kvoli tomu kedy mam ovulaciu :D ... no ano ale mam 12 dni do MS a skoncila mi 1.2 ... a teraz mam slabe ciarky takze netusim co je to vobec s tehu a divne je ze z ranneho nevidim na teste nic ale ked spravim na obed, poobede, vecer je tam ciarka
@dadulka271 Drzim palceky na dalsie snazilkovanie 😉...Snad tentokrat bude uspesne a najdes si coskoro // na testiku 😀
@salsalady ako Ti pisala nivea, bud v klude, uzivaj tehulkovanie...Aj mne jeden den bolo na prd uplne, dalsi den som bola ako znovuzrodena a mohla som cokolvek robit...Potom zas den, ze hrozne od zaludka, stale som chela len spat atd...To su hormony a tie su nevyspytatelne 😉...Pohladkaj za mna brusenko a pekne si oddychujte s drobcekom 😘

@judit_ka ano som sice tak opatrne sa tesime pre istotu.
to ano bolo by lepšie aspon tu krv.