Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava juj moja pekný duch na mamateste. Mne raz urobil tiež ducha ale tak že som ho ponorila do moču a keď sa naťahoval tak kukam že o čiarka tam srdce sa mi rozbilo slzy v očiach volám starkého môjho že nech sa pozrie rýchlo a keď sme tak naňho kukali asi o tri minúty // zmizli. Tak som otrčila gambu z nervov 😑 a odvtedy žiadny mamatest.
@matka295 moj bol do ruzova hned ako bol mokry a teraz tam duch je ale bezfarebny skor...mozno tam aj nieco bolo a odislo..tazko povedat.radsej nerozmyslam o tom asi to tak malo byt ze mala prist mrcha.nabuduce 🙂
@matka295 ale na mamatesty uz vela zien ponadavalo tak na tom urcite nieco bude
@luta13 dakujem moja 😘 posrate mamatesty 😂 si ma pobavila no aj presne vystihla 😝
@trblietava tak to asi malo byť ako vravíš niektoré veci nie sme schopné ovplyvniť hoci sa veľmi snažíme a veľmi chceme. Prajem ti moja aby to to netrvalo dlho a čoskoro si užívala tehotenstvo 😉😘 a dúfam že ja s tebou 😂
Babulky dnes som bola na tej genetike. Pytala sa ma na rodinu moju partnerovu ci boli dake postihy umrtia deti potraty a tak. Dokonca ci nasi bratranci sezternice maju zdrave deti a naco umreli nasi stary rodicia kolko mali rokov a z kolkych surodencov boli nasi rodicia a tak. Pytala sa ma ci mi robili dake vysetrenie kvoli tym dvom MA sa cudovala ze ani na hematologiu ma neposlali. Nakoniec mi krv vzala ona ze mi to urobi ci nemam daku trombofiliu ze keby trebalo nahodou daku liecbu a v utorok idem na prijem v stredu mi budu robit amnio. A predbezne vysledky budem mat od 12 do 48 hodin po amniocenteze potom ten ostatok do troch tyzdnov. Drzte palce aby nam to dobre dopadlo
@miska_hryzka No, že čo povedal doktor na to, že si mala celé tehu výtok? No tak ja budem ku koncu asi na záchode aj bývať :D
Žienky, duchovali vám dakedy Pepino testy?
Keď som bola prvýkrát tehotná, tak mi tehu najskôr ukázal Pepino a bolo to tak. Žiaľ, nedopadlo to nakoniec dobre...
ja neviem dievcata... kupila som ladymax 2v1.... a jasne ze som nevydrzala do zajtra rana... no a bol tam duch... nie som blazon lebo aj mm ho videl.... a este stale tam je, len to nedokazem vyfotit... skusam aj upravit foto ale prd vidno.. ale aspon ma tesi, ze som ho nevidela len ja sama... netesim sa este radsej kvoli minulej zlej skusenosti... dnes som 28Dc.. tak skusim este rano a potom asi az v pondelok.. uvidim este... inac podla alergovysetreni nemam celiakiu ani laktozovu intoleranciu... mam mierne znizeny enzym dao ci jak sa to vola... ma byt nad 10 a ja mam 8... ale podla doktora histaminovu intoleranciu nemam, kedze nemam prejavy.... ako pricinu potratu to nemozem brat.. v utorok mam vysedky zo stitnej a vo stvrtok hemato.. tak uvidime co bude....

@luta13 Ďakujem 🙂 Dnes mi mešká MS, ale oba testy som robila z toho istého moču včera večer. Skúsim urobiť aj zajtra ráno a uvidíme...