icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ejuska2586
22. jún 2017

@petuska18 Ale nieee. Aj ty? Nevadi, skusime to spoločne budúci mesiac...

petuska18
22. jún 2017

@ejuska2586 noo aj ja už trpím bolesti, nevadí 🙂 Ten hore vie presne prečo to je takto..další mesiac nám to vyjde, idem skusiť merať teplotu tak som zvedavá 🙂 Držím palčeky ♥

michaellab
22. jún 2017

Uvidis mozno ani nie ja cakam este týžden a robim test ale uz som nedockava

ejuska2586
22. jún 2017

@soncita22 Áno, vyzerá to na ňu.

adria88
22. jún 2017

@tonjadabik2 tak držím palce, musí to už výjsť, musíííí.... no ja nič nové, my sa už nesnažíme, málo času, ani bazalku už nemeriam a ani sexu moc nemáme, raz za čas sa pritrafí, muž skoro furt v robote, takže, ja už sa asi vzdávam, ako som si kedysi hovorila, nevzdám to, tak prišiel ten čas, že kašlem na to... asi to tak nemá byť, tak ani nebude... máme krásnu zdravú šikovnú dcérku a za tú som vďačná 🙂

rebeka211
22. jún 2017

@soncita22 ano,aj podla deticiek to sedi.Kde si na to natrafila?Ved to je strasne stara cast,uz davno som to videla.

elenita
22. jún 2017

@rebeka211 @soncita22 Ano, je to ona.... takze zas sa tu potvrdzuje, ze tu zeny prezentuju len to, co chcu... kratky vysek. No ale o tom je ta virtualna realita. Nikto nevie, aka je skutocnost. Ale tak hadam uz si ziadnu S(s)vokru nebudu musiet volat a budu zit ok aj s chlapciatkom.

ejuska2586
22. jún 2017

@petuska18 Mne sa už úplne spustila. Nevadí...

tonjadabik2
22. jún 2017

@adria88 jeej Dakujem ape som z teba smutna ze to tak rychlo vzdavas.. A o buly chcelo.neaky vylet dovolenku s manzelikom na tvoje plodne dni.a.ovulku a podari sa uvidis..ja tomu verim. Prosim ta nevzdavaj to. Ani ky uz neverime a nevzdavame to. Skuste.zozadu je velka sanca.

rebeka211
22. jún 2017

@elenita Neviem co tym presne myslis,ale nemam pocit,ze by tu ona nejako zavadzala inych.A toto bolo natacane uz pekne davno a odvtedy sa mohlo vela zmenit.😉

ejuska2586
22. jún 2017

Ved to je stara cast. Mala tam isla do prvej triedy a teraz ma uz 9 rokov. A uz ani nebyva tam - teraz si pise Senec...

trinka
22. jún 2017

@elenita ale veď to je asi spred troch rokov... či štyroch ...

elenita
22. jún 2017

Ja som zila v tom, ze to bolo minuly rok. Ale je fajn, ze sa jej podarilo usporiadat si zivot a doplnit rodinku 😉. Tak ma asi dobreho chlapa teraz a drzim im palce.

adria88
22. jún 2017

@tonjadabik2 Ďakujem, že to takto berieš, no nemusíš byť smutná kvôli mne 🙂 neviem ani kedy bude ovulka a minulý mesiac sme išli vždy od zadu ( 3x až 😀 ) a vidíš, dnes som 7dc... ja pri preventívke, čo bude v novembri si dám rovno všetky vyšetrenia, chcela som v septembri, no kašlem už na to... muž nepôjde nikam, povedal... takže AK by som aj ja bola zdravá, tak mi to asi nepomôže

soncita22
22. jún 2017

Kocky,ja som tym nemyslela nic zle! 😱 Len som to tak pozerala a sa mi zdalo,ze som ju uz niekde videla a potom som si spomenula ze tu na konikovi...🙂 Len som si nebola ista,ci to je ona alebo nie...ziaden zamer za tym,prosim, nehladajte! 🙂 Ved kazdemu sa moze stat ze bude mat v zivote problemy...nikomu ich samozrejme neprajem,ale aspon vidno,ze sa da vsetko riesit...🙂

matka295
22. jún 2017

Baby ja nemám slov .... Aha čo mi došlo......

elenita
22. jún 2017

@soncita22 ok, ja som tym tiez nemyslela nic zle. Koniec koncov, tiez momentalne riesim velmi vazne rodinne problemy. Tak aspon mam nadej, ze to moze dopadnut aj dobre 😛

trinka
22. jún 2017

@soncita22 ale veď jasne ! Všetci prajeme @olylili len to naj- zaslúži si ❤️

trinka
22. jún 2017

@matka295 to prečo???? 🤦🏼‍♀️😱

matka295
22. jún 2017

@kotatko12345 čo píšeš do IP? Nehnevaj sa na rozdiel od teba som tu zo seba a iných žien nerobila blázna tak sa láskavo spamätaj moja zlatá a buď rada že si rada. Radšej by si sa mala vyjadriť ku komentu vyššie kde jeden deň píšeš že čakáš Stelku a večer v ten istý deň že čakáš chlapca ..... nonstop klameš a chodíš sem provokovať, pritom nikomu na nič nevieš poskytnúť adekvátnu odpoveď a keď ide do tuhého tak sa odmlčíš..... Tak kto je tu potom krava? Ešte aj to zviera má viac rozumu ako ty 🐄

matka295
22. jún 2017

@trinka lebo som sa pár strán dozadu vyjadrila že ako je možné že sem chodí pravidelne provokovať nejaká krava a my ostatné ženy sme u, diskriminované lebo kotatko sa tvári že jej ubližujeme.......

trinka
22. jún 2017

@matka295 každom čítala všetky príspevky a poviem ti už mám tej @kotatko12345 plne zuby ... vytáča ma nenormálne a to som k nej bola slušná vždy ...

kotatko12345
22. jún 2017

@trinka ahoj.tak necitaj moje prispevky.
@matka295 a nikto mi neublizuje nebooj ..
a nerozoberaj ma tu zase ako to ty dobre vies @matka295 .
pekny den vam prajem

matka295
22. jún 2017

@trinka nemám slov.... Ja už fakt mám toho dosť každý deň čítam niečo o kotatko. Veď nech si žije a nech si bude aj neviem čo nech sa aj na ružového zajaca zmení ale nech nám dá pokoj a nech sa tu nevyjadruje lebo na ňu absolútne nikto nie je zvedavý. Môže si za to sama ale to sama!!!

matka295
22. jún 2017

@kotatko12345 nikto nie je na teba zvedavý..... A neprovokuj tu s tými rečami. Prečo by mala väčšina ignorovať teba jednu jedinú? Ty nemáš chrbtovú kosť a hanbu ti asi vyoperovali pri narodení aj so svedomím (to ani nevieš čo je však). Na tvojom mieste som ticho spokojná a už do tejto skupiny ani nepáchnem po tom všetkom čo si urobila. A nezabudni ZA TO VŠETKO SI MÔŽEŠ SAMA!!!

kotatko12345
22. jún 2017

@matka295 Ach jaj .nemam slov.Pekny den prajem a uz mi nepis....PS:nezn

myskahryzka
22. jún 2017

@matka295 Mozno by bolo fajn, zase sem dat link na to forum, kde sa presne vykreslil jej charakter. Tu sa hra na uzasnu mamicku a skvelu zenu, poradkynu vsetkym tehotnym a netehotnym.. a tam sa chovala ako sedemhlavy drak. Myslim, ze @mokilko to sem vtedy pridala.

tonjadabik2
22. jún 2017

@adria88 moje zlatko..rltak trapi ma to..ako moze tvoj.muzik povedat ze nikam nejde? On nechce babo? Jemu natom nezalezi? Ja som mojmu povedaoa a pen tisko prikyvol haha 😀 alenon chce a snazi sa ako niekedy az.moc 😀 velmi v budem drzat palce.musis nanho zenskou taktikou 😈 vies.. Ja som povedala ze niekam pojdeme na vylet alebo na.chatu ta este ide zarobit a ze jiekde pojdeme.my nikam nechodime..ved tiez niesu peniaze ape aspon raz za niekolko rokov ta tajne dufam..teraz aspon pojdeme ku mame na dvor bereme bazen nech sa deti cabraju a sa kus opalim navarime gulas.. Snad pojdeme ak sa mu bude chciet. Ale ja viem ako nanho..heh

trinka
22. jún 2017

@kotatko12345 to sa žiaľ vo verejnom fóre nedá... nečítať.

trinka
22. jún 2017

@matka295 😡 Nedaj sa! Fakt ma ta žienka vytáča a myslím že tu už viaceré vytocila do nepríčetna...