Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ejuska2586 noo aj ja už trpím bolesti, nevadí 🙂 Ten hore vie presne prečo to je takto..další mesiac nám to vyjde, idem skusiť merať teplotu tak som zvedavá 🙂 Držím palčeky ♥
Uvidis mozno ani nie ja cakam este týžden a robim test ale uz som nedockava
@soncita22 Áno, vyzerá to na ňu.
@tonjadabik2 tak držím palce, musí to už výjsť, musíííí.... no ja nič nové, my sa už nesnažíme, málo času, ani bazalku už nemeriam a ani sexu moc nemáme, raz za čas sa pritrafí, muž skoro furt v robote, takže, ja už sa asi vzdávam, ako som si kedysi hovorila, nevzdám to, tak prišiel ten čas, že kašlem na to... asi to tak nemá byť, tak ani nebude... máme krásnu zdravú šikovnú dcérku a za tú som vďačná 🙂
@petuska18 Mne sa už úplne spustila. Nevadí...
@adria88 jeej Dakujem ape som z teba smutna ze to tak rychlo vzdavas.. A o buly chcelo.neaky vylet dovolenku s manzelikom na tvoje plodne dni.a.ovulku a podari sa uvidis..ja tomu verim. Prosim ta nevzdavaj to. Ani ky uz neverime a nevzdavame to. Skuste.zozadu je velka sanca.
Ved to je stara cast. Mala tam isla do prvej triedy a teraz ma uz 9 rokov. A uz ani nebyva tam - teraz si pise Senec...
Ja som zila v tom, ze to bolo minuly rok. Ale je fajn, ze sa jej podarilo usporiadat si zivot a doplnit rodinku 😉. Tak ma asi dobreho chlapa teraz a drzim im palce.
@tonjadabik2 Ďakujem, že to takto berieš, no nemusíš byť smutná kvôli mne 🙂 neviem ani kedy bude ovulka a minulý mesiac sme išli vždy od zadu ( 3x až 😀 ) a vidíš, dnes som 7dc... ja pri preventívke, čo bude v novembri si dám rovno všetky vyšetrenia, chcela som v septembri, no kašlem už na to... muž nepôjde nikam, povedal... takže AK by som aj ja bola zdravá, tak mi to asi nepomôže
Kocky,ja som tym nemyslela nic zle! 😱 Len som to tak pozerala a sa mi zdalo,ze som ju uz niekde videla a potom som si spomenula ze tu na konikovi...🙂 Len som si nebola ista,ci to je ona alebo nie...ziaden zamer za tym,prosim, nehladajte! 🙂 Ved kazdemu sa moze stat ze bude mat v zivote problemy...nikomu ich samozrejme neprajem,ale aspon vidno,ze sa da vsetko riesit...🙂
@kotatko12345 čo píšeš do IP? Nehnevaj sa na rozdiel od teba som tu zo seba a iných žien nerobila blázna tak sa láskavo spamätaj moja zlatá a buď rada že si rada. Radšej by si sa mala vyjadriť ku komentu vyššie kde jeden deň píšeš že čakáš Stelku a večer v ten istý deň že čakáš chlapca ..... nonstop klameš a chodíš sem provokovať, pritom nikomu na nič nevieš poskytnúť adekvátnu odpoveď a keď ide do tuhého tak sa odmlčíš..... Tak kto je tu potom krava? Ešte aj to zviera má viac rozumu ako ty 🐄
@matka295 každom čítala všetky príspevky a poviem ti už mám tej @kotatko12345 plne zuby ... vytáča ma nenormálne a to som k nej bola slušná vždy ...
@trinka nemám slov.... Ja už fakt mám toho dosť každý deň čítam niečo o kotatko. Veď nech si žije a nech si bude aj neviem čo nech sa aj na ružového zajaca zmení ale nech nám dá pokoj a nech sa tu nevyjadruje lebo na ňu absolútne nikto nie je zvedavý. Môže si za to sama ale to sama!!!
@kotatko12345 nikto nie je na teba zvedavý..... A neprovokuj tu s tými rečami. Prečo by mala väčšina ignorovať teba jednu jedinú? Ty nemáš chrbtovú kosť a hanbu ti asi vyoperovali pri narodení aj so svedomím (to ani nevieš čo je však). Na tvojom mieste som ticho spokojná a už do tejto skupiny ani nepáchnem po tom všetkom čo si urobila. A nezabudni ZA TO VŠETKO SI MÔŽEŠ SAMA!!!
@matka295 Ach jaj .nemam slov.Pekny den prajem a uz mi nepis....PS:nezn
@adria88 moje zlatko..rltak trapi ma to..ako moze tvoj.muzik povedat ze nikam nejde? On nechce babo? Jemu natom nezalezi? Ja som mojmu povedaoa a pen tisko prikyvol haha 😀 alenon chce a snazi sa ako niekedy az.moc 😀 velmi v budem drzat palce.musis nanho zenskou taktikou 😈 vies.. Ja som povedala ze niekam pojdeme na vylet alebo na.chatu ta este ide zarobit a ze jiekde pojdeme.my nikam nechodime..ved tiez niesu peniaze ape aspon raz za niekolko rokov ta tajne dufam..teraz aspon pojdeme ku mame na dvor bereme bazen nech sa deti cabraju a sa kus opalim navarime gulas.. Snad pojdeme ak sa mu bude chciet. Ale ja viem ako nanho..heh
@kotatko12345 to sa žiaľ vo verejnom fóre nedá... nečítať.

@petuska18 Ale nieee. Aj ty? Nevadi, skusime to spoločne budúci mesiac...