icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

janush
26. aug 2017

@monikalex
podla mna nic z toho....

illy25
26. aug 2017

@ikonica
@biela_sova takze hotovo,manzel sa uz vytesuje. Rano som mu gratulovala k meninam so zabalenym balickom ...len tak v baliacom papieri to bolo a on vravi ze: co tu budee a 2 a pol rocny syn zahlasil ze...auto tam budeee 😀. Sme sa zasmiali a isiel nato: rozbalil dupacky s napisom: Chceli ste ma,tak tu ma mate. A tehu testik padol na zem ked roztahoval tie dupacky,tak ten hned nezbadal, no kukal ako puk na tie dupacky,cital napis,no akoby nechapal,ale to len tak spracovaval 😀 tak som k tomu este vyhrnula tricko a na bruchu bolo napisane Ahoj ocinko. Potom som este dvihla tehu testik,....zacal ma objimat aj slzicky mu vysli a aby som nezabudla...cele som to tajne kamerovala fotakom polozenym na stole 😀

stratenanajdena
26. aug 2017

@anjelicek26
@ikonica
ja tam tiež vidím na prvých dvoch dve veľmi slabulinké čiarky.
Vďaka za tip na ten test dr. max.

ikonica
26. aug 2017

@illy25 supeeeer gratulujem... u nas to prvy krat nebolo take 'romantikus estetikus' len som mu povedala ze som si robila test a bola u doktora ale ked sa zas zadari nieco vymyslim.... myslim oznamenie tehu manzelovi 🙂

iwulqa
26. aug 2017

Vrchni streda spodny dnes 😊☺️ pekne tmavneme.

nikusiak9
26. aug 2017

@iwulqa, gratulujem. kedy ti ma prist ms ci uz meska?

reva6
26. aug 2017

@iwulqa ahoj ty nemas nahodou aj septembrove babo ?

iwulqa
26. aug 2017

@nikusiak9 ahoj netusim mam posunuty cyklus ovu som mala az 35 dc takze netusim ledyala prist

@reva6 ahoj ano mam 😊

reva6
26. aug 2017

@iwulqa my je povedome meno tvoje na mk.. do septembroviek tiez chodis? .... inak aj ja som na tom presne ako ty teraz tiez mam pozitivny test dneska tak ako ty .. 🙂

reva6
26. aug 2017

@iwulqa dokoncia tie iste testy :D kazdopadne ti gratulujem a chem sa ta spytat ci nemas strach :D lebo ja mam tolko myslienok a otazok a strach z uspavania a chodenia von :D atd... :D

synda11
26. aug 2017

@biba12 nech odfoti blizsie a da do negativu...negativ ukaze kazdy tien

iwulqa
26. aug 2017

@reva6 my sme chceli maly rozdiel, ale dnes som mala take myslienky ze ako to dam lebo maly bol strasne zly. Hej chodim do septembroviem a tebe uz meskala kolkoS a ltory tt si?

simbatko
27. aug 2017

Dobre ranko.Dnes rano robeny..Vidite tam nieco??Dakujem

reva6
27. aug 2017

@iwulqa meskaju cca 3 4 dni asi ale minule som mala dlllhy cyklus tak to neberem ani ze meska proste vysiel pozityvny test o stvrtok vecer a bolo :D

daduska_maminka
27. aug 2017

@simbatko žiaľ negatívny :(

yennn
27. aug 2017

@simbatko vidim slabunku ciarku nalavo od tych umelohmotnych kruzkov

loginexistuje
27. aug 2017

@cellesta inak neni u vas labak medirexu za poplatok tusim 7 eur ti urobia odber a vysetrenie na hcg a mas to do hodiny

simbatko
27. aug 2017

@yennn aj ja ju tam vidim..len sa bojim sklamania

yennn
27. aug 2017

@simbatko drzim palce 😘 Ale slubujem ze nie som z tych, co chcu druhym davat falosne nadeje. Dalsi testik si sprav pozajtra rano - hcg stupa obden, pri takejto slabulinkej ciarke by si zajtra rozdiel nevidela

solene
27. aug 2017

@simbatko vidim! Gratulujem 😊

simbatko
27. aug 2017

@yennn spravim tak za 2-3dni.....Dakujem😘

simbatko
27. aug 2017

@solene Neviem ci sa daaa ale ta ciarka neni ruzova cela ale iba spodok a vrch...spravim dalsi za cca 2-3dni...

solene
27. aug 2017

@simbatko ak by tvoje telo neprodukovalo hormón HCG, tak myslím, že by si z nej nemala ani náznak 😉

sharpey
27. aug 2017

Ahojte žienky moje uv všetko dobré dopadlo

simbatko
27. aug 2017

@solene tak dufam ze za par dni najdem silnejsiu ciarku..Mozem sa opytat??Uhniezdovanie:Spinenie par dni??Mala som taky hnedasty vytok..vzdy len rano...a inak nic..

solene
27. aug 2017

@simbatko ja osobne som uhniezdovanie vôbec necítila. Menzes pravidelný ako hodinky a keď mi meškal týždeň, išla som gynkovi, že mám asi nejaký problém. Vôbec som sa necítila tehu. A on že nech si spravím test a potom má pošle na krv ak bude pozitívny. A ja že zbytočne, že určite nie som tehu, fakt som bola v maxi forme. No o 2 dni na to som si ten test spravila a krásne 2 čiarky 😍 O ďalšie 2 dni som si robila další, lebo som tomu neverila, absolútne žiadne príznaky som nemala... čiže ja za seba o uhniezdovani nemôžem povedať nič. Sú baby, ktoré to cítia.

simbatko
27. aug 2017

@solene no naparadu..Tak super❤Vsak uvidim..ozaj tam vidis naznak tej ciarky??

solene
27. aug 2017

@simbatko je úplne jasná, nepochybujem vôbec!!! 😍😍😍

simbatko
27. aug 2017

@solene Tak dufam ze budes mat pravdu...a bude to tam ak nie nevadi...Jedno uz mam dieta...ale tak clovek sa tesi...ze asi asi bude nieco...Dakujem❤😘

stratenanajdena
27. aug 2017

@simbatko vidím slabulinkú čiarku sruhú