Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ikonica
@biela_sova takze hotovo,manzel sa uz vytesuje. Rano som mu gratulovala k meninam so zabalenym balickom ...len tak v baliacom papieri to bolo a on vravi ze: co tu budee a 2 a pol rocny syn zahlasil ze...auto tam budeee 😀. Sme sa zasmiali a isiel nato: rozbalil dupacky s napisom: Chceli ste ma,tak tu ma mate. A tehu testik padol na zem ked roztahoval tie dupacky,tak ten hned nezbadal, no kukal ako puk na tie dupacky,cital napis,no akoby nechapal,ale to len tak spracovaval 😀 tak som k tomu este vyhrnula tricko a na bruchu bolo napisane Ahoj ocinko. Potom som este dvihla tehu testik,....zacal ma objimat aj slzicky mu vysli a aby som nezabudla...cele som to tajne kamerovala fotakom polozenym na stole 😀
@anjelicek26
@ikonica
ja tam tiež vidím na prvých dvoch dve veľmi slabulinké čiarky.
Vďaka za tip na ten test dr. max.
@simbatko žiaľ negatívny :(
@cellesta inak neni u vas labak medirexu za poplatok tusim 7 eur ti urobia odber a vysetrenie na hcg a mas to do hodiny
@simbatko ja osobne som uhniezdovanie vôbec necítila. Menzes pravidelný ako hodinky a keď mi meškal týždeň, išla som gynkovi, že mám asi nejaký problém. Vôbec som sa necítila tehu. A on že nech si spravím test a potom má pošle na krv ak bude pozitívny. A ja že zbytočne, že určite nie som tehu, fakt som bola v maxi forme. No o 2 dni na to som si ten test spravila a krásne 2 čiarky 😍 O ďalšie 2 dni som si robila další, lebo som tomu neverila, absolútne žiadne príznaky som nemala... čiže ja za seba o uhniezdovani nemôžem povedať nič. Sú baby, ktoré to cítia.
@simbatko vidím slabulinkú čiarku sruhú

@monikalex
podla mna nic z toho....