Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahoj žienky. Len sa chcem spýtať na názor ... Nezdá sa Vám na tomto testíku niečo ?

@simona_simi na tom samotnom nic , ale na tych hore vyzsie viditelne ciarky ...
@saminko1 Samotný je tehu a ostatok sú ovú to je nič ... Ovu je slabý :/
@simona_simi mne sa po priblizeni tam zda ciarka
@nikusiak9 Aj mne sa niečo blisne ale nie som si istá 🙂
@simona_simi jasne ze tam je a krasna ruzova 🤗👍
@prskavka2223 moja ani raz som nebola na cisteni vzdy sa to vycistilo same, a teraz neviem mam ist na kontrolu az 13.9 ale verim ze nebudem musiet ist.
@liara30 ahoj odpoviem ti na tu otazku ja ked nevadi, zial asi ani oral alebo aspon tak aby si nedosiahla orgazmus lebo problem je pri orgazme sposobuje stahy maternice. Skus vydrzat robite to pre babo ja viem je to tazke aj my sme mali zakazany sex. Ale ver da sa to vydrzat. A ked nie uplne tak aspon este dva tyzdne 😉😊
@iwulqa inak teraz vsimam ze si zo senca 😉...ku komu chodis na gyndu? Ja chodim do kralovej pri senci 🙂
@prskavka2223 Fááákt niečo vidíš ? Ale na tom samotnom lebo tie hore sú ovu testy to je nič 🙂
@simona_simi hej hej na tom samotnom ty na zivo na nom ju nevidis? 🙂
@prskavka2223 Mne sa tam niečo marí ale, kým to nie je úplne jasné nie som si istá 🙂 Nie je taká krásna zreteľná to je to ... A už som takto skúšala DIGI a vyšlo mi mínus veľakrát ... Ovu mám zatiaľ slabšie myslíš, že by to mohlo byť tehu ?? MS má prísť v nedeľu, Ovu testy nerobím len teraz kvôli tehotenstvu som skúšala ale ovulka netuším, kedy bola 🙂 Kedy by mi mohol ukázať test viac ? Ďakujem ani nevieš ako si mi zlepšila večer :* keby to tak pekne vidím ako ty ale ja som neni taká "duchová" asi :D
@simona_simi neboj aj ja doma testujem kazdy mesiac a nahybam testy k takemu svetlu a pri takom a hentakom povrchu len aby som objavila nieco na nom 🤣🤣🤣,ale proste to je ta tuuuzba mat miminko. Ja na tvojom vidim dusika a je aj pekne hruba aj ruzova ciarka co je super. Teraz testni tak v stredu mala by byt silnejsia 🤗...drziiim palce nech ciarka silnie 🙂...aj mas nejake pocity?
@simona_simi ahoj, na tejto poslednej fotke na tehuteste sa mi mari slabucky dusik druhej /, no nejde mi to zatial ani upravit, je to slabucke zatial...Velmi na Teba myslim, nech Ti v nedelu MS nepride a nech sa Ti na testiku zjavia vytuzene // 🙂

@kukurica77 ďakujem 🙂 verím, že pôjde všetko hladko 😉