icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

hennyinnsbruck
6. nov 2017

@rebeka211 no zaujímavé asi sú predsa citlivé🤔

mimusa1997
6. nov 2017

@kasandra999 tak skús ten digitálny Clear Blue, ak si tehu, ukáže ti aj týždeň, v kt. si 🙂

visnacka
6. nov 2017

Zdravím žienky, opäť jedna z mojich kamarátok sa rozhodla byť tehotná, pár dní jej meškala menštruácia a mala takýto test, a dnes jej meškajú už dva týždne ale test ešte nemá bude robiť zajtra ráno, myslíte že tam začína byť niečo vidieť ? Podľa mňa zajtra bude test s dvoma čiarkami určite.

zuzicka256
6. nov 2017

@visnacka ahojky, nic nevidim, ale ako pises, nech skusi este ❤ drzim palceky ❤

trinka
6. nov 2017

Och baby... poobede... nechce sa mi to absolvovať do tretice (mám za sebou dva mikropotraty- posledný v septembri)

zuzicka256
6. nov 2017

@trinka pekna ciarocka teda panecku 🙏 drzim ti palceky silno naozaj ❤

laydy7777
6. nov 2017

@trinka pekna ciarka. Drzim palceky nech to dobre dopadne.✊

nivea777
6. nov 2017

@visnacka po 2tyzdnocj meskania uz musi mat take kolajnice ze aj poobedny moč jej musi ukazat //

nivea777
6. nov 2017

@trinka tebe meska uz dlho,nie?si tu davala davnejsie pozitívny test..ci sa mylim?

trinka
6. nov 2017

@nivea777 mešká 22 dni - mala som v septembri mikropotrat, po docisteni neprišla ... a ani dávala som jeden test pozit, ale to bol vadny test, lebo som aj neskôr písala že bič z toho ostatne boli negat. Ráno som si urobila (vid foto), lebo som chcela ísť k dokymu nech mi teda pichne vyvolávačku ... a že urobím test ... niečo sa mi marilo... tak poobede že si urobím inú značku, že isto blbosť ... (neviem či ma chápeš )

nivea777
6. nov 2017

@trinka urcite zajdi k dr nech ta pozrie

kasandra999
6. nov 2017

@mimusa1997 ahoj dik no ale už aj klasické by mi mali ukázať, ak som no nie? Idem začať piť alchemilku nech mi príde ms 🤔

trinka
6. nov 2017

Idem, idem... som na ceste

reyka
6. nov 2017

Čo si o tomto mám myslieť? Vadny test? Je ešte priskoro, 24 DC. Pripájam aj další test, robený o hodinu neskôr, prvý test robený po čase bez cikania 3 hod. Čo to môže byt...

janamexico
6. nov 2017

@reyka dala si vela mocu sa rozmocil aj ja som mala taketo mne osobne tieto kazetkove nevyhovovali ja som mala najradsej do prudu mocu 😊 vyskusaj iny a uvidis drzim palceky😊

reyka
6. nov 2017

@janamexico aha dobre teda, diky moc 🙂

mimuska18
6. nov 2017

Ahojte clearblue plus ráno niečo sa mi tam marí pozriete sa mi na to prosím vás 🙂

zuzannaaa
6. nov 2017

@hennyinnsbruck preco ved uz tehu si

danielina30
6. nov 2017

@mimuska18 mne sa tiez nieco mari, skus ho rozobrat a tak odfotit. kedy mas mat mrchu?

hennyinnsbruck
6. nov 2017

@zuzannaaa hej ale minulý rok odislo babo s ms. . Takze uvidime,este sa netesím.

pisulka27
6. nov 2017

@mimuska18 ano daco tam je 🙂

mimuska18
6. nov 2017

@danielina30 skúšala som rozobrať ale to mi nepomohlo lebo v tom teste sa dá rozobrať len zadný kryt a ms čakám za 2-3dni

mimuska18
6. nov 2017

@pisulka27 ďakujem za odpoveď 🙂

janamexico
6. nov 2017

@mimuska18 no nieco sa tam rysuje ☺

rebeka211
6. nov 2017

@hennyinnsbruck Ozaj,a drahemu si uz nieco naznacila,ci to bude prekvapko? 🙂

hennyinnsbruck
6. nov 2017

@rebeka211 nie nie povedala. . 😊ja neviem čakať😂 sme sa mojkali na posteli,som mu strcila digi do ruky.ze neveri. . 😂😂😂a ja jemu mal si pravdu s tym ze to das na 1 supu .A 5min bol taký mimo😂😂😂
Ale hneď som vravela kľud, uvidíme čo bude u lekárky budúci týždeň..

trinka
6. nov 2017

@nivea777 ého gynekológa prajem každej snazilke! Prisla som s malou dušičkou, vysvetlila čo je vo veci- aj slzička ukapla... vravím že už to treti krát nezvládnem a že sme neplánovali...a pán doktor? Vystiskal ma a že to bude dobre, že neplánovane sú najlepšie, že sa nemám trápiť. Urobil mi usg... je veľmi skoro ale niečo sa tam zhlukuje 🙈... hneď mi zobral krv, že mám zajtra zavolať o výsledky a ak bude hcg pozitívne mám hneď volať do Ke, aby ma promptne vyšetrili a nasadili fraxiparin! Baby ja som odchádzala ako obdarená! To je u mna doktor s veľkým D!!!! tak na mna zajtra myslite!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

mimuska18
6. nov 2017

@janamexico ďakujem za odpoveď🙂

olylili
6. nov 2017

@karmela ahoooooj tak ako sa máte dievčatá o chvíľu máte deň D😊 ako sa cítiš ideš sekciou? My už máme 8 kíl a prve očkovanie za sebou 😊

rebeka211
6. nov 2017

@hennyinnsbruck Vidis,vymenila si partnera a hned sa cosi udialo.Asi je to znamenie,ze vy dvaja ste to prave pre spolocneho potomka. 😉