icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
7. nov 2017

@reyka skus ist ku oknu na denne svetlo a tam test odfot, tu je to velmi zle vidiet na tychto foto...To je Pepino test, ci?...nazivo nieco vidis, aspon dusika?

luta13
7. nov 2017

@trinka nadherne //...verim, ze poobede budes stastna, pretoze Hcg bude super 😉...ja myslim na Teba odteraz, az kym si neprecitam vysledok 🙏 ...Prajem krasny dnik 🌞😘

luta13
7. nov 2017

@trinka trosku stmavena foto 😉

luta13
7. nov 2017

@danielina30 Dakujem...Je to moj anjelik malicky 😇

luta13
7. nov 2017

@hennyinnsbruck neboj moja, zvladnes to aj bez cigariet...Viem, ze si nervozna, aky bude vysledok vsetkeho, ale cigarety Ta v skutocnosti este viac znervoznia, zistila som to, ked som prestala fajcit (z dovodu // )...Dodnes nefajcim, v Januari to bude uz 3 roky a som na seba za to hrda, kedze mm ma dokaze casto vytocit do nepricetnosti!...Ale pomyslenie ist si zapalit ma vobec nelaka (fajcila som 16 rokov!!! )...Viem, ze by mi po tolkej dobe bolo riadne zle...A stale kojim, takze nie...Pri prvom som zacala fajcit, ked mal 4 mesiace a kojila som pritom 3 roky!...Hnus!...Fuj!...Za tie roky som si vypocula vela negativ od rodiny a znamych na moju osobu v suvislosti s kojenim a fajcenim, precitala vela clankov o vplyve cig.na vyvijajuci sa plod, videla fotky zo sona, ako vnima dieta v brusku cig.dym atd. a tak som si povedala, ze ked budem znovu tehulka, fajcit nebudem ani pocas tehu a ani pocas kojenia...A aj som to dodrzala a tesi ma to...Mm fajci a pije pivo - smrdi mi jeho pokozka, jeho ruky, jeho oblecenie...Hnusne je to a aj malemu to isto nevonia, ked ho nosi na rukach...Pises, ze si pozitivne naladena, tak nech Ti toto usmevne naladenie zostane aj nadalej...Prajem Ti krasny den a ver drobcekovi, ze je tam, kde byt ma ❤

reyka
7. nov 2017

@luta13 aj ten mini duch ktorý sa objavil okamžite zmizol takze asi z toho naozaj nič nebude 😔

reyka
7. nov 2017

@luta13 ano pepino

mimiqa
7. nov 2017

@luta13 anielik maly 😘

luta13
7. nov 2017

@reyka ked dlhsie a zblizsia pozriem, vidim slabuckeho dusika, no je to velmi jemne...Neviem, ci aj ja nemam vidiny...Kedy Ti ma ne-prist MS?...Pockaj, ci pride, ak nie, potom testni...Skor to nema vyznam, zbytocne budes sklamana...

reyka
7. nov 2017

@luta13 no dnes mám 25 DC, duphaston som dobrala v nedeľu tak si myslím že za 2-3 dni dôjde MS, predtým som mala aj 40-50 DC...zajtra odchádzam na 3 dni do nemecka, tak si asi “na cestu” kúpim ešte test a testnem za 2-3 dni. Test som si spravila kvôli strašným bolestiam podbruska a pŕs čo som nikdy nemala 😖 ale ďakujem ti za odpoved ❤

luta13
7. nov 2017

@reyka pozri, je to tam nalavo duch, ci mam haluze uz a je to moc nalavo, aj ked Pepino ma / dost nalavo?...Jednoznacne testuj zas za 2 dni Pepinom, nech mas rovnaky typ testu 😉...Drzim palceky a hod sem poto zas fotecku 🙂

luta13
7. nov 2017

@melindusinka Drzim palceky, nech to v pohode zvladnes a verim, ze operacia dobre dopadne...Daj nam potom vediet, co Ti nasli na krcku, kedze Ti to nepovedali do telefonu...Asi to mimomaternicove, ako povedala saravalentina...No drz sa! 😉

reyka
7. nov 2017

@luta13 aha aha vidím aj ja niečo, no dobre teda tak otestujem za 2 dni a potom dám vedieť 🙂 ďakujem ti moc ❤

luta13
7. nov 2017

@karmela ano to mal obute tatove nove papuce a este aj naopak (prava, lava) haha...No pohladkaj za mna brusenko a ak mas novu fotecku s bruskom, posli do IP, rada pozriem, aka si gulatucka...Krasny dnik vam prajem babulky moje 🌹😘

luta13
7. nov 2017

@reyka nemas zaco dakovat, ja len nech Ti to vyjde Ti prajem 😉...A naco ides do DE? a kam presne?

reyka
7. nov 2017

@luta13 to by bolo moooc fajn keby to vyšlo 🙂 Leipzig, Bad Gottleuba, svetová výstava psov 🙂

luta13
7. nov 2017

@reyka no to ides na severo-vychod DE...ja byvam na uplnom zapade dole 😉...Tak si uzi vystavu 😉

reyka
7. nov 2017

@luta13 ďakujem krásne 🙂 škoda škoda to by som ti doniesla testy aby si sa na ne mohla pozrieť aj na živo hahah 😂

pisulka27
7. nov 2017

@reyka mne sa tiez zda ze tam uplne nalavo nieco vidim. drzim palce

reyka
7. nov 2017

@pisulka27 ďakujem 🙂 snaaaaad 😍

kukurica77
7. nov 2017

@trinka silno,silno,silno drzim palce🙏

mimusa1997
7. nov 2017

@kasandra999 no mali by ti, ale ak mas malo hcg horm. v tele tak nemusia. Ten digi je najcitlivejsi, za pokus nedas nic. Ak ti ten neukaze, tak niesi 🙂

trinka
7. nov 2017

@mimusa1997 Digi nie je najcitlivejší! Veď je 25 citlivosť!

sabinka277
7. nov 2017

Baby vidieť to tam??? 9 dní mešká..

enusamt
7. nov 2017

@sabinka277 pekne vidno 🙂

enusamt
7. nov 2017

@blonder ahojík.. ako s odstupom času? tmavnú čiarky? 🙂

butterfly333
7. nov 2017

@trinka drzím palčeky moja.

sara34valentina
7. nov 2017

@sabinka277 ano🙂

nivea777
7. nov 2017

@sabinka277 na take dlhe meskanie takmer neviditeľna ciarka..ale tak mozno si mala posunutu ovu..hlavne je aby ciarka tmavla

zuzannaaa
7. nov 2017

@hennyinnsbruck neboj uz nepride ms 9 mesiaou 🙂