Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ivusik1111 testni zas za 2 dni a uvidis, ci bude v limite...Verim, ze ano 😉...Prajem Ti to 🙏
@hennyinnsbruck ahoj, skúšala si test poobede?
@luta13 na ničom...prišli dnes poobede...
@sabinka277 to ma mrzi
@sabinka277 to mi je luto :( a co ti povedal dr.?
Ahojte dievčatká! Veľmi by ste mi pomohli, keby ste mi poradili. Už sme na ceste k ICSI. Momentálne beriem Zinnat, prvý deň kvôli streptokokovi, ktorý musí byť preč aspoň na tedy, kým mi dajú do bruška embryiko.. ICSI je naplánované na koniec decembra, čiže nie na tento cyklus, čo príde, ale na ten ďalší. Moja otázka znie: Môžem to troška poponáhľať a chcieť ICSI tento cyklus ktorý príde? MS mi má prísť 29.11. Nemajú vplyv antibiotiká na lieky a injekcie, ktoré si budem aplikovať po 29.11.? A nemajú vplyv na niečo, prečo by som mala čakať? Vlastne, po ANTB by som si aplikovala lieky na stimuláciu po cca 16 dňoch. Dievčatá moje, veľmi vám ďakujem za akúkoľvek radu.
@trinka volala si? Mas vysledky? 😍
@sabinka277 je mi to luto, no hlavu hore, tento cyklus je vas a snad vam to vyjde teraz 😉...Boh Ta zehnaj! 🙏😘
@petra102 ahoj...ja sa nevyznam v tomto vobec a myslim, ze Ti neporadi vela zienok, ale mozno poradia nieco, co Ti pomoze v rozhodovani...Skusala si to konzultovat so svojim gynekologom?...Co Ti na to povedal?...Je to vhodne urychlovat vsetko?...No jednoznacne Ti drzim silno palceky, nech sa Ti embryjko krasne udomacni pod srdcom a nech si ho spokojne a v zdravi vynosis az do stastneho konca!...Boh Ta zehnaj 🙏❤
@petra102 Ahoj.Nikto z nas tu nie je dr. a ty sa tu pytas dost vazne veci.To by si mala prekonzultovat v tom centre kam sa chystate.Ak mas streptokoka,tak podla mna to nie je teraz vhodne a ten mesiac ta uz nezabije.Beres antibiotika,tak na tvojom mieste by som nespekulovala. 😉 Oni predsa vedia co robia,tak to nechaj na nich.Nechci zbytocne riskovat a neboj,na babo sa oplati pockat. 😘
Prajem vela trpezlivosti 🙏
@looola nie skusim piatok ráno.
@hennyinnsbruck Ty si tu tusim medzi poslednymi, co este nespime - ja uz idem tiez, som velmi unavena...Dobru noc Ti prajem 😉🌜
@luta13 ja som bola v robote. . . 😊
Dobrú nocku prajem
@hennyinnsbruck urcite si riadne unavena z roboty...Utekaj spat, potrebujes vypnut uplne 😉

@luta13
Ďakujem snáď to vyšlo len neviem či možem rátať výsledok po limite vieš :(