icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ivusik1111
8. nov 2017

@luta13
Ďakujem snáď to vyšlo len neviem či možem rátať výsledok po limite vieš :(

luta13
8. nov 2017

@zitusss ako si dopadla na kontrole?...Zistil Ti tehu, ci?...Pisala si, ze si mala ist na vyvolavacku, bral Ti aj krv na Hcg? Daj vediet...Na testiku vidim ducha, skus testovat zas za 2 dni 😉...Drzim palceky 🙂

luta13
8. nov 2017

@ivusik1111 testni zas za 2 dni a uvidis, ci bude v limite...Verim, ze ano 😉...Prajem Ti to 🙏

lea43
8. nov 2017

@luta13 dakujem snad bude vsetko ok.som opatrna mam 2potraty za sebou :(

luta13
8. nov 2017

@lea43 Drzim palceky, aby ste to potiahli tentokrat do uspesneho konca - do tretice vsetko dobre 😉 ...Boh s vami obomi! 🙏❤

luta13
8. nov 2017

@karmela ze "predvianocna gula" - haha, no teraz je vtipny, co?...Mm mi zas hovoril "balon", ked sme sa ledva vo dverach obisli - pri prvom tehulkovani to bolo...Pri druhom sme to obaja tak hovorili automaticky 🎈😂

luta13
8. nov 2017

@reyka ano, ciarku mas presne na tom mieste ako mala @milasik 😉

reyka
8. nov 2017

@luta13 zajtra ráno je deň D 🙂 určite dám vedieť ako to dopadlo aj s fotkou, už som mala ale nutkanie spraviť teraz, škoda že mám len jeden test 😂

looola
8. nov 2017

@hennyinnsbruck ahoj, skúšala si test poobede?

luta13
8. nov 2017

@reyka pekne len vydrz do rana 😉...Uvar si kakao a vyloz nozky a relaxuj, nech Ti cas rychlejsie ubehne ☕😘

sabinka277
8. nov 2017

@luta13 na ničom...prišli dnes poobede...

olylili
8. nov 2017

@karmela vydržíte!!!😘 A neskutočne sa na vás teším ❤❤❤❤

trinka
8. nov 2017

@sabinka277 to ma mrzi

pisulka27
8. nov 2017

@sabinka277 to mi je luto :( a co ti povedal dr.?

petra102
8. nov 2017

Ahojte dievčatká! Veľmi by ste mi pomohli, keby ste mi poradili. Už sme na ceste k ICSI. Momentálne beriem Zinnat, prvý deň kvôli streptokokovi, ktorý musí byť preč aspoň na tedy, kým mi dajú do bruška embryiko.. ICSI je naplánované na koniec decembra, čiže nie na tento cyklus, čo príde, ale na ten ďalší. Moja otázka znie: Môžem to troška poponáhľať a chcieť ICSI tento cyklus ktorý príde? MS mi má prísť 29.11. Nemajú vplyv antibiotiká na lieky a injekcie, ktoré si budem aplikovať po 29.11.? A nemajú vplyv na niečo, prečo by som mala čakať? Vlastne, po ANTB by som si aplikovala lieky na stimuláciu po cca 16 dňoch. Dievčatá moje, veľmi vám ďakujem za akúkoľvek radu.

simonkazga
8. nov 2017

@trinka volala si? Mas vysledky? 😍

zitusss
8. nov 2017

@luta13 spravil mi ultrazvuk a povedal že MS je už za dverami,že ešte počkáme a ak do dvoch týždňov nepríde dáme až potom vyvolavacku,nechcel mi ju hneď dávať.

luta13
8. nov 2017

@sabinka277 je mi to luto, no hlavu hore, tento cyklus je vas a snad vam to vyjde teraz 😉...Boh Ta zehnaj! 🙏😘

luta13
8. nov 2017

@zitusss takze tehotenstvo nevidel vobec?...Je mi to luto...A velmi Ti drzim palceky, nech uz MS nabehne co najskor, aby ste sa mohli zase snazit o babätko 😉...Boh Ta zehnaj 🙏❤

luta13
8. nov 2017

@trinka ahoj, rano si mala mat vysledky, volala si tam, ci preco nic nepises?...Dufam, ze si tehulka a Hcg sa u Teba nachadza...Daj nam sem vediet...Dobru noc inak prajem, ak este nespis 😀

luta13
8. nov 2017

@petra102 ahoj...ja sa nevyznam v tomto vobec a myslim, ze Ti neporadi vela zienok, ale mozno poradia nieco, co Ti pomoze v rozhodovani...Skusala si to konzultovat so svojim gynekologom?...Co Ti na to povedal?...Je to vhodne urychlovat vsetko?...No jednoznacne Ti drzim silno palceky, nech sa Ti embryjko krasne udomacni pod srdcom a nech si ho spokojne a v zdravi vynosis az do stastneho konca!...Boh Ta zehnaj 🙏❤

rebeka211
8. nov 2017

@petra102 Ahoj.Nikto z nas tu nie je dr. a ty sa tu pytas dost vazne veci.To by si mala prekonzultovat v tom centre kam sa chystate.Ak mas streptokoka,tak podla mna to nie je teraz vhodne a ten mesiac ta uz nezabije.Beres antibiotika,tak na tvojom mieste by som nespekulovala. 😉 Oni predsa vedia co robia,tak to nechaj na nich.Nechci zbytocne riskovat a neboj,na babo sa oplati pockat. 😘
Prajem vela trpezlivosti 🙏

hennyinnsbruck
8. nov 2017

@looola nie skusim piatok ráno.

luta13
8. nov 2017

@hennyinnsbruck Ty si tu tusim medzi poslednymi, co este nespime - ja uz idem tiez, som velmi unavena...Dobru noc Ti prajem 😉🌜

luta13
8. nov 2017

@rebeka211 Dobru noc prajem 😴🙂

rebeka211
8. nov 2017

@luta13 Dobruuuu,uz by sa asi aj patrilo 😴

luta13
8. nov 2017

Vsetkym, co sa tu este nahodne nachadzaju, alebo budu nachadzat pocas noci 😉

luta13
8. nov 2017

@rebeka211 veru patrilo 😉...Ja som predtym zaspavala posediacky na gauci v obyvacke pri citani letakov reklamnych, no potom som vstala, ze idem poluskat zopar pistacii a tak som si sadla k PC a pozrela este trosku komentiky...No idem spat, rano pokracujem v citani cohokolvek 🌜

hennyinnsbruck
8. nov 2017

@luta13 ja som bola v robote. . . 😊
Dobrú nocku prajem

luta13
8. nov 2017

@hennyinnsbruck urcite si riadne unavena z roboty...Utekaj spat, potrebujes vypnut uplne 😉