icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

val9
10. nov 2017

@janamexico skúšala som ráno 2 značky 10tky a boli negatívne. Ja už vážne nerozumiem. Mrcha zatiaľ nikde. Je pravda, že ja pijem pred spaním kvôli obličkám viac vody, ale to asi s tým súvis nemá... no nič čakám už len na mrchu 😒

mimiqa
10. nov 2017

@looola ved nech jej lekarka urobi vsetko...pokial viem ma chudatko za sebou dost vysetreni....ja len ze dakedy je toto najvacsi zadrhel....nemusis cakat na nic...len nech je zdrava a podari sa jej mat babo....o nic ine nejde 😉

hennyinnsbruck
10. nov 2017

@mimiqa v stredu. Niečo podobné robili, ambulantne . To je ok. Pravý neni 100% prechodný ale je.

mimiqa
10. nov 2017

@hennyinnsbruck drzim palec a hlavne vsade vsade nech ta da...trvaj na tom....😉😚

hennyinnsbruck
10. nov 2017

@mimiqa ďakujem moja😘

mimiqa
10. nov 2017

@hennyinnsbruck niet zac....ja som si presla uff s kadecim az som prisla o obe vajcovody....preto drzim palec bo ta tuzba po babatku verim ze je silna..😚😘

kukurica77
10. nov 2017

@trinka silno na teba myslim🙏

laydy7777
10. nov 2017

@matka295 ahoj. Takze som dopadla super. Povedal keby som nebola tehotna tak to neriesi ale dal mi nejaku najmensiu davku pirul raz za den a o mesiac na kontrolu.

luciskooo
10. nov 2017

Dievčatá.. Neviem ze co 🙂 3 dni mi mešká MS.. Uz sa mi to vyše roka nestalo pretože beriem utrogestan a ten mi zaručil ze 2 dni po dobrými MS vždy prišla.. Teraz 5 dni a nič..tehu test negatívny :( neviem ci to mam riešiť s dr. pretože on hovoril ze ak na 3 den MS nepríde je dosť veľká pravdepodobnosť ze som tehotná a ak by som bola tak musím zdvojnásobiť dávku utrogestanu ..Prepáčte ze sa takto rozlišujeme .. O bábätko sa znazime uz vyše 4 rokoch a celkom ma to vykoľajilo 🙂 všetko ma boli Vicky chrbát celé telo.. Ale tiež to môže byt z meškajúcej MS.. Dnes mi dobre zasibava.. Chodím na wc v intervaloch asi 20 min. skontrolovať ci sa nič nezmenilo 🙂

zuzannaaa
10. nov 2017

@luciskooo kolko si dpo ? moze byt ze pride aj na 3-4 den mrcha .. este pockaj ...

mimiqa
10. nov 2017

@luciskooo pockaj este par dni.....drzim palce nech su tam ciarky 🤗😘

luciskooo
10. nov 2017

@zuzannaaa dnes by som mala byt 17DPO... Vždy pri utrogestanu prišla 2 dni na to.. No dobre ešte počkám 🙂 aj tak moc neverím na zázraky ..

luciskooo
10. nov 2017

@mimiqa tak dobre... aaa ďakujem 🙂

janamexico
10. nov 2017

@val9 sus pockat so ms mozno sa iba uhniezduje pri mojom.synovy sa mi ukazal pozitivny testik az ked som bola mesiav a pol tehotna asi 6 test a pri malej teraz sa mi ukazal dusik.ked som.mala.asi 3 tyzdne tehu zabisi ako rychlo ti stupa hormon ale ak ti nepride mala.by si ist k dokimu nech ta vysetri mne duchoval test ked som nala.cystu ☹

mimiqa
10. nov 2017

@val9 ahhoojj vcera som ti tu videla test a dnes pises ze nic??? Mozno zle urobeny....skus ranooooo😘...mas aj nejake ine pocity ake si mavala pri mrche?? Zbadala si daco na sebe??

val9
10. nov 2017

@mimiqa
@janamexico netuším čo si mám myslieť... poslednú mrchu som mala 10.10 o dva týždne potom som začala mať tmavý až čierny hlien a hrozne unavená som bola niekoľko dní, potom ma začalo bolieť brucho ako pred ms tak som si zo žartu spravila test, nakoľko sa so snúbencom o bábo nesnažíme ( hoci spíme spolu bez ochrany ) som čakala negatívny výsledok a začala som od vtedy duchovať. Včera večer mala prísť ms vždy mi tak chodí a nič a dnes tiež nič bežne pred ms sa vyhádžem na tvári, teraz nič, nebolí ma ani hlava, ani brucho, nie som naliatá akurát som včera spozorovala, že mám citlivé prsia inak nič... uvažujem nad tým, či mi v nemocnici nevedia vziať krv ( lebo kamoška dnes rodila a v nedeľu ideme za ňou ) kedže najbližší týždeň sa mi asi nepodarí vytratiť sa z práce 😠 Keby som aspoň teraz pred ms sa cítila ako bežne tak neriešim ale absolútne nemám dojem, aby mala prísť.

emili31
10. nov 2017

@val9 urob si lekarne test digitalny clear blue...ten je naozaj najspolahlivejsi...ziadne duchy a budes vediet na com si a nemusis na krv..

mimiqa
10. nov 2017

@val9 ako ti radia..urob si digitalny....a uvidis...no ano aj krv nieje zle vziat ....

val9
10. nov 2017

@emili31
@mimiqa Ďakujem teda, počkám do nedele a urobím clear blue akosi prestávam už tým testom veriť 😠

sara34valentina
10. nov 2017

@val9 https://m.vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000645/13632...

Moze ist Aj o biochemicke tehu
Alebo si Neskor ovulovala a ukaze Az Neskor pozitivitu, nö kedže si mala 10.10.ms uz by bol pozitivny

mimiqa
10. nov 2017

@val9 su divne tie testy raz vidis raz nie..alebo po case az..tiez som im nechapala nikdy...ale tym ze si unavena a prsia bolia nonono by to mohlo vyjst

emili31
10. nov 2017

@val9 ten je najistejsi...sice stoji tusim 8 eur ale tam naozaj ked ti ukaze 1-2 alebo 2-3 alebo neg ...a mas istotu,..moc drzim palce aby tam bolo 1-2 🙂

val9
10. nov 2017

@sara34valentina asi najistejšie bude ak zájdem k lekárke v pondelok ak nepríde ms. ďakujem článok som už čítala, tiež si myslím, že keby som bola tehu tak test by to hádam aj ukázal je pravda, že som poslednú ms mala krátko iba 3 dni ale aj tak

val9
10. nov 2017

@emili31 Ďakujem pekne dnes už nechcem testovať nič možno nedeľu ráno určite dám vedieť 😘

val9
10. nov 2017

@mimiqa uvidíme v nedeľu asi si cez víkend oddýchnem a vypnem, lebo sa už priveľmi tým zaoberám čo tiež nie je dobrý nápad 👎

mimiqa
10. nov 2017

@val9 vylozit nozicky precitat dobru knihu vecer pritulit polovicke vyborny den pred sebou 🤗

val9
10. nov 2017

@mimiqa presne toto si dnes naplánujeme a nech príde čo má prísť 😇

mimiqa
10. nov 2017

@val9 tak...co sa ma stat stane sa 😉

lea43
10. nov 2017

Co Boh da..to bude 🙂 ♡

janamexico
10. nov 2017

@val9 to je zlastne ten vytok neviem mas stres alebo take nieco ja ked som.mala tu cystu tak mne strasne haproval ms a ked som otehotnela tak som mala jemne popichavanie v podbrusku ale nebola som mrzuta nic vo ja bezne mavam pms ☺ no a v den ms ma strasne zacali boliet prsia ale to uz som mala tehu test pozitivny aj figi test potvrdene skus ist k obvodnej mozno ona ti moze zobrat krv🙄