icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

wewe28
10. dec 2017

@val9 chápem. koľko dpo si? alebo aspoň dc?

val9
10. dec 2017

@wewe28 dpo by som mala byt 7 den

mimiqa
10. dec 2017

@val9

@wewe28
Cawelo bambule.....ako tehulka?? A val9 ty mas este cas noo som pri tebe 😘

luta13
11. dec 2017

@chomelko Krasna sprava! 😉...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie bez problemov 🤰❤

luta13
11. dec 2017

@nellynnnka teraz pozeram Tvoj ovutestik zo 6.12. a je krasne pozitivny, tehutestik predtym fotka vidim na nom tiez //...Verim, ze si tehulka a ze // budu uz len silniet 😉...Pozri moje stare testy - najspodnejsi ruzovy je ovutest a nad nim tehutest - oba robene v ten isty den 😉

luta13
11. dec 2017

@nellynnnka teraz pozeram aj digitestik - krasne testy oba a gratulujem aj ja zo srdca po takej dlhej dobe, ze sa Ti konecne splnil snik o tehulkovani 😉...Prajem Vela zdravicka obom a uzivaj vsetko 🤰😘

luta13
11. dec 2017

@katyk22 Tvoj test zo 6.12. - vidim dusika...Drzim palceky, aby silnel 😉

luta13
11. dec 2017

@milasik10 ahoj mamina, pozeram, ze uz si v 38tt...WAU!, ale vam to ubehlo 😉 ...Veru, cochvilku budes princeznicku drzat v naruci...Prajem krasny a bezprobelmovy porod a nezabudni na prvy bonding - nech Ti ju pekne prilozia na srdce hned, ked uzrie svetlo sveta...Pohladkaj este brusenko za mna a uzivaj posledne dni tehulkovania...Nezabudni nam sem hodit potom fotecku vas oboch 😘

luta13
11. dec 2017

@katyk22 Tvoj testik zo 6.12. - vidim na nom dusika...Drzim palceky, aby tmavol 😉

luta13
11. dec 2017

@milasik10 co sa tyka cigariet, tak ak chces po porode kojit, urcite nezacni fajcit...ja som tu chybu pri prvom urobila, ze som zacal fajcit, ked mal maly 4 mesiace a popritom som ho aj kojla...Kojila som ho 3 roky a vyfajcila do 5 cigariet za den...Doteraz si to vycitam, ze som do neho davala jedy!...Povedala som si, ze pri druhom nebudem fajcit a ani nafajcim...Pocas tehu som prestla fajcit hned, ked mi Dr.oznamil, ze cakam babätko, pri druhom tehu po 3-dnovom pozitivnom testovani som cigu do huby nedala...V Januari teraz budu 3 roky co nefajcim a ani fajcit uz nebudem, hnusi sa mi to a smrdi vsetko vratane mojho manzela, ktory je tuhy fajciar 🙂

luta13
11. dec 2017

@sabinka277 Gratulujem a tesim sa s Tebou 😉...Uzivaj zdrave tehulkovanie 😘

milasik10
11. dec 2017

@luta13 ahoooj, dakujem 🙂 odratavam posledne dni, no bola by som radsej, keby to prislo trosku skor a aby sme uz na Vianoce boli doma. Ale co uz, neovplyvnim to, uvidime, kedy sa princeznej zaziada na svet 🙂 ozvem sa urcite , drzte silno palce, porodu sa bojim ... neviem co ma caka 😧

luta13
11. dec 2017

@milasik10 Myslim na Teba, neboj, porod isto zvladnes...Lahko sa mi hovori, ked ja som mala 2x SC, ale verim, ze Ty to das...Hlavne bud pozitivne naladena a ked to zacne, uvolni sa a nechaj pracovat Tvoje telo v spolupraci s princeznickou...Ona sa rozhodne, kedy pojde a ako to bude vsetko postupovat...Nas chcel ist uz von, ale krcok sa velmi pomaly a dlho otvaral a ja som uz nevladala cakat, tak som poziadala o SC...Kedze som mala aj prvu SC, do hodky bol druhy malicky na svete...Teba to snad obide a pekne si privedies nas svet svoju babiku svojpomocne...Prajem Ti to...Boh s vami obomi 🙏😘

luta13
11. dec 2017

@nellynnnka ja zijem v Nemecku a uzivala som Femibion, ale len prvy trimester...Potom som kazdy den jedavala misu zeleniny cerstvej a tak som vitaminy uz neriesila v podobe tabletiek vobec...No je to na Tebe, ako dlho ich budes uzivat, hlavne prosim Ta vykasli uz uplne na cigarety, lebo tie skodia babätku najviac 😘

luta13
11. dec 2017

@olylili ahoj, maly je nadherny a v ockach ma sibalstvo 😉 ...Prajem skore a co najmenej bolestive prerezanie zubkov...My stale cakame na posledne 4 stolicky, zatial mame 16 zubkov, no posledny mesiac vsetko co je dlhe ako prst pcha do pusky...Pred 2 tyzdnami bol zahlieneny ale preslo to...Kazdy tyzden mu pozeram do pusky, ci nevidim naznak vyrastajuceho zubku, no zatial nic nevidno 😒 ...Pobozkaj maleho princa za mna a prajem vam krasny den 😘

luta13
11. dec 2017

@lulila098 pozeram, ze Ty uz si v 39tt...Prajem Ti krasny a bezproblemovy porod...Nezabudni nam sem potom hodit cerstvu fotecku s drobcekom 😉

mimiqa
11. dec 2017

@linsss super..aj ja to iste..reku do Noveho roku to prinesie stastie 😘

luta13
11. dec 2017

@biann foto Tvojho testu zo 7.12. - vidim dusika druhej ciarky...Necitala som zatial dalsiu diskusiu, takze neviem, ci si odvtedy pridavala fotky testov, ale dopracujem sa k tomu este dnes...Jednoznacne drzim palceky, aby dusik tmavol 😉

val9
11. dec 2017

@mimiqa dakuuuujem 😘 akurát mi ms vychádza teoreticky na 22 krásne Vianoce 😀

mimiqa
11. dec 2017

@val9 tak dufam ze nedojde 😙...aa ako sa citis??

val9
11. dec 2017

@mimiqa vieš čo zatiaľ okej, nevidím nejakú zmenu alebo niečo.. len som nervózna akosi z každého od víkendu ešte kto sa ma opýta vetu: " a vy kedy bábo, veď vek by si už mala " už mi drbe z toho vážne .. najnovšie sa mi do týždňa aj 4 krát sníva, že som tehotná 😂😂😂 boli sme v piatok vonku s partiou našou chudák môj chlap si už myslel, že niekoho niekam pošlem 😂😂

luta13
11. dec 2017

@ivusik1111 pozeram digi zo 7.12. a velmi Ti gratulujem...Konecne Ta Boh znova pozehnal!...Verim, ze tentokrat do uspesneho konca 😉...Uzivaj zdrave tehulkovanie bez problemov a zbytocneho stresu...Tesim sa s Tebou ❤

nellynnnka
11. dec 2017

@luta13 tak mozem potvrdit ze ak je zena tehotna ovu test je silno pozitivny 🙂 a dakujem velmi pekne bol to sok a stale je
Je to velka radost a velky strach ci bude vsetko v poriadku ....

ivusik1111
11. dec 2017

@luta13
Ďakujem krásne ❤️🙏Nemôžem tomu stále uveriť ze sa to podarilo ☺️Mame najkrajší vianočný darček aký nám mohol boh dať 🙏. Verím ze tentokrát bude všetko v poriadku 🙂Musí ❤️

mimiqa
11. dec 2017

@val9 kludne posli..nic na tom nieje 🤣..beres vitaminy ty dajake??mozno som sa uz pytala..vies uz sklenarosa 🤣😄

val9
11. dec 2017

@mimiqa ako ďaleko od toho nemám.. a to vieš prestala som fajčiť už asi pred pol rokom z dňa na deň .. každý v pohotovsti prečo????? Nepijem maximalne si dam pohar vinka každý v pohodotooovsti prečooo?? Na nery 😔😂 ieš čo sem tam si dám zinkosel a beriem 1000mg vitamin C, lebo zvyknem byť v tomto čase chorá stále 😒

luta13
11. dec 2017

@nina4 pobozkaj drobceka za mna a prajem krasny Advent 😉

luta13
11. dec 2017

@ivusik1111 verim, ze Boh vam poslal len a len zdrave babätko a Ty si ho krasne vynosis az do porodu...Zasluzene za to, co si si prezila!...Ked budes po prvej kontrole, daj nam sem vediet, ako ste dopadli 😘

mimiqa
11. dec 2017

@val9 neodpovedaj...zbytocne otazky...takym sa ani nezatazuj....preco a naco. 😅... kolko sa uz snazite inak???

val9
11. dec 2017

@mimiqa druhý mesiac iba 🙂 veď neodpovedám už, len vieš aj keď sme sa nesnažili milion otazok 😠