Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ruzicccka Testy som začala robiť od 12 DC a mám všetky negatívne (jedine žeby bola ovulka skôr) ide mi urvať vaječníky a cítim že mám s veľkou pravdepodobnosťou cystu.Ale idem o týždeň ku gynekologičke tak uvidím čo mi povie..chcela by som nech mi predpíše clostil.No a bazalku som merala pár dní lebo potom sme šli na chatu tak som chodila neskoro spať.
@wanttobemom gratulujem 😘
@trisha321 dakujem 😘
Vo si myslite o testoch z dr max?
@hennyinnsbruck a co test dr max?mam ducha 9dpo a neviem ci mu verit.
@nini1010 nepoznam bohuzial ja som mala testy z netu.
skus ked bol jeden duch mal by byt aj druhy ak ma test rovnaku citlivost ako prvy test
Baby kde zozeniem realne ten digi clear blue test
Lebo mne stale ukazuje druhu ciarku,dostala som brdelu skor mala som stredu a menzes mam ale ciarku tiez
@kacicka30 ved hod sem testik
@dracik07 aj ja nečakám v nedeľu držím palce
@butterfly333 držím palce, no ja to moc pozitívne nevidím 😕
@dracik07 ja na ňom vidím čosi, no ja počkám do nedele čo bude bt zatiaľ stále hore.
@kacicka30 ja som digitalny test kupila v lekarni a da sa aj cez net
@hennyinnsbruck dr max ma slabucku ciarku aj mamatest ma slabucku ciarku.som 9dpo.myslite ze je sanca?ja viem ze musim vyckat len po 2 potratich je ta zvedavost neskutocna.
@nini1010 jasne ze je sanca. Testni zajtra. Drzim palceky
@hennyinnsbruck
@nini1010 myslim ze na 10-11dpo by uz mohla byt aspon slabucka ciarka
@dracik07 to ano....
@hennyinnsbruck
@nini1010
dievcata a je mozne aby z ranneho moču čiarka a nebola a vecer soém len tak skusala a po 5 minutach mi vysla na one stepe ciarka a krasne viditelna?

@henka123123 test je pozitivny. Na gynekologa je este ale skoro. Zbytocne sa bude v tebe “vrtat”... davaj si kyselinu listovu a pockaj aspon do 6tt🍀