Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@stratenanajdena ovuláciu ti ukážu testy tesne pred ňou, narozdiel od merania teploty, ktorá ti to ukáže až 3 dni po nej, ale zase pri meraní teploty máš istotu či ovu prebehla, pri testoch sa môže stať že ti síce ukáže blížiacu sa ovu ale tá nakoniec nemusí prebehnúť...spermie dokážu prežiť v ideálnom prostredí aj 4-5 dní, ale ktoré sú to to ti nepoviem 😊 či dievčenské či chlapčenské 😊 to ani podľa mňa nieje možné zistiť, ja si myslím že je to len vecou náhody poprípade genetiky; akú má chlap 😊
@ja197 ĎAKUJEM Ti, ja v tom nie som taký odborník, ovulačné testy som nepoužívala totiž nikdy predtým.
Baby, vidíte niečo na teste alebo len jednu čiarku prosím? (tehu test)
@stratenanajdena za mna negativny
Vidim aj druhy ale slabulinku
@janamexico
@hennyinnsbruck
Ešte som skúsila inú značku. Tak o pár dní už snáď uvidím, ako to dopadne...
@stratenanajdena nejaky divny rozpity... Aj tento je zamna negat
@stratenanajdena preco ho mas taky rozpity ? Pride mi to divne, mne sa to este nestalo, ze by takto vyzeral. Sprav si este jeden, tomuto by som neverila ked je taky zvlastny
@stratenanajdena neg aj ten predtym
@stratenanajdena tu vidim druhu ciarku ta neni rozpita skor ako si rozobrala sa asi poskodilo nie?
@stratenanajdena nepoznam tento test ale zda sa mi rozpity
@kacicka30 nič som nerozoberala, to je ten na ponáranie 🙂
@hennyinnsbruck
@elistek13
@trisha321
@kacicka30
@janamexico
tento je z dnešného rána...
@stratenanajdena nic... 🤔
@hennyinnsbruck aj tak ďakujem. Asi to tak skrátka má byť.
@stratenanajdena kym neni ms nic nie je stratene😊
@martinecka13
myslíš tam, kde končí horná časť Téčka, že milimeter nad ňou čosi vidíš? Mohlo by byť.
@stratenanajdena áno tam, aj je to reálne trošku ružové.
@martinecka13 tak veľmi slabunko sa tam čosi črtá. Ale chápem ťa, ja riešim práve to isté - voľným okom to je vidno a na foťáku ani za svet. Teraz som na obed spravila Ďalší test, lebo som nevydržala čakať 😔 a toto mi vyšlo. Čo myslíš?
@stratenanajdena jediné čo ti poviem je že ti gratulujem!!!
@stratenanajdena je tam ukážkový duch
@martinecka13 Ďakujem ti pekne! snáď aj tebe vyjde silnejšie v ďalšom teste ❤ A dúfam, že ak tam to moje naozaj je, že sa udrží. tak uvidím zajtra, pozajtra...

@megica33 no len tak hypoteticky...v ktorom týždni by si to relatívne mohla byť?...lebo som dnes bola pri svojej doktorke a ona osobne mala pozitívnu krv až v 7tt... dovtedy nič... všetko negatívne...